ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΑΑΑΑΑΑ

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
μουγκρίζει; χαχαχα εγω πάντως την πρώτη και τελευταία φορά που κατάφερα να πάω βόλτα πάνω από δύο σκυλιά, στραβοπάτησα πάνω σε έναν υπόνομο, και έπεσα πάνω σε μια κυρία, ρίχνοντάς της κάτω τις σακούλες από τον μανάβη, με τα πορτοκάλια, τα οποία σκόρπισαν σε όλο το δρόμο. Φαντάζομαι τώρα εσένα, ΜΕ βροχή, ΜΕ 3 σκυλιά ΜΕ αδιάβροχα..

• Like
Reactions: l.Kyveli

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Μια χαρά ήμασταν. Αλφάδι!!!
Και είχαμε και την ησυχία μας, γιατί ποιός να κυκλοφορήσει έξω και μέσα στην νύχτα;

Εγώ αντιθέτως...πλέον αναρωτιέμαι, πως δεν βαριέστε να βγάζετε έξω, μόνο ΕΝΑΝ σκύλο; :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μια χαρά ήμασταν. Αλφάδι!!!
Και είχαμε και την ησυχία μας, γιατί ποιός να κυκλοφορήσει έξω και μέσα στην νύχτα;

Εγώ αντιθέτως...πλέον αναρωτιέμαι, πως δεν βαριέστε να βγάζετε έξω, μόνο ΕΝΑΝ σκύλο; :p
Αναλόγως πόσες πιρουέτες κανεις με τον 1 σκύλο!
Αν ειχα και δεύτερο, θα με ειχαν παρει στα μπολσόι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
χαχαχαχα είναι κουκλιά και τους πάνε πολύ τα αδιαβροχάκια τους!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
πως δεν βαριέστε να βγάζετε έξω, μόνο ΕΝΑΝ σκύλο; :p
:-\" :-\" :-\"

Αυτο πρεπει ομως να το δω απο κοντα!!! Τα μαυροσκυλα-μαρεκοσκυλα, ντυμενα με αδιαβροχα στη ρουγα!!!
Κουκλακια λεμεεεε!!!*agapoylas*

D

Deleted member 14614

Guest
Εμείς έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο στο θέμα των καταιγίδων! Στην αρχή, μόλις άκουγε κεραυνό και ήμασταν μέσα στο σπίτι, γούρλωνε τα μάτια και με κοίταγε ή προσπαθούσε να χωθεί κάτω από το κρεβάτι μου, οπότε έκλεινα το παράθυρο και πήγαινα και τον ηρεμούσα. Για βόλτα, μην το συζητήσω, τραβούσε σαν τρελός μέχρι να βρει στέγη... Όμως, στην τελευταία καταιγίδα, απλά έκλεισα το τζάμι και χαλάρωσε, ενώ στη βόλτα (ναι, με το που βγήκαμε ξανάρχισε η βροχή...) ήταν ήρεμος, αλλά με το που φυσούσε δυνατά, κοκκάλωνε. Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας, ε? :p
Παρεπιμπτόντως, θεϊκά τα μπλουζάκια! χαχα

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Ειστε απιστευτα τυχεροι ολοι σας. Εμενα η rottie εκτος απο κροτοφοβικη ειναι και βροντοφοβικη και κεραυνοφοβικη...και καθε φορα οι μερες που εχει καταιγιδες ειναι κοματακι δυσκολες! Τωρα μην σας περιγραψω το σκηνικο που παει και χωνεται κατω απο το τραπεζι της κουζινας οποτε βρονταει η πεφτουν κεραυνοι...ειναι αστειο για ενα σκυλο κοντα40κιλα με μαυροφατσα ροτβαιλερ να το βλεπεις να τρεχει με την ουρα κατω απο τα σκελια να κρυφτει κατω απο το τραπεζι....! Στην βολτα απο την αλλη....παρολο που δεν γουσταρει την βροχη...ειναι κυρια...κινειται διπλα μου παντα....εκτος αν βροντηξει η κεραυνοβολησει...οπου εκει...τραβαει για οπου να ναι...κυριολεκτικα..η ουρα εχει χωθει στα σκελια και ειμαι σιγουρος οτι αν ειχα μια καμερα στο προσωπο της...το βλεμμα της θα ηταν γεματο φοβο και αγωνια...! Γενικα ομως τις ωρες που ειμαστε σπιτι και εξω γινεται χαμος απο αστραπο-κεραυνοβολητα....παρολο που αρχιζει τα περα δωθε και να βρει μερος να κρυφτει....συνηθως της μιλαω καθησυχαστικα....και αν δω οτι δεν εχει αποτελεσμα...δεν τις δινω σημασια καθολου..."μπορα ειναι θα περασει"!
Εμεις αδιαβροχα στην βολτα δεν εχουμε...προτιμουμε το να γυρισουμε παπια...και να ξεκινησουμε το κλασσικο στεγνωμα με τις πετσετες μας!

@Μαρεκο...τα σκυλακια-μοντελακια με τα αδιαβροχακια τα σπανε!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Αγαπητέ, αν είχατε κι εσείς τόση τρίχα, θα αναθεωρούσατε τα του...look "παπια" :D
Ασε που...φαντάζεσαι πόσες πετσέτες θα ήθελα εγώ, μόνο για να πάρω τα πολλά-πολλά, όχι να τα στεγνώσω; Δεν συμφέρει...:rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Και τι σχέση ακριβώς, έχει η...γούνα για σκυλάκι...με αυτά που είδες σε αυτό το θέμα;

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ασε που...φαντάζεσαι πόσες πετσέτες θα ήθελα εγώ, μόνο για να πάρω τα πολλά-πολλά, όχι να τα στεγνώσω; Δεν συμφέρει...
Είναι πολλάααααααααααααααα τα σκυλιά Γιάννηηηηηηηηηηηηη :p

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Συνεχεια καταιγιδας -κεραυνων μετα απο χρονια...
Η Ηρα εχει ΜΕΓΑΛΟ θεμα. Και ενταξει οταν ειμαστε εκει... την αγνοουμε ερχεται πανω μας και χαλαρωνει (λεμε τωρα γιατι λαχανιαζει, μουρμουραει κλπ) Μονο το φαι μπορει να της αποσπασει την προσοχη αλλα δε γινεται να ειναι συνεχεια μπουκωμενη οσες ωρες βρεχει :p Οταν λειπουμε ειναι το προβλημα. Το προηγουμενο τριημερο ηταν μαρτυρικο. Ανοιξε το κρειτ σπαζοντας κατι σιδερα τα οποια μπηκαν στο προσωπο της και ειναι σαν να την εγδαρε ο Γουλβεριν σε ολο το κεφαλι της.. γεμισε το σπιτι αιματα και τελικα καταφερε να βγει (αφου με το που μπηκα σπιτι εψαχνα να βρω τις γατες μηπως τις εφαγε απο το αγχος της (n)). Εαν παλι την αφησω εκτος κλουβιου... ενα επιπλο θα ζησουμε να το θυμομαστε.
Εχει δοκιμασει κανεις εαν τα ανθοιαματα κανουν δουλεια στο συγκεκριμενο θεμα?

• Like
Reactions: l.Kyveli and vek

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Τι είναι τα ανθοιάματα @Amaliaz ; Η μόνη λύση μου είναι ν είναι κάποιος κοντά της σ τέτοια καιρικά φαινόμενα για ν είναι καλά κ εκείνη, επικίνδυνο αυτό που σας έτυχε μ τ crate, κ τ έπιπλα :(:(

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Συνεχεια καταιγιδας -κεραυνων μετα απο χρονια...
Η Ηρα εχει ΜΕΓΑΛΟ θεμα. Και ενταξει οταν ειμαστε εκει... την αγνοουμε ερχεται πανω μας και χαλαρωνει (λεμε τωρα γιατι λαχανιαζει, μουρμουραει κλπ) Μονο το φαι μπορει να της αποσπασει την προσοχη αλλα δε γινεται να ειναι συνεχεια μπουκωμενη οσες ωρες βρεχει :p Οταν λειπουμε ειναι το προβλημα. Το προηγουμενο τριημερο ηταν μαρτυρικο. Ανοιξε το κρειτ σπαζοντας κατι σιδερα τα οποια μπηκαν στο προσωπο της και ειναι σαν να την εγδαρε ο Γουλβεριν σε ολο το κεφαλι της.. γεμισε το σπιτι αιματα και τελικα καταφερε να βγει (αφου με το που μπηκα σπιτι εψαχνα να βρω τις γατες μηπως τις εφαγε απο το αγχος της (n)). Εαν παλι την αφησω εκτος κλουβιου... ενα επιπλο θα ζησουμε να το θυμομαστε.
Εχει δοκιμασει κανεις εαν τα ανθοιαματα κανουν δουλεια στο συγκεκριμενο θεμα?
όχι δεν τα έχω δοκιμάσει και θα με ενδιέφεραν και εμένα , το θέμα με την Λόλα δεν το έχω λύσει.
Η κλούβα όταν έχει κεραυνούς δεν παίζει στην προσπάθεια της και στον πανικό της μπορεί να χτυπησει ασχημα.
Την τελευταία φορά που την έβαλα βρήκα όλο το σπίτι γεμάτο αίματα από τα δόντια της και την γλώσσα της στην προσπάθεια της να ξηλώσει την πόρτα.
Εχει βοηθησει λιγο το οτι αφηνω ντρεντ και Τσικα μαζι της και την τηλεόραση τέρμα με όλα τα παντζουρια κλειστά αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολο και κατι δεν κλαιω οταν εχει αστραπες και βροντες και οταν ειμαστε σπιτι τα βραδυα δεν κοιματε κανεις τρεχει ολο το βραδυ πανω κατω με την τριχα καγκελο και γαυγιζει .....

Last edited:
  • Like
Reactions: Amaliaz

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Κοριτσια θα σας στειλω πμ:p

Σε εμας τα ανθοιαματα δεν εκανα τιποτα.
Εκεινο που βοηθησε ηταν το δεσιμο με επιδεσμο και ψεκασμα αυτου με thunder spray.

Προσοχη μην κανετε το σκυλο ετσι:LOL: images.jpg
Ο σωστος τροπος ειναι αυτος00593db3a6a4f55d0a8fd819778a3287.jpg

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
@yasemin Ερώτηση 'ασχετης: το δέσιμο με αυτό τον τρόπο και σε αυτά τα σημεία πού και πώς βοηθάει;

Μπορεί να λειτουργήσει και σε περίπτωση μικρού άγχους αποχωρισμού;

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αυτη η απαλη πιεση που ασκειται στο σωμα τους μπορει να καλμαρει το νευρικο συστημα.

Προσφατα δοκιμασα και το TTouch και ειχα πολυ καλα αποτελεσματα.