ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΑΜΙΑΜΙΔΙΑ






chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
πιστεύω το οικολογικότερο είναι να τα μοιράσει σε όσους δεν έχουν,αλλά σε παρεούλες δηλαδή 4 -4 ή 6-6 . τώρα αν αναπαράγονται δεν θα το λέμε γιατί αντε να εξηγείς ότι δεν είναι καινούργια ράτσα και δεν είμαστε BYB
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ειναι ελευθερας βοσκης. Δεν εχει σχεση με ΒΥΒ αλλα με βιολογικες καλλιεργειες. Υπευθυνη για φυλαξη σαμιαμιδοκοπαδιων ποιος θα ειναι ομωσ? Η Λαρα:eek:?
 




kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Θα θελα κι εγώ 4-5 σαμιαμίδια παρακαλώ γιατί φέτος φτάσαμε Αύγουστο και δεν έχω δει ούτε ένα. Ίσως να κάνουν ιχνηλασία τα γατιά μου. :(
Συμφωνα με τη νεα διαταξη - επεξηγηση του νομου δικαιουσαι μονο 2. Και ναι, οι γατες τα κυνηγουν ανελεητα οταν δεν βρισκουν ποντικια να ασχοληθουν. Προ Λαρας οταν οι αλανιαρες της γειτονιας κυκλοφορουσαν τελειως ελευθερα στον κηπο σχεδον παντα εκτος απο ποντικια μου αφηναν και σαμιαμιδια στην εξωπορτα για να μου δειξουν ποσο καλες ειναι.

GAIA LYKAIA said:
ικανότητα που έχουν να παράγουν ήχους με την κοιλιά τους
Αυτο ειναι πολυ σωστο γιατι και εγω τα εχω ακουσει να βγαζουν κατι σαν κραυγουλες οταν τσακωνονται ή οταν νιωσουν στριμωγμενα και δεν μπορουν να φυγουν, αλλα οχι παντα.

GAIA LYKAIA said:
Θα χρειαστείς ένα ζεύγος από τα κάτωθι όργανα τα οποία θα χρησιμοποιήσεις για να παράγεις τον επιθυμητό διαταραξικό ήχο.
Τωρα γιατι εγω τα συγκεκριμενα εργαλεια δεν τα βλεπω σαν γεννητρια ακουστικων συχνοτητων, αλλα σαν γεννητρια πρωτογονων οσμων και γευσεων; Με διακατεχει ενα ειδος προκαταληψης;

Milou said:
Μαζί με τα σαμιαμίδια θα φύγουν μαζί η γυναίκα του κοτσίδα αλλά και η συνεργάτιδα του η Λάρα άμα χρησιμοποιήσει την βιολογικότατη λυση σου Γαία
Οχι. Αλλα θα γινει το εξης : οι γειτονες μου εχουν στην κατοχη τους "γεννητριες ιπταμενων σφαιριδιων απο μολυβδο" τις οποιες θα ενεργοποιησουν ρυθμιζοντας το δραστικο βεληνεκες επανω μου ή επανω απο εμενα με αποτελεσμα να παθω μολυβδιαση. Ετσι η παραπλευρη απωλεια θα ειναι ο ερευνητης και μονο αυτος.

GAIA LYKAIA said:
Μου φαίνεται ότι ζει σε ερημική περιοχή
Ερημικη δεν θα το ελεγα ακριβως, ισα-ισα τωρα το καλοκαιρι το αντιθετο, απλα το σπιτι περιβαλεται απο ελαιωνες και οι μονες καλιεργειες που υπαρχουν ειναι για να εξυπηρετουν τις αναγκες του καθε σπιτιου. Γι'αυτο το λογο δεν χρησιμοποιουνται φυτοφαρμακα με αποτελεσμα η μικροπανιδα να ανθει.
Στον κηπο μου υπαρχουν παρα πολλα ειδη αξιοπεριεργων εντομων και ερπετων. Το τελευταιο κουλο που ειδα ηταν ενα σκαθαρι ρινοκερος που απ'οτι διαβασα ουτε κι αυτο επρεπε να υπαρχει στην περιοχη. κριμα που δεν προλαβα να το φωτογραφησω.

chihuahua said:
πιστεύω το οικολογικότερο είναι να τα μοιράσει σε όσους δεν έχουν,αλλά σε παρεούλες δηλαδή 4 -4 ή 6-6 . τώρα αν αναπαράγονται δεν θα το λέμε γιατί αντε να εξηγείς ότι δεν είναι καινούργια ράτσα και δεν είμαστε BYB
Το καλυτερο πιστευω ειναι στην, επομενη γεννα οποιος θελει να του στειλω αυγα και να βηθησει ο gaia με οδηγιες για την εκκολαψη τους.

elle said:
Η λάρα μάλλον θα τα εξολοθρέυσει
Τελειωνοντας (ουφ επιτελους) ως γνησιος γλιτσας, κουτοπονηρος και τσαμπατζης Ελληνας, αφου διαπιστωσα οτι ολοι σας ειστε οικολογοι του πληκτρολογιου - αφου κανεις δεν εκανε ουτε μια προσπαθεια να σωσει τα σαμιαμιδια καταθετωντας στο λογαριασμο που εδωσα - ΑΝΑΖΗΤΩ αναμεσα σας τον ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ εκεινο εκπαιδευτη που ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ θα εκπαιδευσει τη Λαρα να μην κυνηγαει σαμιαμιδια και σε καμια δεκαρια αλλα πραγματα που εχω στο μυαλο μου.:D:D:D:D
 
Last edited:


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.325
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Από μικρή τα κυνηγούσα για να τα... χαϊδέψω αλλά δε μου κάθονταν τα άτιμα!
Φίλε μου κι εμένα ο σκύλος μου όπου δει περιστέρι τρέχει να το τρομάξει αλλά δεν τον ενθαρρύνω κιόλας. Άσε που αυτό το παιχνίδι που περιέγραψες ακούγεται άκρως σαδιστικό!
Απορώ γιατί τόση πλάκα σ' αυτό το τόπικ. Έχεις όντως πρόβλημα με τα ζωντανά? Βρες μια λύση για να πάψουν να δημιουργούν φωλιές στο σπίτι σου. Φυσικά κι εγώ δεν είμαι αθώα και κανείς μας - προσωπικά όπου δω κατσαρίδα δεν της επιτρέπω να ζήσει γιατί δεν έχω το απλό κουράγιο να τη μαζέψω και να τη βγάλω έξω. Στο χωριό που ήμουν βρήκα μια κατσαρίδα με φτερά στο σπίτι, κλείστηκα στο μπάνιο και ούρλιαζα στον άντρα "σκότωστη, σκότωστη!!!!", ενώ εκείνος προσπαθούσε να την πιάσει μαλακά και να την βγάλει έξω. "ΡΕ ΣΚΟΤΩΣΤΗ" φώναζα το τέρας!
Φόβος γαρ ότι θα ξαναμπεί μέσα!!!
Έχουμε προκαλέσει τρόμο, πόνο και θάνατο όλοι μας ηθελημένα ή άθελά μας σε διάφορα ζώα και ζωύφια που ουσιαστικά δε μας βλάπτουν (όπως οι σπιτίσιες αραχνούλες). Αυτό δε σημαίνει ότι αρπάζουμε την ευκαιρία για να μετατρέψουμε το αναγκαίο κακό σε παιχνίδι!
Με κάθε φιλική διάθεση.
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.609
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3