Καλα τα οφ τοπικ...αλλα κατι για να μην σαβουριαζει το κουταβι του μελους απο χαμο...πλην του να μαθει την εντολη "διπλα/μαζι" εχετε να προτεινετε? (καθοτι κι εγω στερεψα απο ιδεες)!
προβατοκούραδα = γκαγκαράτσες στα γρεβενιώτικα
- Άπειρες φορές έχω βγάλει προβατοκούραδα (πχ βόλτα στα βασιλικά κτήματα).
Μωρ' και τον κόμπο και τη λιχουδιά κ κοψίδια να του πετούσαν μπροστά του εμένα.Ο δικος μου ας πουμε το χει λιγο γραμμενο το μπαλακι και το κρατσανιστηρι
http://www.jasonmasks.com/Jason_Masks/Part_3_Jason_Hockey_Masks_Friday_The_13th_Movie.html
- Θα κατεύφευγα και σε φίμωτρο σε "ανοιχτά" πάρκα όπου τις αφήνω ελεύθερες, αλλά δεν βρίσκω για τη φυλή αυτή.
Αν το εκπαιδευτικό λουκάνικο έχει ίδια καταγωγή με τα πραγματικά κάτι γίνεται, αλλιώς ξέχνα το.Βρε ένα μπαλάκι ή κανα εκπαιδευτικό λουκανικό πάρε από το σπίτι σου και κούνα το να αδιαφορήσει από τον μεζέ.
Και αν υποκινείται από το φαγητό (food motivated) ή από το παιχνίδι (toy motivated), αν το κίνητρο είναι υψηλής (high value reward) ή χαμηλής αξίας (low value reward), την απόσταση από το ερέθισμα, την δύναμη του ερεθίσματος (low/high distraction), το επίπεδο εκπαίδευσης, τη σχέση με τον χειριστή, τι είδους διορθώσεις δέχεται χωρίς να "σπάσει" (negative punishment πχ. κατακράτηση τροφής/ παιχνιδιού, positive punishment πχ. διόρθωση με πνίχτη), το πόσο στρεσάρετε από το περιβάλλον κλπ κλπ.Συμφωνώ με τον Κυβέλη, είναι θέμα με τι δουλεύει ο σκύλος