Κάνει εμετό...

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Καλα τα οφ τοπικ...αλλα κατι για να μην σαβουριαζει το κουταβι του μελους απο χαμο...πλην του να μαθει την εντολη "διπλα/μαζι" εχετε να προτεινετε? (καθοτι κι εγω στερεψα απο ιδεες)!

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
42
ότι κάναμε οι περισσότεροι τον οδηγό κοντά και τα μάτια δεκατέσσερα μέχρι να μάθει ότι δεν γίνεται να πηγαίνει με την μουσούδα κολλημένη στον δρόμο. Μακριά από κάδους, περίεργα αλουμινόχαρτα, εφημερίδες σακούλες. Σταματάς και αφήνεις να μυρίζει μόνο όταν προχωράει μαζί σου και όχι επειδή τραβάει σώνει και ντε να πάει κάπου. Λιχουδίες όποτε τα καταφέρει.

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Εγώ, όταν ένα από τα 3 πρωην σκυλιά που είχα έτρωγε κόπρανα από κάτω, απλά ήμουν αλερτ ως εκεί που δεν έπαιρνε. Και αν δε τη προλάβαινα και τα έτρωγε, έβαζα χέρι στο λαρύγγι και τα έβγαζα. (μπλιαχ ξέρω).
Από κει και πέρα, τη μαλωνα, της τραβουσα το λουρί και κάποια στιγμή το έκοψε. Αν το πρόβλημα δε σταματήσει, θα πρέπει να σκεφτείς το φίμωτρο όπως ειπώθηκε και πιο πάνω.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.105
Athens
Κι εγώ δυο σκούπες έχω. Ειδικά η μία είναι επαγγελματικό μοντέλο - δεν προλαβαίνεις να την δεις. Αυτό που κάνω:
  • Έχω πλήρη οπτικό έλεγχο του πεδίου στη βόλτα και σκανάρω τα πάντα. Το βράδυ αποφεύγω να πηγαίνω απο πεζοδρόμια αν μπορώ.
  • Μόλις πάει να αρπάξει, απότομο τράβηγμα με λουρί.
  • Αν αρπάξει και δεν την πρόλαβα, χώνω το χέρι στο στόμα και το βγάζω. Άπειρες φορές έχω βγάλει προβατοκούραδα (πχ βόλτα στα βασιλικά κτήματα). Ναι, κι αυτά με το χέρι.
  • Θα κατεύφευγα και σε φίμωτρο σε "ανοιχτά" πάρκα όπου τις αφήνω ελεύθερες, αλλά δεν βρίσκω για τη φυλή αυτή.

• Like
Reactions: sis

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Μια ακομα ιδεα ειναι να προσθεσεις εναν ηχο, ειδικο για αυτο το πραγμα - πως ειναι το τσσς! που κανει ο Cesar πχ - για τη στιγμη που παει να βαλει κατι στο στομα. Το εχω δει σε αλλα σκυλια :p να πιανει. Ο Σαντσο δεν το εχει και 100%. Εξαρταται απο το 'μεζε'.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ποιον Σέζαρ και μαλακίες...:ROFLMAO:
Ναι θα τον κάνεις "αααττςςςςς", "τσαπρρρρρ", "χαιντα", θα του δώσεις και μία φτερνιά στην κοιλιά αλά τακουνάκι style...:D

Βρε ένα μπαλάκι ή κανα εκπαιδευτικό λουκανικό πάρε από το σπίτι σου και κούνα το να αδιαφορήσει από τον μεζέ.
Άνοιξε τα μάτια σου και πρόσεχε καθ'όλη την διάρκεια της βόλτα. Έχει το παιχνίδι στο ύψος της λεκάνης και άσε το σκύλο να σηκώνεται να το κρατσανάει να γουστάρει λίγο. Παίξε μαζί του να ανέβει λίγο και θα σου πω εγώ αν πάει στο μεζέ ή αν θα σκύψει το κεφάλι κάτω.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Οοοκ. Τον ηχο τον εβαλα για παραδειγμα. Εσυ με τον ποιμενικο σιγουρα εχεις μεγαλυτερη γκαμα. :p

Ο δικος μου ας πουμε το χει λιγο γραμμενο το μπαλακι και το κρατσανιστηρι στην περπαταδα οποτε δεν πιανει η μεθοδος σου. Ασε που τι γινεται αν ξεχασεις το παιχνιδι σπίτι;

• Like
Reactions: Orilis

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
@st3li0s πραγματικά, κάποια σκυλιά, ότι και να τους κουνάς στα μούτρα, αν δεν είναι μέγιστης θερμιδικής αξίας, δεν...για κανέναν λόγο. Εχουν χεσμένα και τα μπαλάκια, και τα λουκάνικα και τα πάντα όλα. Σου μιλάω εκ πείρας.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Ο δικος μου ας πουμε το χει λιγο γραμμενο το μπαλακι και το κρατσανιστηρι
Μωρ' και τον κόμπο και τη λιχουδιά κ κοψίδια να του πετούσαν μπροστά του εμένα.

Ναι, αντιπερισπασμός είναι μια καλή περίπτωση πάντως Βιβή με κάτι που να του αρέσει πολύ. Αλλιώς (ή έτσι κ αλλιώς) όλα που σου πανε ήδη προσοχής όλη την ώρα κ δραστικές μεθόδους να μην αρπάξει τίποτα κ αν αρπάξει να μην καταπιεί, βλέπε ποστς #43 κ #45.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Βρε ένα μπαλάκι ή κανα εκπαιδευτικό λουκανικό πάρε από το σπίτι σου και κούνα το να αδιαφορήσει από τον μεζέ.
Αν το εκπαιδευτικό λουκάνικο έχει ίδια καταγωγή με τα πραγματικά κάτι γίνεται, αλλιώς ξέχνα το.

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Συμφωνώ με τον Κυβέλη, είναι θέμα με τι δουλεύει ο σκύλος
Και αν υποκινείται από το φαγητό (food motivated) ή από το παιχνίδι (toy motivated), αν το κίνητρο είναι υψηλής (high value reward) ή χαμηλής αξίας (low value reward), την απόσταση από το ερέθισμα, την δύναμη του ερεθίσματος (low/high distraction), το επίπεδο εκπαίδευσης, τη σχέση με τον χειριστή, τι είδους διορθώσεις δέχεται χωρίς να "σπάσει" (negative punishment πχ. κατακράτηση τροφής/ παιχνιδιού, positive punishment πχ. διόρθωση με πνίχτη), το πόσο στρεσάρετε από το περιβάλλον κλπ κλπ.

• Like
Reactions: mareco

vivi7

Active Member
5 Σεπτεμβρίου 2015
42
3
34
Τελικα το σκυλακι μ εχει γαστρεντεριτιδα.της εκανε ο κτηνιατρος 2ενεσεις (πολυ κλαμα) και διατροφη γιασημερα τουλαχιστον ρυζι με κοτοπουλο.
Το μονο που με ανησυχει τωρα ειναι να μην τρωει μετα την τροφη της..

vivi7

Active Member
5 Σεπτεμβρίου 2015
42
3
34
Ειλικρινα με εχει μπερδεψει. ειναι μεσα στην ζωντανια κ τρωει με λαιμαργια το ρυζι με κοτοπουλο .αλλα εκανε εμετο 1 μικρο κομματακι κοτα κ υποθετω οτι ειναι επειδη το εφαγε πολυ γρηγορα. την επομενη μερα μ ειπε ο γιατρος αν δε κανει εμετο να της βαλω μιση τροφη κ μισο ρυζι κ της εβαλα κ εκανε εμετο 2κομματακια απο το φαγητο της.σημερα θα δειξει πως θα παει..