Κάψουλες για Τριχόπτωση

Alex89

Member
18 Απριλίου 2013
12
0
Λαμια
Καλησπέρα σας,εχω ενα ημιαιμο λαμπραντορ 10 μηνων κ ειναι στα 36kg αλλα εχει απο το καλοκαιρι τωρα που μας γεμιζει τριχες,στην αρχη πιστευα οτι ειναι λογω εποχης,κ μπανιο τον εκανα κ τον χτενιζα κ κροκετες του αλλαξα αλλα τιποτα,κ ετσι ρωτησα την κτηνιατρο κ μου προτεινε να του δωσω κατι καψουλες σαν θεραπεια που λεγονται ''VetStar GLAVADERM caps'' Και η ερωτηση μου ειναι αν ξερεις κανενας τιποτα γι αυτο το φαρμακο... 56 καψουλες εχει μεσα κ μου ειπε οτι πρεπει να του δινω 2 καθε μερα,γιατι apo 15kg και πανω πρεπει 2. Ευχαριστω!!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Kοιτα κ μενα με εχει τσακισει στην τριχα που κ κανονικα δε θα πρεπε,αλλα εχει να κανει κιολας οτι τουλαχιστον εγω την εχω μεσα,δε ξερω για σενα,οποτε ενω κανονικα θα το κραταγε το τριχωμα να προστατευθει απτο κρυο αν ηταν εξω,επειδη ειναι μεσα κ δε καταλαβαινει διαφορα εποχης χανει κ το τριχωμα...τωρα οσον αφορα τις καψουλες αποψη δεν εχω αλλα αποτι διαβασα συνισταται για δερματιτιδες κ υπερβολικης τριχοπτωσης...εγω δινω σολωμελαιο κ για υγιες τριχωμα κ καρδια κ σκασμενες πατουσες κ πλαστικοτητα των αρθρωσεων...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.178
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
σίγουρα το σκυλί χρειάζεται κάποιου είδους βοήθεια....
ίσως πρέπει να εξετάσεις το θέμα της διατροφής του,..
μια καλή πρόταση επίσης θα ήταν να επισκεφτείς έναν καλό γκρούμερ ώστε να γίνει επαγγελματική φροντίδα στο τρίχωμα του σκύλου...
πίστεψέ με, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη....

τις κάψουλες τις χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια, περίπου 2-3 φορές το χρόνο....
θεωρώ ότι βοηθάνε τα δικά μου σκυλιά

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Θες να μας πεις λίγο τις τροφές που του δίνεις τώρα και τι έδινες στο παρελθόν?
Πολλές φορές έχουμε λάθος αντίληψη σχετικά με το τι είδους τροφή είναι πραγματικά ωφέλιμη για το σκύλο.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Alex89

Member
18 Απριλίου 2013
12
0
Λαμια
Μεσα τον βαζω κ εγω τα βραδια γτ κανει πολυ κρυο τωρα και ειναι κριμα.Αυτες οι καψουλες λεει στο κουτι: ''Διαιτητικο συμπληρωμα με υψηλη περιεκτηκοτητα σε απαραιτητα λιπαρα οξέα για υγιεις δερμα και τριχωμα'' Αυτο το ''διαιτητικο'' δεν καταλαβα.. Στην αρχη του εδινα μια καλη δεν θυμαμαι τωρα μαρκα,αλλα λογω οικονομικων του την αλλαξα κ τωρα του δινω την BREKKIES PUPPY & JUNIOR αλλα που κ που του δινω κ δικο μας φαγητο,κρεας μαγειρεμενο δηλαδη,ρυζι και κανενα φρουτο.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Η τροφή που του δίνεις δεν ειναι καλή. Άλλαξε τροφή, το σπιτικό φαγητό δεν βλάπτει αν δεν υπερβάλεις.
Τις κάψουλες μπορείς να τις δίνεις μερικές φορές το χρόνο για 6 με 8 εβδομάδες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.316
Σωστές όλες οι παραπάνω συμβουλές, αλλά ξέρεις βέβαια, ότι ο σκύλος σου πάντα θα μαδάει και θα σας γεμίζει τρίχες. Ολες τις εποχές του χρόνου, για όλη του την ζωή, άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο.

Alex89

Member
18 Απριλίου 2013
12
0
Λαμια
Τροφη θα κοιταξω να του αλλαξω.. Ξερω οτι παντα μαδανε εχω κ δευτερο σκυλι εδω κ 7 χρονια αλλα τοσο πολυ δεν μαδαγε..Ετσι και φορας μαυρα κ σε ακουμπησει μιση ωριτσα με το ρολό τν θες.. Θα του δινω αυτες τς καψουλες για οσο πρεπει και θα δω αν θα εχει αποτελεσμα..

LOS

Member
26 Ιουνίου 2013
11
0
Serres
Πολυ ενδιαφερον και πονεμενο θεμα. Ο δικος μου ο σαρπεακος υποτιθεται οτι σαν ρατσα δεν ριχνει τριχα, ομως ρε παιδια μιλαμε για τριχοστοιβαδες μεσα στο σπιτι. Τι να κανω πειτε μου. Μαγειρεμενο φαγητο δεν δινω, μονο ξηρα τροφη που για να ειμαι ειλικρινης ειναι οικονομικη μιας και τους τελευταιους μηνες το ταμειο ειναι μειον απο extra δαπανες σκυλου.