Κέδρος - σοκολατί λάμπραντορ ριτρίβερ

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Πω πω εντάξει, φανταστείτε ξεσκάτισμα που έχει πέσει :cool:......Δεν έχει χρόνο για τίποτα!!!
Σε καταλαβαίνουμε....όλοι τα περάσαμε αυτά ;)!
Κούκλος είναι να τον χαίρεσαι....καλά έκανες και του έβαλες ματάκι!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
ήρθα καλέ, ήρθα, δεν έχω σύνδεση ωρε εκεί που μένω, το πουσουκού έχω σύνδεση συνηθως.... και τώρα που έρχεται πάσχα

γενικαί πληροφορίαι:
πήρα το σκυλί και εξαφανιστίκαμε στο χωρίο, να έχω το χρόνο να το παρατηρήσω, να του δώσω το χρόνο να με παρατηρήσει. Αυτό βοήθησε πολύ γιατί χωρίς αντιπερισπασμούς "διαβάζω" πιο εύκολα το σκύλο και μπορώ σχετικά εύκολα να προβλέπω τις βόμβες κοπριάς και πού θα τις ξαμολίσει, πράγμα που σημαίνει αυτόματα οτι

όχι, δεν μας έχει καταχέσει και κατα-κατουρήσει, είναι πολύ αντιληπτικός (σαν κουτάβι) και έχει καταλάβει περι πάνας και τις λέξεις τσίσα κακά. Είχαμε βέβαια δυο τρία ατυχήματα και αυτό διότι ξέχασα οτι με εντονο ενθουσιασμό κατουράνε τα κουτάβια. Το βασικό είναι οτι ακολουθώ κατα γράμμα τις οδηγίες του εκτροφέα μου και σαν αποτέλεσμα έχω το κεφάλι μου (και τα χαλία μου) ήσυχο(α).

τις μέρες της απομόνωσης έχει μάθει βεβαίως βεβαίως το όνομά του (βασικά έχει μάθει ενα σωρό πραματα)(που έλεος δηλαδη, με κάνει και νιώθω ηλίθια....) και ευτυχώς. Διότι το έτερον ήμιση θέλει λέει να τον φωνάζει Πέδρο, ο αδερφός του Χρήστο και ένας φίλος μας Έκτορα

έχουμε ήδη αρχίσει τις επαναφορές. Αν θεωρήσουμε οτι είναι επαναφορά να πετάς ενα μπαλάκι 3 φορές στους 50 πόντους. Είναι και μωρό ακόμα (αλλά το μπαλάκι το φέρνει)(γύφτικο σκεπάρνι εγώ)

φωτογραφίες σας τάζω απο τώρα οτι θα βάλω, αλλα θέλω λιγο χρόνο. σε πρώτη φάση εκανε κατι μαγικά η αλέξια εκει πέρα και πρεπει να μάθω το τρικ. σε δεύτερη, μπορεί να μην μου χεζοκατουράει παντού αλλα και πάλι τρέχω ολη μέρα χαχαχαχα.

Είναι απιστευτο αλλα αμα κοιτάξω λίγο προς τα δεξιά μου και προς τα κάτω, εχει ένα σοκολατι λαμπραντόρ!!!!

ΥΓ. 1) Ρε ζουπι δεν ειναι γαλανομάτικο το αγόρι, η φώτο βγήκε έτσι
2) Το βίντεο ξεχάστε το καλέ. Δεν εχω κάν
3)Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια, θα τα λέμε απο δώ.
4)....εεεεμμ.... κάτι θα έλεγα αλλα το ξέχασα.....

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
χαχαχχα μη μας καθυστερησεις πολυ με τις φωτο ε!!! και οχι 1-2, θελουμε μπολικο υλικο!!!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Βαγγελιωωωωω,να το χαιρεσαι το μουσουδακι σου.!!!!!

Καιρος ητανε αλλα αξιζε τον χρονο σε ολες τις περιπτωσεις.
Ανυπομονω να το δω απο κοντα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Πολυ ομορφος κουταβος! Να τον χαιρεσαι!

Sent from my Liquid MT using Tapatalk

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Bαγγέλω άλλαξε την υπογραφή σου από Απρίλιος φτου και βγαίνω, σε Απρίλιος και αν με ξαναδείτε να μου γράψετε!!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Βρε σταματήστε να πειράζετε το κορίτσι!!! Η σφουγγαρίστρα έχει γίνει προέκταση του χεριού της και είμαι σίγουρη ότι κυνηγάει το σοκολατί σίφουνα να μη κάνει καμία διαολιά!!!
Ξεχάσατε τα δικά σας;;; :)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Βρε σταματήστε να πειράζετε το κορίτσι!!! Η σφουγγαρίστρα έχει γίνει προέκταση του χεριού της και είμαι σίγουρη ότι κυνηγάει το σοκολατί σίφουνα να μη κάνει καμία διαολιά!!!
Ξεχάσατε τα δικά σας;;; :)
Εμενα ηταν κυρία.

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
Εμενα ηταν κυρία.
μου άρεσε ο παρελθοντικός χρόνος χαχαχαχ

Bαγγέλω άλλαξε την υπογραφή σου από Απρίλιος φτου και βγαίνω, σε Απρίλιος και αν με ξαναδείτε να μου γράψετε!!!
εχω λιώσει στα γέλια

ο μικρός έχει παρει μια συνήθεια λίγο πριν κοιμηθεί να μου γλύφει διεξοδικά το χέρι. Σλούρπ σλουρπ και ανάμεσα στα δάχτυλα αργά και με προσοχή. Ανάλογα σε ποιά πλευρά ξαπλώνει, γλύφει και το ανάλογο χέρι. Εχω ξετρελαθεί....

έντιτ: πάω να φτιάξω την υπογραφή μου (εκείνη η πράσινη φατσούλα που γελουσε με δόντια)

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Αμα δε βαλεις φωτο του σοκολάτα,θα ερθω εκει με το Φοιβο και απο τις κωλοτουμπες μαζι του θα βγουν φωτο "Σοκολάτα με ασπρα αμυγδαλα"...για κανε κουμαντο....:xD:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άφησες την πάρλα και έπιασες την κάμερα!!!!
Πωπω Βαγγέλω είναι πανέμορφοοος!!!! Φτου φτου φτου (μην ξεχνιόμαστε κιόλας)!