Κίρα, μαύρη καλλονή... βρέθηκε και χαρίζεται!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ρε τι γαματο σκυλακι!!!
υπερανθρωπε... το ξερω!! και εχω σοβαρο προβλημα..αχχχ!!!!

η τριτη θεση πρεπει να μεινει διαθεσιμη!!! (το λεω για να το ακουσω!)

α! και να επισημανω οτι στο αυτοκινητο, παει οπου θες και της αρεσει πολυ!! ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα.. ετσι και αλλιως καθε μερα τελικα την πηγαινοφερνω σπιτι-μαγαζι εχει μαθει μια χαρα! Της ανοιγεις την πορτα και τσουκ! σαλτο - μεσα - θεση!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
πες στον ξαδερφο σου αν θελει να με παρει τηλ.. σου στελνω σε πμ το τηλ μου, γιατι στο τηλ της αγγελιας θα με βρεις απο Δευτερα.
Η Κιρα, εχει αυριο μια συνεντευξη .

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
...και μια τρελλή που κόντεψε να την απαγάγει και δεν ήμουν εγώ...:rolleyes:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
...και μια τρελλή που κόντεψε να την απαγάγει και δεν ήμουν εγώ...:rolleyes:
Μακαρι να ησουν εσυ!!!! :p

καλε πεταχτηκε μια απο ενα mercedes με την ρομπα και τις παντοφλες... μπουκαρε μεσα στο μαγαζι ..αρπαζει το σκυλι και μου λεει!! δωστο μου!! το παιρνω!!!
να τραβαω το σκυλια απο τα ποδια!!
ασε κατω το σκυλι κυρα μου!! να φωναζω!!

ελα παναγια μου!! να δινει γλωσοφιλασ στον σκυλο!! μονο που δεν το κανανε!!
ημαρτον παναγια μου!!
της λεω κυρια μου.. εχετε σειρα προταιρεοτητας!! ειστε το νουμερο 3!!
αλλωστε το σκυλι δεν ειναι δικο μου.. :rolleyes: θα πρεπει να περασετε συνεντευξη απο το σωματειο!!

μουρλη παναγια μου... ΜΟΥΡΛΗ!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα

καλε πεταχτηκε μια απο ενα mercedes με την ρομπα και τις παντοφλες... μπουκαρε μεσα στο μαγαζι ..αρπαζει το σκυλι και μου λεει!! δωστο μου!! το παιρνω!!!

ημαρτον παναγια μου!!
αλλωστε το σκυλι δεν ειναι δικο μου.. :rolleyes: θα πρεπει να περασετε συνεντευξη απο το σωματειο!!

Πες μου ότι κάνεις πλάκα τώρα :D

Δεν παίζει ρε φίλε χαχαχαχαχαχαχ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004

ημαρτον παναγια μου!!

Xαχαχαχαααααααααααα αχχ παναγίτσα μου γέλασα τρελά!!!
Δεν πάει καλά ο κόσμος!!! Μην την απορρίπτεις με την πρώτη παρτης συνέντευξη!! :D

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Βρε κατακτήσεις η Κίρα!!!
Κοίτα να δεις, που θα κάνουν ουρά ποιός θα τη πρωτοπάρει και θα δημιουργηθεί επεισόδιο στο τέλος!!!!!:eek::D

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Οταν πηρα τον Diego δεν ειχα ιδεα απο σκυλια. Ηταν μια βιαστικη και ισως επιπολαια αποφαση. Οταν τον πηρα στο σπιτι, επαθα πλακα με το ποσο ζωηρος ηταν. Δεν εμενε τπτ ορθιο, μασουλαγε ΟΤΙ εβρισκε μπροστα του, κλαψουριζε συνεχεια για παιχνιδια, με δαγκωνε, χοροπηδαγε 24 ωρες το 24 ωρο και δεν με αφηνε να ηρεμησω ουτε λεπτο. Για μια βδομαδα ελεγα "ΤΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ??????". Ομως ηταν επιλογη μου και ολα αυτα επρεπε να τα σκεφτω πριν τον παρω γιατι δεν μου εφταιγε τπτ το ζωντανο να το ξαναπαρατησω. Αν δλδ εκανα ενα παιδι και εκλαιγε, φωναξε ηταν πολυ ζωηρο κλπ θα ειχα την επιλογη να το επιστρεψω?? Τελικα εκανα υπομονη, προσπαθησα και προσπαθω ακομα να να τον φροντισω με τον καλυτερο τροπο και δεν μετανιωνω καθολου για την επιλογη μου. Παρα τα "βασανα" που μου εχει φερει, ο τελευταιος 1.5 χρονος που τον εχω ειναι ο καλυτερος της ζωης μου!
Ευχομαι κ γω με τη σειρα μου να βρεθει ενα καλο σπιτακι για τη μικρη γιατι ειναι πραγματικα πανεμορφη και της αξιζουν τα καλυτερα (σε αυτη και σε ολα τα σκυλακια του κοσμου)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
:D :D :D

Y I O Θ Ε Τ Η Θ Η Κ Ε ! ! ! ! !

.. με καμαρι και πολυ χαρα εχω να σας πω.. οτι η Κιρα ειναι στο καινουριο της σπιτι!!
Με ενα κηπο 4 στρεματα ολο δικο της, ενα γατο κουκλο τον Μπαλού και 2 γονεις υπεροχους!!
εδω που τα λεμε μακαρι μακαρι να υιοθετουσαν και εμενα!!
Της στρωσανε το κρεβατι της διπλα στο δικο τους , αριστερα η Κιρα , δεξια ο Μπαλου.. και την περιμεναν και τα παιχνιδια της ;)

αφου τους κατσικωθηκα ολο το μεσημερι, συζητησαμε περι των παντων.. τελικα με διαβεβαιωσαν οτι η Κιρα ετους εκλεψε την καρδια με τα πονηρα ματακια της και την θελουν για νεο μελος της οικογενειας!!

αντε Κιρακι μου... κουκλακι μου και ζουρλοθηρακι μου!!
σε χαιρετω με ΟΛΗ μου την αγαπη και σου ευχομαι μια υπεροχη σκυλισια ζωη!!!!!!

και για οσους απορουν.. ναι βουρκωσα στο αντιο.. αλλα εφυγα ησυχη και θα παω να την ξαναδω πολυ συντομα!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.311
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης