Κίρα, μαύρη καλλονή... βρέθηκε και χαρίζεται!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
τωρα διαβασα και το αλλο τοπικ!

ρανια, το αγχος που περιεγραψες το περασα κι εγω. και επειδη ειχα και εχω πολυ αγχος ξεχωρα απο αυτο που προσθεσε ο ρωμαιος με την αφιξη του σπιτι η γιατρια ηταν μια!
τον ειχαμε φερει τεταρτη βραδυ το ρωμαιο σπιτι και σαββατο απόγευμα απο το αγχος την αυπνια κλπ (ημουνα μονος μου σπιτι) ξαπλωνω στον καναπε σε υπερενταση για να σκεφτω τι θα κανω. τοτε ηρθε διπλα μου κατω απο τον καναπε ο ρωμαιος, ξαπλωσε κι αυτος και εκανα ισως τον πιο γλυκο υπνο που εχω κανει ποτε. Μολις ξυπνησα μετα απο τρεις ωρες και τον ειδα διπλα να κοιμαται ηξερα οτι δε θα μου ξαναεμπαιναν δευτερες σκεψεις ποτε!
δε θα το ξεχασω αυτο οσο ζω.

ακομα δεν εχουμε κλεισει χρονο με το ρωμαιο αλλα η χαρα και το γελιο που μου δινει ειναι το καλυτερο αγχολυτικο!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
οτι εγινε - εγινε.. προς γνωση και συμορφωση ολοι μας.

οριστε δειτε μερικες φωτο απο την βραδυνη βολτα... δεν τα καταφερα καλα.. σκοταδια και μαυροσκυλο..
αλλα εχει και συνεχεια αυριο...

εμφανη αδυναμια στον Φριξο, δεν τον αφησε σε ησυχια... μεγαλο πειραχτηρι η μικρη!

απο μαυρη εγινε καφε..

κι ομως εκανε και τσουληθρα!! ξετρελαθηκε μαλιστα!! την πρωτη φορα την ανεβασα και την κατεβασα με πολλες χαρες και μπραβο! μετα ανεβαινε απο κατω προς τα πανω κλαιγοντας να ξανακανει! λυσαξε με αυτη την τσουλιθρα.. την ανεβαζαμε (γιατι δεν φτανει μονη της) και ετρεχε και γλιστρισει ... γιοουουχουουυου!! :D

ειναι η μονη φωτο που την καταφερα.. Νοελα, ετοιμασου.. ανερχομενο αστερι στον στιβο!! :D

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.178
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
ένα πάνγλυκο και απίστευτα πανέμορφο κουκλί είναι....!!!!:D:D:D:D
(τυχερό που βρέθηκε στα χέρια σου...!)

θάθελα να διευκρινίσω κάτι....
καλό θα ήταν να αλλάξει ο τίτλος σε ''Κίρα, ημίαιμο βέλγικο ...βρέθηκε και χαρίζεται.....''
όποιος υιοθετήσει την Κίρα πρέπει να το κάνει για την μοναδικότητα του ίδιου αυτού σκυλιού και όχι γιατί θα πιστεύει ότι βρήκε τζάμπα β/π......

επίσης να πούμε ότι το ότι είναι ημίαμο β/π κάνει την όποια ''πρόγνωση'' για την εξέλιξη του χαρακτήρα της σχετική....
μπορεί να εξελεχτεί σε ένα υπερδραστήριο, ζωηρό σκυλί όπως τα βέλγικα ή αντίθετα μπορεί όταν φτάσει στην ενηλικίωση να γίνει μια σοβαρή και ''καλόβολη'' κυρία....
ας μη αποτελεί λοιπόν η τωρινή ζωηρή κουταβίσια συμπεριφορά έναν απόλυτο δείκτη....

την καλύτερη τύχη να έχει η κουτάβα!:)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι!! fine by me!! αλλαχτε το παιδια!!
δευτερη σκεψη που ειχα ηταν μια "βελγιδα απο την αθηνα" χιουμοριστικο...
της Ταρας ,ειναι πιο συγκεκριμενο ;)

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
ειναι η μονη φωτο που την καταφερα.. Νοελα, ετοιμασου.. ανερχομενο αστερι στον στιβο!! :D
Κουκλίτσα είναι! Μάλλον δεν είναι ότι καλύτερο να γλυστράει στη τσουλήθρα πάνω στην ανάπτυξη. Καραγούσταρε απ' ότι φαίνεται! Είμαι σκασμένη :bull: γιατί φίλος ήθελε θηλυκό γκρένενταλ κάμποσο πιο μετά αφότου έχασε τη δικιά του από γηρατειά και τον έπεισα να πάρει κάτι που να φέρνει και να ψάχνει σπίτι. Έπιασα την καλή του στο μπούρου - μπούρου κι εξήγησα τα πάντα για puppy mills κι εκτροφείς. Του έστειλα 2-3 τερβύρεν look. Το αποτέλεσμα προ ημερών; Του πήρε δώρο από πετσοπ. Και μετά βλέπω την αγγελία. :mad:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Τελικα του τιτλου του δωσατε και καταλαβε για τα καλα... :D
τι πειραζε?

Τεσπα.. ειμαστε ,mαγαζι σημερα με την σουσουραδα... αφου επαιξε με την μενια του cgri... ευτυχως!!
εχει πεσει τεζα για υπνο, εκτος κλουβας παρακαλω :)

oxi χρηστο... πες ποσο καλο ειναι το κοριτσι μου!! :D :D

και μη ξεχασεις να ρωτησεις την φιλη σου!! ... γιατι την ερωτευομαι επικινδυναα!!!!

Last edited:

cgri1976

Well-Known Member
cgri1976... οι φιλοι με φωναζουν χρηστο.;)

παρονννννννννν!!!!
λοιπον, εντυπωσεις απο την κιρα μας...
αλλο να το λες και αλλο να την βλεπεις.... η μικρη ειναι μια κουκλα!!! αλλα περα απο την ομορφια και την πουτ@νι@ που εχει, ειναι η εξυπναδα και η υπακοη..... "ελα εδω" ελεγε η βικυ, ερχοταν. "μη" ελεγε η βικυ, σταματουσε. στο παιχνιδι δαγκωνει και ειδικα τα μαγουλα της δικιας μου της τα μουλιασε...αλλα και εμεις για να μαθει την γεμισαμε με ωραια μας καταλευκα σαλακια!!!! πραγματικα η μικρη ειναι μες στην καλη χαρα...η ουρά παει και ερχεται συνεχεια.... δεν χορταινεις να την βλεπεις.....οποιος την αποκτησει (αφου περασει απο ενα εξωνυχιστικο σκαναρισμα της βικυς), θα ειναι πολυ τυχερος.....

και μη ξεχασεις να ρωτησεις την φιλη σου!! ... γιατι την ερωτευομαι επικινδυναα!!!!
την ρωτησα αλλα εχει ενα ιδιο ακριβως και ενα πινσερακι....και δεν θα μπορεσει να τα βγαλει περα ουτε οικονομικα αλλα ουτε με τρια σκυλια.....

Last edited:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
για την Κιρα ηταν η μερα του μποξερ!
βρηκαμε αλλο ενα και τρελαθηκαν.. να κρεμεται η μικρη απο τα τσαουλια του!! τον εκανε του αλατιου ;) αλλα και αυτος την ελουσε με τα ωραια σαλια!!
μετα ηταν σαν να της ειχaμε βαλει ζελε.. το μαλλι καγκελο!
σημερα ειμαστε πολυ πολυ κουρασμενες.. αλλα ενα μπανακι το καναμε!
και ειναι σαν βελουουουουδο!!
btw την ζυγισα ειναι 8.500 :D

παλι δεν ξερω ποια να διαλεξω.. διαλεχτε εσεις ;)

... ναι την εχω ερωτευτει!!! ασε... ασε... ασε... ασε.... :(
κανα γνωστο ρωτησατε? :D

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Απο κοντα ειναι πιο ομορφη!!!
Δειχνει συνεργασιμη.μοιραζει φιλια και ξερει να βαζει μπουνταλαδες αρσενικους στη θεση τους.

Και αυτα τα ματακια σπιθες βγαζουν.

cgri1976

Well-Known Member
Θεά η μικρή!! ;-)
Κρατήστε μακριά της το Μαρέκο γιατί η Κίρα κινδυνεύει από απαγωγή!:D:D:D:D
εχεις δει την βικυ;;;; ειτε βλεπεις τον σαγκα της, ειτε την βικυ, ενα και το αυτο!!!!
νομιζω οτι κανεις δεν θα μπορεσει να παρει την κιρα αν δεν πει το "ok" η βικυ......
;-) ;-) ;-)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Χτες ημασταν σε ενα φιλικο σπιτι με φιλους, μαγειρευαμε τρωγαμε παιζαμε κτλ κτλ... ξερετε φιλικη συγκεντρωση ..
ειχα παρει και την μικρη μηπως ερθει και κανενας που δεν ξερω.. μνπας και την ερωτευτει..
η μικρη μας εβγαλε ασπροπροσωπους!! Ηταν μια σωστη κυρια!!
δεν πειραξε τιποτα, δεν κατουρησε ποτε μεσα (βεβαια ημουν και εγω επιμελης ανα 3 ωρες την πηγαινα μια το τετραγωνο), δεν ζητιανεψε, δεν ενοχλησε ποτε κανενα.. ολοι την ερωτευτηκαν.. ομως ακομα σπιτι δεν βρηκε... δεν πειραζει .. αναμενουμε το καλυτερο!!

voila les photos!!

εδω ψηναμε εξω, και την πηραν τα ντουμανια... :D

και εδω ηταν την ωρα που τρωγαμε... ποσο ενοχλητικη ηταν!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.311
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης