καλημερα - καλησπερα!!
να μαι και γωωω..!!

απο που να αρχισω.. θελω να πω πολλα αλλα και παλι δεν μπορω να ειμαι απολυτη.. καθε περιπτωση ειναι μοναδικη.. ας εχουν πολλες κοινο παρονομαστη..
Η Ρανια, απο την αρχη την συμπαθησα που ηρθε στο μαγαζι και ηθελα να της δωσω την Κιρα.. αν καποιος δεν μου γεμισει το ματι δεν του δινω ευκολα σκυλο.. κατι θα σκαρφιστω και θα τον γειωσω..
Δικαιολογω , την αγωνια της, την απειρια της, τα λαθη της, ολα.. δεν δικαιολογω το οτι δεν εδωσε καθολου χρονου, ουτε στον εαυτο της ουτε στην Κιρα.. και Ρανια μου στου το ειπα.. δεν ειναι κατι που δεν ξερεις.. ή λεω πισω απο την πλατη σου.
Οταν σου ειπα οτι και να αλλαξεις γνωμη και μου πεις.. ασε θα το προσπαθησω δεν θα στην αφηνα εν τελει ηταν γιατι.. νομιζω γενικα δεν εισαι 100% αποφασισμενη να βαλεις σκυλο στην ζωη σου. εδω επισκεπτης ερχεται σπιτι για καφε και αλλαζει το ζεν στο σπιτι μας.. ποσο μαλλον ενας σκυλος ο οποιος θελει χρονο να προσαρμοστει στην ζωη μας.. γιατι λειτουργει βαση συνηθειας.. και αυτη χρειαζεται χρονο.
Τροποι υπαρχουν να αντιμετωπισεις ολες τις δυσκολιες.. με καθε ευχαριστηση θα ετρεχα να σε βοηθησω, να σου στειλω εκπαιδευτη να στα αναλυσει ολα .. οπως και κανω με πολλα σκυλια μου (δλδ σκυλια που δινω) ..αρκει ο αλλος να δειξει λιγη θεληση...
Οταν ξεκιναει απο την δευτερη μερα "δεν θα τα καταφερω - ελα παρτην" δεν παιρνω ρισκο να πεισω τιποτα και κανενα , μου δειχνει αρνηση και δεν μαρεσουν οι επιστροφες μετα απο μηνες.. πρωτα απο ολα για τον σκυλο τον ιδιο.
Οταν αποφασιζουμε να παρουμε σκυλο, εχουμε παντα στο μυαλο μας οτι τιποτα δεν θα βρουμε ετοιμο, ακομα και "ετοιμος" να ειναι ο σκυλος... Ολα αυτα ισχυουν για ΟΛΟΥΣ τους υποψηφιους ιδιοκτητες και για αυτο τα γραφω!
Ειλικρινα, δεν πειραζει!! και εξακολουθω να σε συμπαθω παρα πολυ, εισαι καλοψυχη και αυτο βλεπω πανω απο ολα.
Απο την αλλη ελεγα στον αντρα μου.. εγω φταιω πιο πολυ απο την αφελεια της Ρανιας, που παω και δινω ημι-βελγα σε πρωταρα ?
(δεν ειμαι καλη εκτροφεας
κυβελη...)
Η κιρα τωρα...
παιδια θελετε ξερω λιγο παραπανω απο σκυλια.. η κιρα ειναι απο τα ευκολα κουταβια.. δεν με εχει δυσκολεψει καθολου!
ο Ρωμαιος του
underdog πχ ηταν πολυ πιο ζορικος..
ναι εχει ενεργεια και ειναι δαγκανιαρα.. στο 5λεπτο ξεφτυλισε μια σαγιοναρα..
ειναι ομως πανεξυπνη και πολυ ανθρωποκεντρικη.. ειτε στο σπιτι ειτε εξω ειναι γυρω απο τα ποδια μου, και με κοιταει στυλ "μιλα μου - τι να κανω?"
εμαθε απο crate σε χρονο 0 σε αντιθεση με τον Ρωμαιο.. μια βδομαδα εκλαιγε .. (το καμαρι σου Γιαννη!!

)
δλδ ειναι το crate στο σαλονι... κυκλοφορουν γυρω της 2 σκυλια, ενα γατι και ενας κουνελος και αυτη ειναι παναγιτσα . ( σταυροκοπιεμαι)
χτες το βραδυ τα βγαλαμε ολα στο αλσακι.. με εψαχνε μολις με εχανε ας ηταν τα σκυλια και ο αντρας μου μαζι.. αυτη ξερει εμενα._
Σημερα το πρωι ξυπνησα στη 1 (μοσχαρι..

) μολις ειδα το ρολοι .. "ΑΜΑΝ Η ΚΙΡΑ!!" και τρεχω στο σαλονι .. η μικρη καθοταν υπομονετικα και φρονιμα κιχ δεν ειχε βγαλει.
βλεποντας αυτα.. σκλεφτομαι η αδυναμια σου στην υπομονη σε εκανε να "χασεις" μια πολυ αξια σκυλα. Αυτο στο λεω γιατι ξερω φλερταρεις ακομα με την ιδεα αποκτησης σκυλου.. και καλα κανεις, αφου τα αγαπας σου ευχομαι να αποκτησεις και να ειστε ευτυχισμενοι!
ομως και ο επομενος σκυλος με την ιδια λογικη ξεκιναει..
Πλεον, αυτο που ειπε η Μαρεκο, ο επομενος υποψηφιος η θα δυσκολευτει περισσοτερο να την παρει.. εχει να περασει interview καλο.
κατι που επρεπε να ειχα κανει απο την αρχη.. μπορουσα να πω, ξερεις κατι Ρανια μου.. αστο.. δεν κανει η Κιρα για την περιπτωση σου.
εχω ακομα 2 υποψηφια σπιτια που ειχαν ενδιαφερθει ομως τιποτα δεν ειναι σιγουρο. και βασικα , επειδη την εχω παθει (οχι τωρα) δεν παρακαλω κανενα, αυτος θα με παρακαλεσει να τον διαλεξω. εγω απλα θα ενημερωσω οτι η Κιρα ειναι παλι διαθεσιμη και θα δουμε.
κλεινοντας... το θεμα "δεν δινεις την επιλογη επιστροφης" ειμαι 50-50 για τους ιδιους λογους.. την φορα ομως που αδυνατουσα να παρω πισω ενα κουταβι, ενω ειχα πει "φερτο πισω" αρχικα.. στις 2-3 μερες με πηραν να το φερουν πισω.. δεν το δεχτηκα. Τελικα το κουταβι ζει ακομα με εκεινη την οικογενεια... ομως ποσες φορες να παρεις αυτο το ρισκο? ξερω γω..? δυσκολο..
χτες ειχα παρει την φωτογραφικη μηχανη .. αλλα χωρις μπαταρια.. υποσχομαι νεες φωτο της μαυρης σουσουραδας!!