Καθαρόαιμα σκυλιά

Status
Κλειδωμένο θέμα

Apozar01

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
53
2
59
Ρε παιδιά ποιος είπε να μην γίνει λίγο πλάκα ή σε κάποια εντελώς καμμένα θέματα να μην γίνει και λίγος χαβαλές (που είναι για κλείδωμα έτσι και αλλιώς?)

Άλλο αυτό άλλο σε σοβαρά θέματα να γίνεται σύστριγγλο από off.

Όσο για το ύφος του καθενός μην το πιάσουμε πάλι και πάλι από την αρχή!!!!
Παιδια άσχετο... Φόρατε στα σκυλιά σας scalibor?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Εξαρτάται αν το φόρουμ το θέλεις για να ξεσπάς ή για να ενημερώνεσαι.
Υπάρχουν θέματα σοβαρά με 4 σελίδες off ενδιάμεσα, στα οποία ψάχνεσαι να βρεις την ουσία. Αυτό το χαλαρό στυλ μας έφαγε, πιο cool πεθαίνεις.
Εξαρταται τι εννοεις ξεσπας , και εγω βλεπω πολλους που ξεσπανε οπως λες , με τον μανδυα ομως της σοβαροφανειας , τοτε εκει ειμαστε ενταξει , τωρα που κανουμε λιγο πλακα στο θεμα ενος τρολλ μας πειραξε ? ακομα και τα σοβαρα θεματα που λες που εχουν οφφ τοπικ ε τι να κανουμε , το φορουμ ειναι μια ζωντανη κοινοτητα με ολα τα συν και τα πλην ειτε μας αρεσει ειτε οχι . Μακαρι να ειμασταν ολοι πιο χαλαροι και να πεθαιναμε απο coolness

Apozar01

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
53
2
59
Εξαρταται τι εννοεις ξεσπας , και εγω βλεπω πολλους που ξεσπανε οπως λες , με τον μανδυα ομως της σοβαροφανειας , τοτε εκει ειμαστε ενταξει , τωρα που κανουμε λιγο πλακα στο θεμα ενος τρολλ μας πειραξε ? ακομα και τα σοβαρα θεματα που λες που εχουν οφφ τοπικ ε τι να κανουμε , το φορουμ ειναι μια ζωντανη κοινοτητα με ολα τα συν και τα πλην ειτε μας αρεσει ειτε οχι . Μακαρι να ειμασταν ολοι πιο χαλαροι και να πεθαιναμε απο coolness
Φοράς στους σκυλί σου scalibor?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ναι ρε μάνα μου αλλά άλλο 2-3 off άλλο ψάχνω να βρω το on topic αυτό λέμε

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Ναι ρε μάνα μου αλλά άλλο 2-3 off άλλο ψάχνω να βρω το on topic αυτό λέμε
Και θυμηθηκαμε να το πουμε σε ενα τρολλοθεμα ? αφου και οι κατακριτες εχουν συμμετασχει στο οφφ τοπικ εστω και σε ενα μικρο βαθμο ? λιγο καπως μου φαινεται αυτο

• Like
Reactions: Kimigaz

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Και θυμηθηκαμε να το πουμε σε ενα τρολλοθεμα ? αφου και οι κατακριτες εχουν συμμετασχει στο οφφ τοπικ εστω και σε ενα μικρο βαθμο ? λιγο καπως μου φαινεται αυτο
Εεε τρολλοθέμα είναι όλα χωράνε! Από τιμές από εκτροφεία από μολλοσοράσελ μέχρι scalibor εκεί κόλλησες και εσύ μωρέ παιδάκι μου?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Sirkos για να είμαι ειλικρηνής μαζί σου και ας γίνω δυσάρεστη το χιούμορ στο συγκεκριμένο τόπικ γενικότερα μου φάνηκε πολύ κακόγουστο, και δεν με διασκέδασε καθόλου.
Δεν μιλάω καν για το συγκεκριμένο όμως. Μιλάω γενικά για περιπτώσεις που παρατραβάμε .

Στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι σ´αυτό που έκανα bold.
Η πλάκα που έγινε προσωπικά δεν ήταν καν του γούστου μου, συγνώμη κιόλας. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια.
Εγώ όμως δεν μίλησα για αυτό το τόπικ μόνο, μιλάω γενικά για το σύστριγγλο που επικρατεί συχνά καταστρέφοντας τόπικς..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Επιπλέον ήθελα να σου πω Sirkos ότι, το ξεσπάνε με τον μανδύα της σοβαροφάνειας που λες ,το έχουμε κάνει εδώ μέσα όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου. Όπως επίσης υπάρχουν κάποιοι που ξεσπάνε την αντιπάθεια τους καλυμένα με τον μανδύα της υποκρισίας γιατί δεν τολμάνε την ευθεία αντιπαράθεση.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Sirkos για να είμαι ειλικρηνής μαζί σου και ας γίνω δυσάρεστη το χιούμορ στο συγκεκριμένο τόπικ γενικότερα μου φάνηκε πολύ κακόγουστο, και δεν με διασκέδασε καθόλου.
Δεν μιλάω καν για το συγκεκριμένο όμως. Μιλάω γενικά για περιπτώσεις που παρατραβάμε .

Στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι σ´αυτό που έκανα bold.
Η πλάκα που έγινε προσωπικά δεν ήταν καν του γούστου μου, συγνώμη κιόλας. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια.
Εγώ όμως δεν μίλησα για αυτό το τόπικ μόνο, μιλάω γενικά για το σύστριγγλο που επικρατεί συχνά καταστρέφοντας τόπικς..
Να γινεις δυσαρεστη για ποιο λογο ? διαλογο κανουμε δεν χρειαζεται να συμφωνουμε σε ολα , αρκει να σεβεται ο αλλος την γνωμη του αλλου και ας μην συμφωνει . ( κατι το οποιο δεν νομιζω να ισχυει για πολλα μελη ομως)
Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα οταν καποιοι κανουν λιγο πλακα και ας πανε οι σελιδες οφφ τοπικ δυο και τρεις και τεσσερις , ασχετα αν μου αρεσει η πλακα η οχι , θεωρω οτι το φορουμ οπως ειπα ειναι μια ζωντανη κοινοτητα με τα συν και τα πλην , και για εμενα να αρχισουν οι μοντς να σβηνουν αριστερα και δεξια δεν ειναι λυση , εχω δει και παλαιοτερα το εργο με μονομερη σβησιμο οτι τους συνεφερε και κρυψιμο πισω απο τους κανονες του φορουμ οταν ρωτηθηκαν πως και γιατι

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Επιπλέον ήθελα να σου πω Sirkos ότι, το ξεσπάνε με τον μανδύα της σοβαροφάνειας που λες ,το έχουμε κάνει εδώ μέσα όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου. Όπως επίσης υπάρχουν κάποιοι που ξεσπάνε την αντιπάθεια τους καλυμένα με τον μανδύα της υποκρισίας γιατί δεν τολμάνε την ευθεία αντιπαράθεση.
Ναι το θεμα ειναι οτι ισως ολοι μας εχουμε ξεσπασει τομθεμα ειναι να εχουμε καταλαβει το ποτε και το πως για να μην το ξανακανουμε , οχι να συνεχιζουμε ακαθεκτοι . Οσο για την υποκρισια συμφωνω και εγω αλλα και αυτο ωφειλεται στο οτι το φορουμ ειναι ζωντανο , σε εμας πεφτει το βαρος να ζυγισουμε τα πραγματα και να καταλαβουμε τι και ποιος και να κανουμε το ξεσκαρταρισμα

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Αγαπητή Kimigaz [έτσι για να συνεχίσουμε το εορταστικό κλίμα των ημερών] δεν ξέρω αν το πρόσεξες, εικάζω ότι μάλλον όχι, ότι δεν έβγαλα τον εαυτό μου απ'έξω, σε όσα μας καταλόγισα. Αν και...πιστεύω ότι υπάρχει χάος, ανάμεσα σε ένα-δύο καλαμπούρια μια στις τόσες, από το ακατάσχετο off topic. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν, όταν με βλέπεις να...παρτάρω στα αμέτρητα off topic, οπουδήποτε, να μου το επισημαίνεις για να διορθώνομαι. Θα το δεχτώ. Επίσης, σε παρακαλώ πάααρα πολύ, να μου το επισημάνεις, όταν θα με δεις να κοροιδεύω έτσι. Πρόσεξε τι λέω. Να κοροιδεύω. Οχι να τσακώνομαι στα ίσα, λέγοντας ακριβώς αυτό που πιστεύω ε; Αρα...εμένα...για υποκρισία, καλά θα κάνεις να μην με κατηγορείς. Είναι...κάπως αστείο.

Αυτό που...ένας "παλιός", υποτίθεται ότι πρέπει να γνωρίζει το "ποιόν" του καθένα, δεν ξέρω καν τι σημαίνει.

Αν απ'όσα έγραψα εισέπραξες ότι ψυχαγωγήθηκα, μάλλον αλλουνού ποστ διάβασες. Το αν σε απογοήτευσα [και μάλιστα δεν περίμενες και κάτι περισσότερο], θα το λάβω σοβαρά υπόψιν μου. Θα το σημειώσω σε ένα post-it και θα το κολλήσω στην οθόνη μου, να το έχω γνώμονά μου, σε ότι γράφω στο εξής.

Επίσης, δεν έχω δει ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΝ, να παρεμβαίνει στα μυριάδες διακοσμητικά με τα οποία κάποιοι, στολίζουν κατά καιρούς εμένα. Δεν θεωρώ βέβαια ότι είναι κανείς υποχρεωμένος. Αρα...βάση ποιάς ακριβώς λογικής σου, έπρεπε...εγώ προσωπικά...να κάνω ή να πω κάτι; Τα παράπονά σου, να τα κάνεις στην διαχείρηση. Οχι σε μένα. Κάποιοι που μάλιστα, ο ρόλος τους στο φόρουμ, είναι αποκλειστικά και μόνο α) το ασταμάτητο off topic σε ποσοστό 150% της μίζερης συμμετοχής τους και βου) το ασταμάτητο κυνήγι της δικής μου συμμετοχής. Αυτωνών η άποψη βέβαια, δεν με ενδιέφερε ποτέ και δεν θα αρχίσω τώρα, αλλά...έτσι...για να ξέρουμε και τι λέμε. Με ενδιαφέρουν μόνο οι απόψεις, μελών, παλιών και νέων, που έχουν και κάτι να δείξουν σ'αυτό το φόρουμ. Που έχουν προσφέρει ουσιαστικά και όχι μόνο απλώς με το ανεβάζουν τον αριθμό, των εντελώς αδιάφορων και άσχετων ποστ τους. Προφανώς, δεν έχουν και τίποτα καλύτερο να κάνουν και είναι λυπηρό.

Στο δια ταύτα και μιας και αυτό το θέμα, χειρότερο δεν ξέρω αν και πόσο μπορεί να γίνει, και από την στιγμή που η διαχείρηση καλώς ή κακώς ή οτιδήποτε, δεν μπορεί /δεν θέλει να βοηθήσει κάπως παραπάνω, σ'αυτό που γίνεται καθημερινά εδώ και πάρα πολύ καιρό σε όλα σχεδόν τα θέματα, θα πρότεινα σε παλιούς και νέους, που τους ενδιαφέρει αυτός ο χώρος, να παραμείνει ο "χώρος μας" με όσο περισσότερη ποιότητα [να γελάσω τώρα, για το ποιοί κατηγορούν εμένα για μη ποιότητα ή να το αφήσω για άλλη ώρα; ] και ουσία γίνεται, να το σκέφτονται διπλά, μη πω και τριπλά, πριν απαντήσουν. Αυτό, ισχύει και για μένα εννοείται.

Υπενθυμίζω σε όλους, ότι υπάρχει πάντα, το κουμπάκι "αναφορά" για όποιο ποστ, θεωρεί ότι προσβάλλει κάτι ή κάποιον. Νομίζω, ότι πιο απλά δεν μπορεί να γίνει :rolleyes:
Λες λες και τιποτα δεν λες. Οταν απο τα 10000 ποστ να μην πω 20000 το 70% ειναι "καλωσορισματος" που με το καλημερα ξεχεζεις τον κοσμο κ κανεις τον αστυνομο μιλας περι των μπολντ ποτ σου εκανα, αναφερεσαι στον εαυτο σου. Πρωτη πρωτη εσυ χαρακτηριζεις. Την λοιπη ειρωνεια σου την αφηνω ασχολιαστη.

Δε θα σχολιασω αλλο, μονο ενα ΜΠΡΑΒΟ κ ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον tasos malinois γιατι εβαλε σε λογια τις σκεψεις μου.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Καλημέρα !

Βλέπω το debate καλά κρατεί.

Παιδιά, μην τρελλαίνεστε(τρελλαινόμαστε).

Τα φόρουμ (όλα και πάσης φύσεως και θέματος), είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας.

Όπως σε μια κουβέντα / παρέα / κοινωνικό κύκλο, πετυχαίνεις τον εριστικό που το κάνει ίσα για την αντίδραση, τον γκρινιάρη, τον χαζό, τον μορφωμένο, τον ευγενικό, τον αγενή, τον έχων τρόπους και τον μή έχων τρόπους, τον συνεκτικό σε λόγο και τον μή συνεκτικό, τον άκυρο, τον απόλυτο, τον διαλλακτικό, αυτόν που αναθεωρεί και παραδέχεται κλπ κλπ κλπ, έτσι και εδώ (και σε κάθε φόρουμ) βρίσκονται όλες αυτές οι "ομάδες ατόμων" και ίσως και περισσότερες, καθώς λόγω διαδικτύου είναι πιο εύκολο να πλασάρεις κάτι από τη δια ζώσης συζήτηση.

Η αλήθεια είναι πως ναι, αρκετά ποστ έχουν ξεφύγει ουκ ολίγες από όλους μας, από την άλλη, σε ποστ όπως αυτό, που είναι ξεκάθαρο το τρολλάρισμα του θεματοθέτη, και που επιδεικτικά παρακάμπτει οποιαδήποτε σοβαρή πληροφορία και σοβαρό ποστ έχει παρατεθεί, μόνο για να απαντήσει το ό,τι να 'ναι του, ε, και λίγο off νομίζω δεν πειράζει και τόσο.

Σε άλλα θέματα, που μπορεί να αφορούν διατροφή, άσκηση, εκπαίδευση ή ξέρω γω τι, το off topic είναι αρκετά περιορισμένο (συγκριτικά πάντα) από τα περισσότερα έμπειρα / παλιά / σοβαρά μέλη (διαλέξτε όποια κατηγορία σας αρέσει), χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει καθόλου ή πως δεν υφίστανται περιθώρια βελτίωσης της κατάστασης.

Όπως μια κουβέντα πάει από το ένα θέμα στο άλλο, έτσι και τα φόρουμ πολλές φορές μπορούν να ξεφύγουν. Κάποιος θα αναφερθεί σε κάτι, που σε κάποιον θα θυμίσει κάτι άλλο και πάει λέγοντας. Απλά ας προσπαθήσουμε όλοι να το περιορίσουμε, σε σοβαρά νήματα τουλάχιστον (και όλοι όσοι μπαίνουμε εδώ σε καθημερινή βάση, πιστεύω μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα σοβαρά από τα σοβαροφανή και από τα άκυρα).

Είναι 90% στο χέρι των ατόμων που στηρίζουν το (κάθε) φόρουμ το τί θα απαντήσουν, με τί ύφος και πού, και 10% στο χέρι των administrators και moderators να κάνουν τον αστυφύλακα, και να μοιράζουν block, delete και ban αριστερά δεξιά. Εξ' άλλου μιλάμε για ένα φόρουμ με εκατοντάδες νέα ποστ ημερησίως. (βέβαια σε περιπτώσεις ξεκάθαρεων ύβρεων και επιθέσεων σε συγκεκριμένα άτομα ένα banάκι είναι απαραίτητο πιστεύω).

Ίσως ένα off topic section να έσωζε λίγο την κατάσταση να μπορούμε να μπαίνουμε να λέμε και τις βλακείες μας, και το χαβαλέ μας να κάνουμε και να περνάει η ώρα και να παραμένουν αμόλυντα τα άλλα threads (αν και αμφιβάλω, τα off είναι πάντα μέρος της πλειοψηφίας των θρεντ).

Στο παρών thread δεν τίθεται ούτε καν θέμα του να το δει κάποιος άλλος και να καταλάβει γιατί πρέπει να πάρει σκύλο, από πού και πώς, καθώς ήδη υπάρχουν 349349 αντίστοιχα στο φόρουμ (συν τα stickies).

Επίσης, πολλά από τα αντίστοιχα που έχουν ανοίξει στο παρελθόν, είτε ο θεματοθέτης είναι τρολλ, είτε ούγκανος που δεν καταλαβαίνει τί του λένε οι υπόλοιποι, είτε νορμάλ άτομο που έχει τις απορίες του δεν έχουν βγει off topic γιατί και ο εκάστοτε θεματοθέτης, με τη στάση του δεν έδειξε "έλα παιδιά ρίχνω λάδι στη φωτιά ψιλοεπίτηδες, ίσα χαμός να γίνεται"

Ο τύπος πάντως τη "δουλειά" του την έκανε κατ εμέ. Μπήκε, μας τρόλλαρε, μας μπουρδούκλωσε, έβρισε μέλος, και μας έκανε 2 -3 σελίδες τώρα να χτυπιόμαστε μεταξύ μας περί off topic διχάζοντας τα μέλη.

• Like
Reactions: Kimigaz

Status
Κλειδωμένο θέμα