Αγαπητή Kimigaz [έτσι για να συνεχίσουμε το εορταστικό κλίμα των ημερών] δεν ξέρω αν το πρόσεξες, εικάζω ότι μάλλον όχι, ότι δεν έβγαλα τον εαυτό μου απ'έξω, σε όσα μας καταλόγισα. Αν και...πιστεύω ότι υπάρχει χάος, ανάμεσα σε ένα-δύο καλαμπούρια μια στις τόσες, από το ακατάσχετο off topic. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν, όταν με βλέπεις να...παρτάρω στα αμέτρητα off topic, οπουδήποτε, να μου το επισημαίνεις για να διορθώνομαι. Θα το δεχτώ. Επίσης, σε παρακαλώ πάααρα πολύ, να μου το επισημάνεις, όταν θα με δεις να κοροιδεύω έτσι. Πρόσεξε τι λέω. Να κοροιδεύω. Οχι να τσακώνομαι στα ίσα, λέγοντας ακριβώς αυτό που πιστεύω ε; Αρα...εμένα...για υποκρισία, καλά θα κάνεις να μην με κατηγορείς. Είναι...κάπως αστείο.
Αυτό που...ένας "παλιός", υποτίθεται ότι πρέπει να γνωρίζει το "ποιόν" του καθένα, δεν ξέρω καν τι σημαίνει.
Αν απ'όσα έγραψα εισέπραξες ότι ψυχαγωγήθηκα, μάλλον αλλουνού ποστ διάβασες. Το αν σε απογοήτευσα [και μάλιστα δεν περίμενες και κάτι περισσότερο], θα το λάβω σοβαρά υπόψιν μου. Θα το σημειώσω σε ένα post-it και θα το κολλήσω στην οθόνη μου, να το έχω γνώμονά μου, σε ότι γράφω στο εξής.
Επίσης, δεν έχω δει ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΝ, να παρεμβαίνει στα μυριάδες διακοσμητικά με τα οποία κάποιοι, στολίζουν κατά καιρούς εμένα. Δεν θεωρώ βέβαια ότι είναι κανείς υποχρεωμένος. Αρα...βάση ποιάς ακριβώς λογικής σου, έπρεπε...εγώ προσωπικά...να κάνω ή να πω κάτι; Τα παράπονά σου, να τα κάνεις στην διαχείρηση. Οχι σε μένα.
Κάποιοι που μάλιστα, ο ρόλος τους στο φόρουμ, είναι αποκλειστικά και μόνο α) το ασταμάτητο off topic σε ποσοστό 150% της μίζερης συμμετοχής τους και βου) το ασταμάτητο κυνήγι της δικής μου συμμετοχής. Αυτωνών η άποψη βέβαια, δεν με ενδιέφερε ποτέ και δεν θα αρχίσω τώρα, αλλά...έτσι...για να ξέρουμε και τι λέμε. Με ενδιαφέρουν μόνο οι απόψεις, μελών, παλιών και νέων, που έχουν και κάτι να δείξουν σ'αυτό το φόρουμ. Που έχουν προσφέρει ουσιαστικά και όχι μόνο απλώς με το ανεβάζουν τον αριθμό, των εντελώς αδιάφορων και άσχετων ποστ τους. Προφανώς, δεν έχουν και τίποτα καλύτερο να κάνουν και είναι λυπηρό.
Στο δια ταύτα και μιας και αυτό το θέμα, χειρότερο δεν ξέρω αν και πόσο μπορεί να γίνει, και από την στιγμή που η διαχείρηση καλώς ή κακώς ή οτιδήποτε, δεν μπορεί /δεν θέλει να βοηθήσει κάπως παραπάνω, σ'αυτό που γίνεται καθημερινά εδώ και πάρα πολύ καιρό σε όλα σχεδόν τα θέματα, θα πρότεινα σε παλιούς και νέους, που τους ενδιαφέρει αυτός ο χώρος, να παραμείνει ο "χώρος μας" με όσο περισσότερη ποιότητα [να γελάσω τώρα, για το ποιοί κατηγορούν εμένα για μη ποιότητα ή να το αφήσω για άλλη ώρα; ] και ουσία γίνεται, να το σκέφτονται διπλά, μη πω και τριπλά, πριν απαντήσουν. Αυτό, ισχύει και για μένα εννοείται.
Υπενθυμίζω σε όλους, ότι υπάρχει πάντα, το κουμπάκι "αναφορά" για όποιο ποστ, θεωρεί ότι προσβάλλει κάτι ή κάποιον. Νομίζω, ότι πιο απλά δεν μπορεί να γίνει