Καθαρόαιμα σκυλιά

Status
Κλειδωμένο θέμα

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Φίλε / φίλη αποζαρ (ακόμη δεν έχω καταλάβει το φύλο, αν και από τον τρόπο γραφής υποθέτω πως είσαι φίλος).

για την περίπτωση που δε μας δουλεύεις ψιλό γαζί, και μιας και είναι άγιες μέρες (τρομάρα μας), ας το δούμε λίγο λογικά το θέμα, ναι ?

Αν googlareis τη λέξη dogcenter το ΠΡΩΤΟ πράγμα που βλέπεις κάτω από το link τους είναι "εισαγωγέας κουταβιών", επομένως καμία σχέση με εκτροφείο.

Στη συνέχεια, αν googlareis τις λέξεις puppy mills, βλέπεις την κατάσταση των μονάδων "παραγωγής κουταβιών" που είναι και οι διοχετευτές όλων των πετ σοπ και εισαγωγέων σκύλων παγκοσμίως.

Η κατάσταση των σκύλων που θα δεις, είναι οι γονείς των κουταβιών, τα οποία πωλούνται σε άτομα που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν κάνουν σωστή έρευνα αγοράς και καταλήγουν να παίρνουν από πετ σοπ.

Πριν πεις "ε οι γονείς είναι, χέστηκα", να σου θυμίσω πως πολλά επίκτητα χαρακτηριστικά και ασθένεις, καθώς και χαρακτήρας - ταπεραμέντο, μπορούν να διαδωθούν στους απογόνους (ειδικά στα σκυλιά), επομένως αντιλαμβάνεσαι την (μη) ποιότητα και τη (μη) καθαροαιμία που έχει ένα τέτοιο κουτάβι, για να μη σχολιάσουμε τις εν δυνάμει χίλιες μύριες ασθένειες που μπορεί να αντιμετώπισεις στο μέλλον.

Καλό λοιπόν είναι, αν πάρουμε ως δεδομένη παραδοχή την αγάπη όλων εμάς εδώ για το σκύλο, να ΜΗ συντηρούμε τέτοιες γέννες, και να ρίξουμε το δικό μας "εμπάργκο" σε αυτές τις αλυσίδες.

Στο δια ταύτα, ξαναδές τις ερωτήσεις μου σε προηγούμενο ποστ (αυτό στο οποίο απλώς έκανες like χωρίς να απαντήσεις τίποτα), απάντησέ μας, και πίστεψέ με θα πάρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες από όλους ανάλογα με τις απαντήσεις, και θα μπεις σε μια σωστή κατεύθυνση.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
νταξ, μόλις είδα το ποστ #101 ... (καθόμουν και εξηγούσα ο μ@λ@κας τόση ώρα)

έχεις μεγάλο πρόβλημα και είσαι τελείως απαράδεκτος/η .

• Like
Reactions: ghelly

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Πώς ακριβως λοιπόν επανήλθε?
ε μέρα ανάστασης σήμερα ... μπορεί να του μπήκαν ιδέες και 2014 χρόνια μετά, έχει πλέον το know how :whistle:

edit : διπλό ποστ ότι να ναι, το μισό πάνω το κανονικό εδώ. Είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνω στο νέο layout και ούτε έχω καταλάβει πως

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Βρε τι γίνεται στον κόσμο..Πάντως, εγω χθες το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι μου φέρανε 2 σκυλιά απο το φαζου κιόλας, αγορασμένα λέει 200 ευρώ έκαστο. Ένα ακίτα θηλυκό κι ένα πιτ μπουλ αρσενικό, 45 ημερών. Μου τα αγόρασαν και μου τα έκαναν δώρο..:cautious: Κι αναρωτιόμουν λέει γιατί έγινε αυτό και πως και το καταφύγιο άρχισε να κάνει τέτοια πράγματα..Φαντάσου τώρα να είχα διαβάσει κι αυτό πριν τον ύπνο..(Είμαι σοβαρά γιατρέ; )

υγ Καλο Πάσχα σε όλους! :)

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Πέρα από την πλάκα ειναι φυσικό να μπερδευεται ο ανυποψίαστος διότι στην επισημη σελιδα , εκτός από εισαγωγες κουταβιών διαφορων φυλων αναφερει, και το "αποδεικνυει" με φωτογραφιες, οτι ειναι εκτροφέας Γ.Π και Τεριέ.

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Παιδιά, εντάξει, μπορεί το ύφος να ήταν περίεργο-αδιάκριτο-απότομο, μπορεί και να φουντώνεις όταν ακούς διάφορα περί εισαγωγής και 200 ευρώ, αλλά είμαι καλοπροαίρετη και για αρχή δεν σκέφτομαι πως είναι troll. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος που απλά δεν ξέρει. Ή που έχει ακούσει από φίλο του ότι πήρε "καθαρόαιμο" που δεν έχει κανένα πρόβλημα κι έδωσε 150. Ή που δεν σκέφτεται πως τα λεφτά που θα γλυτώσει στην αγορά θα τα δώσει στα 1002 -κι όταν μιλάμε για jrt άστα να πάνε. ΑΝ προλάβει και του ζήσει, γιατί κι αυτό είναι πολύ πιθανό.
Τι σας έχει πιάσει και δεν υιοθετείτε δεν μπορώ να καταλάβω;;
Δύο χθεσινά σκηνικά -έχω ξυπνήσει απογοητευμένη: Γνωστός έψαχνε να αγοράσει ΓΠ παρακαλώ, ως 200 ευρώ. Αμέ. Έφαγα 4 ώρες, ξεσκόνισα όλο το φόρουμ, του έστειλα τα άπειρα links, του έστειλα αγγελίες με "καθαρό" ΓΠ (ναι,χωρίς χαρτιά,αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ), έστειλα, έστειλα,είπα.. Και χθες πήρε τηλ ότι αγόρασε μίνι πίντσερ (?!?) 150 από μια τύπισσα που του είπε κιόλας ότι για να καταλάβει πόσο "καθαρόαιμο" είναι, πίσω στα πόδια δεν έχει δαχτυλάκι. Κι όταν έμαθε βέβαια ότι ούτε ο Κοντός έχει που πιο ημίαιμο πεθαίνεις, τον έπιασε το άγχος. Η δικαιολογία του ήταν ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι εκθέσεις κι "έλα μωρέ, έναν απλό σκύλο ήθελα". .......
2ο) Τύπος μπήκε σε σελίδα φιλοζωικού και αφού τόνισε πως εσκεμμένα ζευγάρωσε τη σκύλα του με ίδιας ράτσας, χαρίζει τα κουτάβια. .......
Κι εμείς απορούμε που μπαίνει κάποιος και ρωτάει πόσο πήραμε τα καμάρια μας.

Apozar, κάτσε διάβασε. Δεν πιστεύω ότι θα έχει κάποιο νόημα, αλλά κάντο για την τιμή των όπλων. Δες βίντεο για τα puppy mills (και ναι,εισαγωγέας αυτό σημαίνει). Αν μου έλεγε κάποιος να του δώσω 200 ευρώ για να μου φέρει κάτι που δεν είναι αυτό που ζήτησα και που μπορώ να βρω αν όχι το ίδιο, κάτι πολύ παρόμοιο τζάμπα, θα προτιμούσα το δεύτερο, δεν έχω λεφτά για πέταμα. Αν σου περισσεύουν τόσα πολλά, δώστα σε μένα που τα χρειάζομαι (και που ναι, πλήρωσα για τα καθαρόαιμά μου κι ας είμαι με 50 ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα).
Κοιτούσα χθες αγγελίες. Ξέρεις πόσα ημίαιμα κοντότριχα τζακρασελοειδή έχει; Να φαν κι οι κότες. Να κάτσεις να τις βρεις μπας και ανοίξουν τα γκαβά σου. Μπας..

Χριστός Ανέστη. Για μας. Για κάποια άλλα όντα ακόμα τίποτα.

Apozar01

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
53
2
59
Παιδιά, εντάξει, μπορεί το ύφος να ήταν περίεργο-αδιάκριτο-απότομο, μπορεί και να φουντώνεις όταν ακούς διάφορα περί εισαγωγής και 200 ευρώ, αλλά είμαι καλοπροαίρετη και για αρχή δεν σκέφτομαι πως είναι troll. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος που απλά δεν ξέρει. Ή που έχει ακούσει από φίλο του ότι πήρε "καθαρόαιμο" που δεν έχει κανένα πρόβλημα κι έδωσε 150. Ή που δεν σκέφτεται πως τα λεφτά που θα γλυτώσει στην αγορά θα τα δώσει στα 1002 -κι όταν μιλάμε για jrt άστα να πάνε. ΑΝ προλάβει και του ζήσει, γιατί κι αυτό είναι πολύ πιθανό.
Τι σας έχει πιάσει και δεν υιοθετείτε δεν μπορώ να καταλάβω;;
Δύο χθεσινά σκηνικά -έχω ξυπνήσει απογοητευμένη: Γνωστός έψαχνε να αγοράσει ΓΠ παρακαλώ, ως 200 ευρώ. Αμέ. Έφαγα 4 ώρες, ξεσκόνισα όλο το φόρουμ, του έστειλα τα άπειρα links, του έστειλα αγγελίες με "καθαρό" ΓΠ (ναι,χωρίς χαρτιά,αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ), έστειλα, έστειλα,είπα.. Και χθες πήρε τηλ ότι αγόρασε μίνι πίντσερ (?!?) 150 από μια τύπισσα που του είπε κιόλας ότι για να καταλάβει πόσο "καθαρόαιμο" είναι, πίσω στα πόδια δεν έχει δαχτυλάκι. Κι όταν έμαθε βέβαια ότι ούτε ο Κοντός έχει που πιο ημίαιμο πεθαίνεις, τον έπιασε το άγχος. Η δικαιολογία του ήταν ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι εκθέσεις κι "έλα μωρέ, έναν απλό σκύλο ήθελα". .......
2ο) Τύπος μπήκε σε σελίδα φιλοζωικού και αφού τόνισε πως εσκεμμένα ζευγάρωσε τη σκύλα του με ίδιας ράτσας, χαρίζει τα κουτάβια. .......
Κι εμείς απορούμε που μπαίνει κάποιος και ρωτάει πόσο πήραμε τα καμάρια μας.

Apozar, κάτσε διάβασε. Δεν πιστεύω ότι θα έχει κάποιο νόημα, αλλά κάντο για την τιμή των όπλων. Δες βίντεο για τα puppy mills (και ναι,εισαγωγέας αυτό σημαίνει). Αν μου έλεγε κάποιος να του δώσω 200 ευρώ για να μου φέρει κάτι που δεν είναι αυτό που ζήτησα και που μπορώ να βρω αν όχι το ίδιο, κάτι πολύ παρόμοιο τζάμπα, θα προτιμούσα το δεύτερο, δεν έχω λεφτά για πέταμα. Αν σου περισσεύουν τόσα πολλά, δώστα σε μένα που τα χρειάζομαι (και που ναι, πλήρωσα για τα καθαρόαιμά μου κι ας είμαι με 50 ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα).
Κοιτούσα χθες αγγελίες. Ξέρεις πόσα ημίαιμα κοντότριχα τζακρασελοειδή έχει; Να φαν κι οι κότες. Να κάτσεις να τις βρεις μπας και ανοίξουν τα γκαβά σου. Μπας..

Χριστός Ανέστη. Για μας. Για κάποια άλλα όντα ακόμα τίποτα.
Στειλε μου λιγο link τις αγγελίες

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Βρε τι γίνεται στον κόσμο..Πάντως, εγω χθες το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι μου φέρανε 2 σκυλιά απο το φαζου κιόλας, αγορασμένα λέει 200 ευρώ έκαστο. Ένα ακίτα θηλυκό κι ένα πιτ μπουλ αρσενικό, 45 ημερών. Μου τα αγόρασαν και μου τα έκαναν δώρο..:cautious: Κι αναρωτιόμουν λέει γιατί έγινε αυτό και πως και το καταφύγιο άρχισε να κάνει τέτοια πράγματα..Φαντάσου τώρα να είχα διαβάσει κι αυτό πριν τον ύπνο..(Είμαι σοβαρά γιατρέ; )

υγ Καλο Πάσχα σε όλους! :)
τι ειχες φαει πριν ξαπλωσεις ? :notworthy:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Στειλε μου λιγο link τις αγγελίες
Πριν τα link,,,, να ρωτήσω γιατί θες και δεύτερο σκύλο

Και απλά για την ιστορία τα jack μαδάνε πάαααααρα πολύ!!!

Χριστός Ανέστη και να είμαστε καλά!!!

• Like
Reactions: Anniegr

GregSak

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2012
51
14
Νότια Προάστια
Καλό Πάσχα και από μένα
και ο φίλος Apozar01 ας επανέλθει διαβασμένος και πιο πολύ ψαγμένος και κατασταλαγμένος στο τι ακριβώς θέλει.

ChineseCrested

Well-Known Member
7 Απριλίου 2014
89
39
Αν θέλεις σκυλιά που δεν μαδάνε λίγο δύσκολο ... όλα μαδάνε άλλα λίγο άλλα πολύ ..... οταν θελει κάποιος να πάρει σκύλο κατα την γνώμη μου είναι το τελευταίο που κοιτάει ..!! :)
Γιατί αφου ψάχνεις σκύλο με 200 ευρώ που σίγουρα δεν θα είναι καθαρόαιμος γιατι δεν πέρνεις ενα απο καταφύγιο τζαμπα να κανεις και μία καλή πράξη ..!!!

Ας ελπίσουμε να μην είναι να μην είναι τρολλ :p
Χρόνια πολλα χριστός ανέστη ..!! :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Εχει ήδη έναν σκύλο. Για μένα, το ιδανικό θα είναι, να παραμείνει μόνο μ'αυτόν.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!Να 'στε καλα παιδια!Εχω γελασει πολυυυυυυυ!

Εγω παντως εχω ενα τζακ-ρασσελ με λιγο μολοσσο μεσα!Δεν θελω σοκινγκ ερωτησεις για το ζευγαρωμα! Το πουλαω 220€,αλλα αν ο φιλος μας ειναι καλο παιδι,το κατεβαζω στα 200€,μερες που ειναι!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!Να 'στε καλα παιδια!Εχω γελασει πολυυυυυυυ!

Εγω παντως εχω ενα τζακ-ρασσελ με λιγο μολοσσο μεσα!Δεν θελω σοκινγκ ερωτησεις για το ζευγαρωμα! Το πουλαω 220€,αλλα αν ο φιλος μας ειναι καλο παιδι,το κατεβαζω στα 200€,μερες που ειναι!
180 στο χερι , μου το τυλιγεις και ερχομαι και το παιρνω!! :)

Status
Κλειδωμένο θέμα