Καθαρόαιμα σκυλιά

Status
Κλειδωμένο θέμα

Apozar01

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
53
2
59
Εχει κάποιος καθαρόαιμο σκυλί; Αν ναι απο που το πήρε και σε τι τιμή;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Φίλε/φίλη μου, καλώς ήλθες και Καλή Ανάσταση!:)

Υ.Γ. Ναι, πολλά μέλη του φόρουμ έχουν καθαρόαιμα σκυλιά... ων ουκ έστιν αριθμός!
Σε διάφορες "ράτσες"... μικρά - μεγάλα... από την Ελλάδα και το εξωτερικό... και, σαφώς, σε διάφορες "τιμές"...:cool:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Η παρουσιαση καθενός σκύλου γινεται στο θέμα που ανοιγει καθε μέλος. Δεν είναι κανεις υποχρεωμένος να υποστεί ανάκριση τετοιου υφους, ειδικά να ζητάς και το πόσο το πληρωσε.

Apozar01

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
53
2
59
Φίλε/φίλη μου, καλώς ήλθες και Καλή Ανάσταση!:)

Υ.Γ. Ναι, πολλά μέλη του φόρουμ έχουν καθαρόαιμα σκυλιά... ων ουκ έστιν αριθμός!
Σε διάφορες "ράτσες"... μικρά - μεγάλα... από την Ελλάδα και το εξωτερικό... και, σαφώς, σε διάφορες "τιμές"...:cool:
Ναι αλλα εγω ρωτάω για παράδειγμα τον καθένα ξεχωριστά για το σκυλί του. Εσυ ας πουμε απο που πηρες το σκυλί σου αν ειναι καθαρόαιμο και σε τι τιμή

Apozar01

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
53
2
59
Η παρουσιαση καθενός σκύλου γινεται στο θέμα που ανοιγει καθε μέλος. Δεν είναι κανεις υποχρεωμένος να υποστεί ανάκριση τετοιου υφους, ειδικά να ζητάς και το πόσο το πληρωσε.
Αν θες εσυ μην απαντας!!! Δεν θα υποχρεώσεις και τους άλλους ομως να μην απαντήσουν επειδη εσυ εισαι κομπλεξικη!!

Apozar01

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
53
2
59
Τα καθαρόαιμα σκυλιά μπορεί να πάρει κάποιος μόνο από αναγνωρισμένο εκτροφείο FCI, οι τιμές διαφέρουν. Γιατί ρωτάς;
Ρωτάω γιατι σκέφτομαι να παρω. Ειδα οτι εισαι groomer ... Ποσο κοστίζει το κούρεμα στο μαγαζί σου

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ναι αλλα εγω ρωτάω για παράδειγμα τον καθένα ξεχωριστά για το σκυλί του. Εσυ ας πουμε απο που πηρες το σκυλί σου αν ειναι καθαρόαιμο και σε τι τιμή
Υπάρχει ολόκληρο "υποφόρουμ" εδώ μέσα, με τίτλο "εμείς και τα σκυλιά μας"...
Εκεί θα δεις τις παρουσιάσεις που έχει κάνει ο καθένας μας για το σκυλί του...εκατοντάδες παρουσιάσεις... θα περάσεις αρκετές μέρες, διαβάζοντας αυτά τα θέματα...:)

Υ.Γ. Και, σε παρακαλώ Apozar01, να μην προβαίνεις σε διάφορους χαρακτηρισμούς αυτού του είδους...

Apozar01

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
53
2
59
Υπάρχει ολόκληρο "υποφόρουμ" εδώ μέσα, με τίτλο "εμείς και τα σκυλιά μας"...
Εκεί θα δεις τις παρουσιάσεις που έχει κάνει ο καθένας μας για το σκυλί του...εκατοντάδες παρουσιάσεις... θα περάσεις αρκετές μέρες, διαβάζοντας αυτά τα θέματα...:)
Εγω ομως δεν ξερω που ειναι οι παρουσιάσεις... Τόση ωρα θα μου ειχες πει για το σκυλί σου αντί να γράφεις αυτα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Τόση ωρα θα μου ειχες πει για το σκυλί σου αντί να γράφεις αυτα
Εχει δίκιο ο άνθρωπος Τζων. Τι τις ήθελες τις κοντά 80 σελίδες παρουσίαση; Σε δύο λεπτά και τρεις γραμμές, θα είχες γράψει λίγα λόγια και καλά.
Ευλόγησον!

• Like
Reactions: skylakos and johnk

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αν θες εσυ μην απαντας!!! Δεν θα υποχρεώσεις και τους άλλους ομως να μην απαντήσουν επειδη εσυ εισαι κομπλεξικη!!
Δεν θα ασχοληθώ με την περιπτωση σου χρονιάρες μέρεςι.... ασχολησου πρώτα ν μάθεις τρόπους!

• Like
Reactions: FrenchieFan

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εχει δίκιο ο άνθρωπος Τζων. Τι τις ήθελες τις κοντά 80 σελίδες παρουσίαση; Σε δύο λεπτά και τρεις γραμμές, θα είχες γράψει λίγα λόγια και καλά.
Ευλόγησον!
Αμήν...

• Like
Reactions: mareco

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ευλόγησον!
Εσυ κοπελιά πόσο πουλάς κουτάβι της δικής σου εκτροφικής γραμμης?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ευλόγησον!
Ξέχασα να σου πω ότι κοντά 80 σελίδες ήταν μόνο σε ένα θέμα, έ?

Υ.Γ. Αυτό το μηδέν, γιατί είναι πιο κοντό???:confused:

• Like
Reactions: mareco

Status
Κλειδωμένο θέμα