Καλησπερα σε ολο το forum! Ειμαι καινουργιος εδω και ηθελα και εγω με την σειρα μου να κανω καποιες ερωτησουλες σχετικα με ενα κουταβι που εχω η εστω και μια απλη ενημερωση.. Παρακάτω σας επισυναπτω καποιες foto. Το βρηκα στο δρομο εκτεθιμενο και δεν αντεχα να το βλεπω να ταλαιπωρειται και ετσι αποφασισα να το κρατησω.Κατα πασα πιθανοτατα ειναι λαμπρατορακι ημιαιμο αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Ετσι μου λενε οι περισσοτεροι τουλαχιστον...Περιμενω και την δικη σας αποψη.Ειναι περιπου 3μηνων.Το εχω 1μηνα ακριβως και εχω μεινει εκπληκτος απο το ποσο εξυπνο ειναι.Το εχω μεσα στο σπιτι συνεχεια.Απο τις πρωτες κιολας μερες εμαθε να κανει την αναγκη του εξω.Μετα απο φαγητο η απο υπνο βγαινει μονο του εξω...Ακομη και το βραδυ οταν ειναι ολα κλειστα και δεν μπορει, κλαιει,με ξυπναει και τον βγαζω να κανει την ανακγη του.Πλεον αρχισε να λειτουργει και σαν ξυπνητηρι..Οταν δεν ακουω το ξυπνητηρι μου
ερχεται στο κρεβατι μου και με γλειφει για να σηκωθω.Ειναι απιθανος..Παρα πολυ παιχνιδιαρικο και υπακουω!Δεν ξερω αν θα μπορουσα να βρω καλυτερο σκυλι...
Attachments
-
84,7 KB Προβολές: 610
-
80,8 KB Προβολές: 377
-
94,8 KB Προβολές: 2.850
-
89,3 KB Προβολές: 251
-
96,1 KB Προβολές: 405