Καινουργιος στο forum!Ρατσα σκυλου..

stelios1986

Member
21 Αυγούστου 2012
19
0
Καλησπερα σε ολο το forum! Ειμαι καινουργιος εδω και ηθελα και εγω με την σειρα μου να κανω καποιες ερωτησουλες σχετικα με ενα κουταβι που εχω η εστω και μια απλη ενημερωση.. Παρακάτω σας επισυναπτω καποιες foto. Το βρηκα στο δρομο εκτεθιμενο και δεν αντεχα να το βλεπω να ταλαιπωρειται και ετσι αποφασισα να το κρατησω.Κατα πασα πιθανοτατα ειναι λαμπρατορακι ημιαιμο αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Ετσι μου λενε οι περισσοτεροι τουλαχιστον...Περιμενω και την δικη σας αποψη.Ειναι περιπου 3μηνων.Το εχω 1μηνα ακριβως και εχω μεινει εκπληκτος απο το ποσο εξυπνο ειναι.Το εχω μεσα στο σπιτι συνεχεια.Απο τις πρωτες κιολας μερες εμαθε να κανει την αναγκη του εξω.Μετα απο φαγητο η απο υπνο βγαινει μονο του εξω...Ακομη και το βραδυ οταν ειναι ολα κλειστα και δεν μπορει, κλαιει,με ξυπναει και τον βγαζω να κανει την ανακγη του.Πλεον αρχισε να λειτουργει και σαν ξυπνητηρι..Οταν δεν ακουω το ξυπνητηρι μου :p ερχεται στο κρεβατι μου και με γλειφει για να σηκωθω.Ειναι απιθανος..Παρα πολυ παιχνιδιαρικο και υπακουω!Δεν ξερω αν θα μπορουσα να βρω καλυτερο σκυλι...

Attachments

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Πανέμορφο!! Να σου ζησει!!! Μπράβο που το βρηκες και του πάρεχεις φροντίδα! Φέρνει σε λαμπραντορ η αλήθεια ειναι! Το πηγες στον κτηνιατρο; Αυτός θα σου πει σίγουρα!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Εκεί με το μεγάλο αρκούδι είναι τέλειος!! Είναι λες και απολαμβάνει την αγκαλιά της μαμάς! Από ράτσες τώρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω, θα σου πουν οι υπολοιποι.

Υ.Γ.: Το γιγάντιο αρκούδι πού το πήρατε;;

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Σκέτη γλύκα είναι! Μπράβο, μπράβο, μπράβο που το μάζεψες! Θα στο ανταποδώσει στο επακρο για όσα χρόνια θα είσαστε μαζί!

Καλώς ήλθες στην παρέα μας!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλώς όρισες!:)
Και μπράβο για την κίνησή σου!!!
Μιά κίνηση ανθρώπινη και απαλλαγμένη από κάθε ματαιοδοξία!

Το (πανέμορφο) κουταβάκι σου, φαίνεται να έχει μέσα του αρκετό Labrador, αλλά αυτό είναι το δευτερεύον...

Το βασικό είναι ότι θα σου ανταποδώσει, στο πολλαπλάσιο, την απόφαση που πήρες για την εξέλιξη της ζωής του!!!

Και πάλι, δεν έχω λόγια... μπράβο!:)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Καλώς μας ήρθες.

Δεν έχει σημασία τι φυλή είναι. Υπάρχουν 400+ φυλές, δύσκολο να καταλάβεις με το μάτι τι μίξης έχει.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Τι ομορφίες είναι αυτές!!! καλώς ήρθατε!!!:)

Κάποιος γονιός του σίγουρα Λαμπραντορίνος φαίνεται ότι νυχτοπερπάτησε και υπέπεσε σε αμαρτία!!!;)

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Α!Τυχερός ο μικρός!Πολύ εκφραστικά μάτια!Του έδωσες όνομα ακόμα?

Μπράβο που το μάζεψες,καλότυχοι να είστε κ οι δύο :)

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Κόυκλος ο κούταβος! Να τον χαίρεστε και να τον προσέχετε!

Μπράβο για τη κίνησή σoυ, θα σας στο ανταποδώσει με το παραπάνω, αν και ήδη φαίνεται ότι σου έχει πάρει τα μυαλά...:)

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Μπράβο σου για την πράξη σου...:D
Χαίρομαι πολύ όταν διαβάζω τέτοια ποστς :D
Πολύ όμορφο το μικρούλι!Σαν ψεύτικο!
Να σου ζήσει και να περάσετε πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί!
Το αρκούδι είναι όλα τα λεφτά αλλα εκεί με το παιχνίδι πεθαίνω!!!!*agapoylas*

stelios1986

Member
21 Αυγούστου 2012
19
0
Σας ευχαριστω για τα υπεροχα λογια σας..Ειστε υπεροχοι και με κανατε να συγκινηθω!
Οντως ειναι γλυκουλα(μιας και ειναι θυληκια) και ακουει στο ονομα Όντι.Μπορει να σας θυμιζει αντρικο το ονομα αλλα ειχαμε (με την κοπελα μου) αλλο ενα σκυλι ιδιου ονοματος αλλα το δωσαμε σε ενα πολυ φιλικο μας ζευγαρι!Και ναι...οπως ειπατε μας εχει παρει τα μυαλα...Καθε μερα που περναει μας κανει να τρελαινομαστε ολο και ποιο πολυ :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Στέλιο να σου ζήσει και καλώς ήρθες.
Είναι πραγματικά πανέμορφο και λάμπραντορ σίγουρα έχει μέσα του, και από εμφάνιση αλλά και από την περιγραφή του χαρακτήρα του!
Τα μπράβο που το μάζεψες εννοούνται και μπράβο και σ΄αυτό που σε κάνει χαρούμενο !

stelios1986

Member
21 Αυγούστου 2012
19
0
Avraki oσο για τον γιγαντιο αρκουδο που με ρωτησες απο που το πηρα...μακαρι να θυμομουν.Το εχουμε αρκετο καιρο..Αλλα μπορω να το φερω σε μια ενδεχομενη συνατηση που θα εκανε το forum ωστε να το χαρει και το δικο σου σκυλι!! :)

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Avraki oσο για τον γιγαντιο αρκουδο που με ρωτησες απο που το πηρα...μακαρι να θυμομουν.Το εχουμε αρκετο καιρο..Αλλα μπορω να το φερω σε μια ενδεχομενη συνατηση που θα εκανε το forum ωστε να το χαρει και το δικο σου σκυλι!! :)
Σιγά καλέ να μη σε βάλει σε αυτόν τον κόπο! Σε ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ, είναι σα να τον έφερες! :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Κουκλιτσα η Οντι και να την χαίρεσαι!!! Μπράβο και για την πράξη σας να την περιμαζέψετε γιατι σίγουρα μια τόσο μικρη γλυκιά φατσούλα, θα είχε δύσκολο μέλλον!

Αλλά βρε παιδιά μόνο εμενα μου φαίνεται μικρότερη των 3 μηνων?

stelios1986

Member
21 Αυγούστου 2012
19
0
Σε κτηνιατρο που την πηγα τοσο μου ειπε οτι ειναι..Κατι παραπανω για αυτο δεν γνωριζω.Ισως να ειναι και μικροτερη..Αλλα ποιος μπορει να μας πει για σιγουρια?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Καλώς ήρθες συνονόματε!

Να την χαίρεσαι την νεαρά και μπράβο σου που συναντήθηκαν οι δρόμοι σας(δεν μου αρέσει να λέω ότι την μάζεψες)!

Ελπίζω η σκυλίτσα σου να γίνει συνοδοιπόρος σου και να έχετε μια καλή συμβίωση!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σε κτηνιατρο που την πηγα τοσο μου ειπε οτι ειναι..Κατι παραπανω για αυτο δεν γνωριζω.Ισως να ειναι και μικροτερη..Αλλα ποιος μπορει να μας πει για σιγουρια?
Κανεις! Μπορεί να μικροδείχνει κιόλας και για μια τόσο όμορφη θηλυκιά αυτό ειναι ατού!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλώς ήρθατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πανέμορφη η κουτάβα σου και μπράβο σου που την έσωσες απ' το δρόμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι γλύκα!!!!! Μη την βγάζετε βόλτες πριν τελειώσετε τα εμβόλια και σας δώσει το οκ ο κτηνίατρος!!!

stelios1986

Member
21 Αυγούστου 2012
19
0
Και παλι σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!Απο εμβολια εχουμε κανει το πρωτο + το σιροπι για τα σκουληκια.Ο κτηνιατρος μου ειπε οτι τα βασικα ειναι τα πρωτα 4 που θα κανει καθε μηνα.Τωρα αν κανω πως τις κοβω τις βολτες θα μας τρελανει μεσα στο σπιτι! Καθημερινα ενα τριωρο ειναι εξω..Γινεται τωρα να μην την ξανα βγαλω?????δε γινεται....:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix