Γειά σας παιδια!!!! ψαχνοντας πληροφοριες για την εκπαίδευση της Μαλου βρήκα το forum! εχετε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, και βρήκα αρκετές πληροφορίες! αυτή είναι η μαλού μου!είναι 1,5 σχεδον 2 μηνών και είναι beagle! Την έχω 3 μέρες και έχω πάθει πλάκα! είναι μια γλύκα!!!!! όλα πάνε μία χαρά, (εννοιείται οτι σφουγγαρίζω 23434542 φορές την ημέρα, αλλά είναι λογικό...) απλά θα θελα να ακουσω διάφορες γνωμες. Ας πούμε εγώ πήρα ένα σπρεί που ψεκάζω τις πάνες και υποτίθεται η μυρωδιά ελκυει το κουτάβι και τα κάνει εκεί... δεν ξέρω για σας ρε παιδια αλλα η μαλού τα κάνει σε όλο το μπαλκόνι ΕΚΤΟΣ απο τις πάνες
επίσης εκεί που είναι ήρεμη, γλυκιά, χαδιάρα κ με κοιτάει μ αυτά τα ματάκια, κάτι την πιάνει κ αρχίζει να κάνει σαν τρελή, να μου δαγκώνει την μπιτζάμα,το χέρι όταν πάω να την χαιδέψω, να ξεσκίζει τις πάνες που της στρώνω, να γαβγίζει (οσο μπορεί βέβαια) κ.α! είναι πρώτη φορά που έχω σκυλάκι οπότε δεν ξέρω αν είναι φυσιολογική αντίδραση. εσεις τι λέτε? κ τέλος, έχει κάποιος beaglaki ή γνώρίζει στοιχεία για την συμπεριφορά τους? τι πρέπει να προσέχω κ τέτοια! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Attachments
-
81,3 KB Προβολές: 184