Ευχαριστουμε πολύ!! Λοιπόν παίρνεις ένα frisbee και ξεκινάς...τόσο απλό! Τα υπόλοιπα ερχονται στην πορεία! Το θέμα είναι να περνάς καλά εσύ και ο σκύλος!!!χαχαχαχχα ΣΟΥΠΕΡ!!!! Ξετρελάθηκα!!! Είναι τέλεια η κουκλίτσα σου και τα καταφέρνει φανταστικά
Θέλουμε και μεις.......
Μα το είδες το πόκεμον??? Και που να το δεις να παίζει Frisbee βρεγμένη.... εκεί να δεις γέλια!!!έχει πολύ πλάκα!!!!
πολλά μπράβο!![]()
Aψψψψψψψ.... μπρίκια κολλάμε???? Άντε να βλέπουμε κι άλλους μουσάτους στο ... "άθλημα", εσένα που έχει και μέγεθος και άλμα!!!Α ρε το εργασιακό μωρό!!!! *agapoylas*
Εμείς εχουμε ακόμα πολύ δουλειά.....![]()
Γιατί καλέ το λες αυτό???παλι πηρα πουλο.....
Αντε άντε με το καλό να τελειοποιηθείτε, εγώ την διαγωνιστική υπακοή τη δουλεύω μεν αλλα πολύ χαλαρά.... έχω ρίξει βάρος στο κομμάτι της άψογης συμπεριφόράς έξω γιατί μου έκανε κάτι τσαλιμάκια με κάτι γάτες και κάτι γαυγίσματα σε άκυρες στιγμές (τύπου την είδα κάπως και ξεκινάω να πάω να γαυγίσω), θέλω να κυκλοφορεί και να είναι άψογη!!! ΡΕ ΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ???? Ανοιξε κι ο καιρός!!!Εμείς με φρισπυ ακομα δεν....
είπαμε να δουλέψουμε την υπακοή μας! Αντε να μας έρθει και ο εκπαιδευτης μας απο τα παγκόσμια που τρέχει για να κάνουμε και κανενα μάθημα!
Φρισπυ και άλλα κόλπα θα ακολουθήσουν όμως!
Καλα παιδι μου σκυλακι ειναι αστο να γαυγισει και λιγο.έχω ρίξει βάρος στο κομμάτι της άψογης συμπεριφόράς έξω γιατί μου έκανε κάτι τσαλιμάκια με κάτι γάτες και κάτι γαυγίσματα σε άκυρες στιγμές (τύπου την είδα κάπως και ξεκινάω να πάω να γαυγίσω), θέλω να κυκλοφορεί και να είναι άψογη!!! !!!
Bρε ας γαυγίσει όσο θέλει... (δεν κάνει κι άλλη δουλειά άλλωστε! Με το γουβ στο στόμα είναιΚαλα παιδι μου σκυλακι ειναι αστο να γαυγισει και λιγο.
Είστε δύο σούπερ κορίτσια!!!!Ευχαριστούμε πολύ... είμαστε σε πολύ καλό δρόμο με τη μικρή, αλλά έχουμε και πάρα πολύ ακόμα μπροστά μας! Να στε καλά!![]()