Και το όνομα αυτής: Νεφέλη....

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
χαχαχαχχα ΣΟΥΠΕΡ!!!! Ξετρελάθηκα!!! Είναι τέλεια η κουκλίτσα σου και τα καταφέρνει φανταστικά

Θέλουμε και μεις.......
Ευχαριστουμε πολύ!! Λοιπόν παίρνεις ένα frisbee και ξεκινάς...τόσο απλό! Τα υπόλοιπα ερχονται στην πορεία! Το θέμα είναι να περνάς καλά εσύ και ο σκύλος!!!
έχει πολύ πλάκα!!!!
πολλά μπράβο! :)
Μα το είδες το πόκεμον??? Και που να το δεις να παίζει Frisbee βρεγμένη.... εκεί να δεις γέλια!!! :p
Α ρε το εργασιακό μωρό!!!! *agapoylas*

Εμείς εχουμε ακόμα πολύ δουλειά..... :rolleyes:
Aψψψψψψψ.... μπρίκια κολλάμε???? Άντε να βλέπουμε κι άλλους μουσάτους στο ... "άθλημα", εσένα που έχει και μέγεθος και άλμα!!!
παλι πηρα πουλο.....
Γιατί καλέ το λες αυτό???

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εμείς με φρισπυ ακομα δεν....
είπαμε να δουλέψουμε την υπακοή μας! Αντε να μας έρθει και ο εκπαιδευτης μας απο τα παγκόσμια που τρέχει για να κάνουμε και κανενα μάθημα!

Φρισπυ και άλλα κόλπα θα ακολουθήσουν όμως!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Ωωωωωχ... είσαι Γερμανία???? Και σήμερα μου ήρθε η ειδοποίηση ότι το αποκλείσανε..... κρίμα! Σε γενικές γραμμές είναι ένας ψύλλος που χοροπηδάει!!!! Και γαυγίζει διαρκώς αλλά ευτυχώς δεν ακούγεται!!!! :p

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Εμείς με φρισπυ ακομα δεν....
είπαμε να δουλέψουμε την υπακοή μας! Αντε να μας έρθει και ο εκπαιδευτης μας απο τα παγκόσμια που τρέχει για να κάνουμε και κανενα μάθημα!

Φρισπυ και άλλα κόλπα θα ακολουθήσουν όμως!
Αντε άντε με το καλό να τελειοποιηθείτε, εγώ την διαγωνιστική υπακοή τη δουλεύω μεν αλλα πολύ χαλαρά.... έχω ρίξει βάρος στο κομμάτι της άψογης συμπεριφόράς έξω γιατί μου έκανε κάτι τσαλιμάκια με κάτι γάτες και κάτι γαυγίσματα σε άκυρες στιγμές (τύπου την είδα κάπως και ξεκινάω να πάω να γαυγίσω), θέλω να κυκλοφορεί και να είναι άψογη!!! ΡΕ ΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ???? Ανοιξε κι ο καιρός!!!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
930
59
46
Αθηνα..Δυστυχως.
έχω ρίξει βάρος στο κομμάτι της άψογης συμπεριφόράς έξω γιατί μου έκανε κάτι τσαλιμάκια με κάτι γάτες και κάτι γαυγίσματα σε άκυρες στιγμές (τύπου την είδα κάπως και ξεκινάω να πάω να γαυγίσω), θέλω να κυκλοφορεί και να είναι άψογη!!! !!!
Καλα παιδι μου σκυλακι ειναι αστο να γαυγισει και λιγο.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Καλα παιδι μου σκυλακι ειναι αστο να γαυγισει και λιγο.
Bρε ας γαυγίσει όσο θέλει... (δεν κάνει κι άλλη δουλειά άλλωστε! Με το γουβ στο στόμα είναι :p), αλλά άλλο το να γαυγίσει σε κάτι... και άλλο παίρνω πρωτοβουλία να πάω να γαυγίσω από κοντά! Εκεί το πράγμα σοβαρέυει!

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Χρυσούλα είστε και οι δύο υπέροχες!! Το έχετε δουλέψει αρκετά το άθλημα.Και εις ανώτερα!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Ευχαριστούμε πολύ... είμαστε σε πολύ καλό δρόμο με τη μικρή, αλλά έχουμε και πάρα πολύ ακόμα μπροστά μας! Να στε καλά! :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ευχαριστούμε πολύ... είμαστε σε πολύ καλό δρόμο με τη μικρή, αλλά έχουμε και πάρα πολύ ακόμα μπροστά μας! Να στε καλά! :D
Είστε δύο σούπερ κορίτσια!!!!
Χωρίς πλάκα τώρα μπράβο σου χρυσούλα, είσαι αξιοθαύμαστη για τον χρόνο που αφιερώνεις, το μεράκι σου και αυτά που έχεις καταφέρει με την Νεφέλη!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Μωρέ είναι σκυλάκι που γουσταρει να μαθανει και να ασχολείται μαζί σου! Εγώ χαίρομαι που με έκανε να ανοίξω την καρδιά μου και παλι και να κάνουμε μαζί όλα αυτά που κάνουμε!!! Εϊναι υπέροχη, απλά υπεροχη!! Την λατρεύω!!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Μικρό και μοβόρο δε λες τίποτα! Την χάιδεψα και μετά έκανα τον σταυρό μου που έφυγα ολόκληρη! :confused: