Και το όνομα αυτής: Νεφέλη....

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
δεν υπάρχει αυτή η φάτσα
είναι μοναδικά έξυπνη.
τελικά η μικρόσωμες φυλές έχουν πολλά υπέρ

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Tην είχα σε καταστολή χτες γι' αυτό... αλλιώς μαύρο yorkie που σας έφαγε!!! Πλάκα πλάκα παιδιά εκεί λίγο πριν τα τελικά ξύπνησε η μικρή. Και με το χώρο σχεδόν άδειο βγάλαμε και το μπαλάκι μας κι έγινε της κακομοίρας χτες!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Συμμετείχε και η Νεφέλη στην έκθεση του Σαββατοκύριακου; Πως τα πήγατε; Φωτογραφίες;

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Όχι δυστυχως δεν συμμετείχε... η μικρή ήρθε (παράνομα) μαζί μου γιατι θέλω να εκμεταλλέυομαι ευκαιρίες συχρωτισμού σκύλων για την εκπαίδευσή της. Φωτογραφίες δεν θες να δεις γιατι τις έβαλα μία αμπούλα expot και της έκανε το μαλλί λες και την είχα λαδωσει.... χάλι μαύρο!!! :p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλά, που να δεις τον δικό μας την επόμενη μέρα της αμπούλας... Λευκό λαδωμένο με μπεζ ότι μπεζ κυκλοφορεί σε μπίχλα...

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Eν τω μεταξύ μετά συνειδητοποίησα από όσα μου είπαν ότι η αμπούλα είναι έως 10 κιλά και έπρεπε να κόψω σε ποσότητα.... έβαζα έβαζα έβαζα και τελειωμό δεν είχε!!!

Gixxer

Member
25 Μαϊου 2012
7
0
14
Χρυσούλα μου εμεις πάντως όπως μα οπως και να είναι η Νεφελίτσα εναν έρωτα :piercing:τον έχουμε;)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Αμ δεν το ξέρουμε...?? Αμοιβαία τα αισθήματα, μη κοιτάς που σας κάνουμε τις δύσκολες και το παίζουμε και καλά στριμμένες!! :p

Gixxer

Member
25 Μαϊου 2012
7
0
14
Αμ δεν το ξέρουμε...?? Αμοιβαία τα αισθήματα, μη κοιτάς που σας κάνουμε τις δύσκολες και το παίζουμε και καλά στριμμένες!! :p
χαχαχαχαχαχαχχαχα γι'αυτο μας αρεσετε!!!!Αλλωστε το αντράκι μου δεν είναι φτιαγμένο για εύκολες γυναικες!!!!χαχαχαχαχαχα:p

Gixxer

Member
25 Μαϊου 2012
7
0
14
χαχαχαχαχα ετσι ετσι!!!!!Ειπαμε pinscher ειναι πρεπει να τρεχει!!!!χαχαχαχα

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Η περηφάνια των τεριε είναι η Νεφέλη. Μπράβο και στις δύο, σας καμαρώνω πολύ.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Η περηφάνια των τεριε είναι η Νεφέλη. Μπράβο και στις δύο, σας καμαρώνω πολύ.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2
Eυχαριστούμε πολύ!! Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε! :)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Nephelis new look!

Τελικά οι δραστηριότητές νίκησαν την εμφάνιση!!! Η Νεφέλη πιά "καταπιάνεται" με πάρα πολλά πέραν της υπακοής.... τρικς με απαιτησεις σε κινήσεις, agility, frisbee, πολύ πολύ κολύμπι και άμμος λόγω καλοκαιριού. Όλοι ξέρουν ότι είμαι φανατική του μαλλιού σε μακρύτριχα, αλλά η τελευταία μας εμπειρία ήταν μάλλον τραγική... μετά από εκπαίδευση σε υπακοή και agility, μπαλάκι στην άμμο και μπάνιο (που έκανε τα πάντα χειρότερα μόλις βράχηκε η μικρή) καταλήξαμε με δύο τεράστια πον πον στα πλευρά της μικρής και έναν απίστευτο κόμπο τα οποία κατάφερα να ανοίξω μετά από 2,5 ώρες συνεχούς προσπάθειας με τη μικρή να παραδίδει πνέυμα λίγο πριν τελειώσουμε και τρία τεράστια αιματώματα στα σημεία που ήταν οι κόμποι... Και έτσι πήρα την απόφαση με αρκετή επιφύλαξη στην αρχή αλλά μεγάλη ικανοποίηση μετά διότι το αποτέλεσμα μου άρεσε πάρα πολύ και όπως φαίνεται και στην ίδια, διότι αντικειμενικά παρατηρήσαμε μεφαλύτερη άνεση και εύρως κινήσεων!! Ειδού λοιπόν η νέα, ανανεωμένη, σούπερ αθλητική και αεροδυναμική Νεφέλη!!
[/IMG]

Last edited: