Και το όνομα αυτής: Νεφέλη....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Και δεν πρόκειται να φορτώσω την ευτυχία μου ούτε τη δυστυχία μου σε ένα τόσο δα πλασματάκι που το μόνο που το νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι πως θα βγει από το πάρκο του για να έρθει κοντά μου...
Aυτό ούτε καν χρειαζόταν να το πεις. Όσοι σε ξέρουμε Χρυσούλα δεν είχαμε ποτέ την παραμικρή αμφιβολία ή σκέψη για κάτι τέτοιο! :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Από τα καλύτερα νέα που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό :)
Να χαίρεστε η μία την άλλη για πολλά πολλά απροβλημάτιστα χρόνια!
Αυτά που γράφεις στο πρώτο σου ποστ για τύψεις κι ενοχές κάνω πως δεν τα είδα ;)

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Να το χαιρεσαι το καινουριο μωρο ειναι υπεροχη! Μη νιωθεις τυψεις δεν υπαρχει κανενας λογος. Το καινουριο μελος της οιογενειας σου δεν θα αντικαταστησει την Κλαιρη απλα θα σου δωσει τη δυναμη να προχωρησεις παρακατω, να αγαπησεις απο την αρχη, να φροντισεις και να ασχοληθεις με κατι που θα σε βοηθησει να απαλυνεις τον πονο σου! Δεν θα παρει λιγοτερα απο την Κλαιρη σου ειμαι σιγουρη αλλα δεν θα παρει και τη θεση της ειναι απλα κατι καινουριο και δεν υπαρχει λογος να νιωθεις ασχημα γι'αυτο! :) Να ειστε ευτυχισμενες πολλα πολλα χρονια μαζι!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Μπράβο βρε Χρυσσούλα! Πολύ καλή κίνηση :)

Καλότυχη η μικρή και να ζήσετε πολλά χρόνια μαζί..Και φυσικά κανένα σκυλι δεν αντικαθιστά το προηγούμενο, το καθένα έχει διαφορετική θέση στην καρδιά μας..
Τα καλύτερα εύχομαι!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να τη χαίρεσαι Χρυσούλα και να περάσετε πολλά πολλά όμορφα χρόνια μαζί...:)

(άλλο Κλαίρη, άλλο Νεφέλη...Χώρος στην καρδιά σου πάντα θα υπάρχει και για τις δυο...Δεν είναι ή η μία ή η άλλη....)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Nα σου ζησει το κουταβι.
Για τις τυψεις κτλ στα ειπαν οι αλλοι να μην τα ξαναλεω.
Σου λενε πολλοι να μην τις συγκρινεις. Αυτο για μενα ειναι αδυνατο και αναποφευκτο. Αλλα η συγκριση δεν ειναι απαραιτητα κακη. Και να τις συγκρινεις δεν πειραζει. Γιατι η συγκριση θα αναδεικνυει ποσο διαφορετικες ειναι. Ποσο μοναδικες ειναι και οι 2.

Haris Alexiou-To tango tis Nefelis - YouTube

Αφιερωμενο στην μικρη Νεφελη. Φανταστικο τραγουδι για ενα φανταστικο κουταβι και την φανταστικη μαμα του.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Να την χαιρεστε και να ειναι παντα καλα! Δεν χρειαζονται ουτε τυψεις, ουτε λεξεις οπως ιεροσυλια κλπ. Η Κλαιρη ''εφυγε'' και δεν υπαρχει πια. Δεν εχει συνειδητοτητα-αναγκες ή απαιτησεις. Η Νεφέλη ναί, έχει...:)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
Χρυσούλα να χαίρεσαι τη νέα σου σύντροφο και να παραμείνει η σκέψη σου στο ''νέα'', μην το δεις ποτέ ως αντικατάσταση, για το καλό της Νεφέλης, η Κλαίρη έφυγε πια.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ντροπή τύψη και ιεροσυλία που πήρες άλλο γιορκάκι?
μήπως είσαι παθολογική ζηλιάρα?να το αντιμετωπίσεις.......είναι σοβαρό.....

αν υπάρχει έστω ένας άνθρωπος στην Γή που δεν είναι 100% σίγουρος ότι η Κλαίρη σου έχει χαρεί για την κίνησή σου........αυτός είσαι μόνο εσύ!!!

να την χαίρεστε
σας αξίζει και της αξίζετε

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
ΤΕΛΕΙΟ ΝΕΟ!!!! :D:D:D:D:D ΜΠΡΑΒΟ!!!!
Να σας ζήσει η τσιμπουρδουλίτσα!:p

Να θυμάσαι πάντα ότι άλλο το ένα σκυλί και άλλο το άλλο...
Είμαι βέβαιη ότι και να ζούσε η Κλαίρη κάποια στιγμή θα έπαιρνες και μια Νεφέλη...!:)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Χρυσούλα να την χαίρεσαι την Νεφέλη και να περάσετε τα πιο όμορφα χρόνια!!!
Ναι θα το πω και εγώ καλά έκανες.....περιμένουμε φωτογραφιές και νέα από την μικρή!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Nα σου ζήσει Χρυσούλα!! Να περάσετε όμορφες στιγμές, ξένοιαστες, ευτυχισμένες !! :)

Είναι η αδελφούλα της, κομμάτι και αυτή από το μωσαϊκό της καρδιάς σου !!!
Όλοι έχουμε από ένα μωσαϊκό..και τυχεροί όσοι έχουν την τύχη να χωρέσουν πολλές φατσούλες, πιο πλούσιοι στο τέλος και γεμάτοι..!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Χρυσούλα, διακρινώ μια "απόδειξη" για κάποια πράγματα?

Σύνελθε και φέρσου σαν σκύλος!

Δεν έχω περάσει από παρόμοιο "λούκι" για να ταυτιστώ με ότι πέρασες, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σε "σπρώξω" έστω και μέσα από 5-6 λόγια ώστε να αποβάλεις τα άσχημα συναισθήματα!

Σε κάθε άσχημη στιγμή μιας αγέλης ο αρχηγός οφείλει να μαζεύει/συγκροτεί τα υπόλοιπα μέλη και να τραβάν μπροστά...κάν'το!

Καλή ζωή εύχομαι με την μικρή, και πολλές αγελαίες συμπεριφορές!

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Να σου ζήσει η κουταβίνα...

Καλα παιχνίδια λοιπον, παψε πλεον να σκεφτεσαι τα δυσαρεστα και απολαυσε την κουταβοηλικια γιατι περναει γρηγορα..