Και το όνομα αυτής: Νεφέλη....

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Τέλεια τα μικρούλια :).........κουκλάκια!!!

Τρελάθηκα στα γέλια, σαν γκρέμλινς είναι :lol: (με την καλή έννοια, χωρίς παρεξήγηση).

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Παραλία με κόσμο βλέπω. Κάπου είδα και εντός Αττικής.
Δεν έτρεχαν με τα φλιτ να εξολοθρεύσουν τις...ψείρες μη και κολλήσουν;

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Τέλεια τα μικρούλια :).........κουκλάκια!!!

Τρελάθηκα στα γέλια, σαν γκρέμλινς είναι :lol: (με την καλή έννοια, χωρίς παρεξήγηση).
Kαλέ, εδώ ξεραινόμαστε εμείς κάθε φορά που τα βλέπουμε να μπαίνουν στο νερό σκυλιά και να βγαίνουν έτσι!!!
Αυτά βλέπουν και λένε μετά ότι εκεί που κυνηγάγανε τα ποντίκια στα λαγούμια των ορυχείων στην Αγγλία, στάνταρ κάποιος αρούραρος τη βούτηξε την γιορκσαιρίνα..... χαχαχαχαχαχαχαα!!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Παραλία με κόσμο βλέπω. Κάπου είδα και εντός Αττικής.
Δεν έτρεχαν με τα φλιτ να εξολοθρεύσουν τις...ψείρες μη και κολλήσουν;
Όχι Μαρία, είναι εντελώς dog friendly παραλία και μάλιστα τα χαζεύανε και γελάγανε με τα καμώματά τους....

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Όχι κορίτσια.... την δεύτερη μέρα που πήγαμε εκτός από εμάς ήταν ένα ζευγάρι με έναν ελληνικό ποιμενικό και ένα γκόλντεν, ελεύθερα να μπαινοβγαίνουν να δροσίζονται όποτε θέλουν, ήρθε μία κυρία με ένα μαλτεζοειδές, ένα άλλο ζευγάρι με ενα πιντσερ (όχι το νάνο)..... και γενικά μας είπαν ότι δεν τους έχει τύχει ποτέ να τους πει κάποιος κάτι για τα σκυλιά.

Τώρα... πάντα για όλα υπάρχει η πρώτη φορά βέβαια....

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
H παραλία είναι προς το καβούρι.... φαντάζομαι ότι εάν κάνεις καλή αρχική εντύπωση και φροντίσεις να μην "ενοχληθεί" κανένας, ακόμα και εσείς που δυστυχώς σας ακολουθεί μεγάλη προκατάληψη θα είσαστε ο.κ.

For the record.... αφού περπάτησα με τη μικρή off leash κατά μήκος της παραλίας και όλοι κάνανε χαρούλες, έφτασα στην καφετέρια, την έβαλα στο "ξάπλωσε" και "μείνε" και πάω στον υπάλληλο που ήταν υπεύθυνος για το σερβις στις ξαπλώστρες. Του λέω ότι έχω μία παραγγελία και μου λέει θα πρέπει να περάσετε επάνω στο μπαρ.... ωχ, λέω.... τώρα....
Του εξηγώ ότι έχω το σκυλί και μου λέει "και που είναι το πρόβλημα? Θα την πάρεις μαζί σου επάνω...."
Λέω πλάκα μου κάνει.... την φωνάζω, πάμε...και να σου ένα κανισοειδές πάνω με την κυρία του να κάθονται για καφέ....

Περάσαμε πολύ καλά δε λέω.... αλλά κι εμείς τυπικότατες,ε!
Μαζέυαμε τα πάντα από ακαθαρσίες, δεν αφήναμε να πάνε σε άλλους εκτός κι αν το ήθελαν εκείνοι κλπ....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Οσο και να μαζέψεις, όση φασίνα και να κάνεις, όσο τύπος και υπογραμμός να είσαι...και μόνο η θέα τριών μαύρων και σχετικά μεγαλόσωμων, φτάνει για να γίνει χαμός. Trust me :(

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Αμαν! Σαν μαδημενοι αρουραιοι ειναι! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Τρελες φατσες παντως! Εκει που τα εχουμε συνηθισει να ειναι τα σκυλακια που ειναι παντα "στην τριχα" πρωτη φορα τα ειδα ετσι μεταμορφωμενα! :p ;)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σκυλιά με τα όλα τους, απλά σε...pocket size! Και περπατάνε, και κυνηγάνε και τρέχουν, και κολυμπάνε, και ξετινάζονται και τσαλακώνουν το image τους. Γιατί ξέρουν ότι είναι μικρά μόνο στο μάτι!