Κακοποιηση ζωων: μιλα!

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
32
Δυστυχως τον τελευταιο καιρο αυξανοντια τα περιστατικα κακοποιησης ζωων - ζωα σε ολες τις γωνιες της χωρας κακοποιουνται βαναυσα και το χειροτερο ειναι οτι δυσκολο να βρεθουν οι υπευθυνοι και να τιμωρηθουν αναλογα. Μη δισταζεις να αναφερεις κακοποιηση ζωου, αν το γνωριζεις! Μιλα ! - η καταγγελια στην αστυνομια γινεται ανωνυμα και δεν χρεωνεσαι με το ποσο των 100ευρω για φιλοζωικα θεματα!Ευχαριστω.

• Like
Reactions: GRDANE

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Εκτος απο την ενεργητικη κακοποιηση νομιζω πως υπαρχει και η παθητικη,ειναι εξισου σημαντικη και συνανταται πιο συχνα σε καθημερινη βαση σχεδον οπου και αν κοιταξεις.Ειναι κριμα για τα ζωα και απλα γελοιο για τους ανθρωπους που δεν μπορουν να ενημερωθουν εν ετει 2015 και να αναλαβουν τις ευθυνες τους απεναντι στα ζωα.

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
32
Εκτος απο την ενεργητικη κακοποιηση νομιζω πως υπαρχει και η παθητικη,ειναι εξισου σημαντικη και συνανταται πιο συχνα σε καθημερινη βαση σχεδον οπου και αν κοιταξεις.Ειναι κριμα για τα ζωα και απλα γελοιο για τους ανθρωπους που δεν μπορουν να ενημερωθουν εν ετει 2015 και να αναλαβουν τις ευθυνες τους απεναντι στα ζωα.
Συμφωνω απολυτα και συγγνωμη που δεν την ανεφερα.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Δυστυχως τον τελευταιο καιρο αυξανοντια τα περιστατικα κακοποιησης ζωων
Έχω μόνο μια ένσταση!
Το ότι υπάρχουν αυξημένες καταγγελίες δεν είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη που να αποδεικνύει ότι αυξήθηκαν τα περιστατικά κακοποίησης.
Πιστευω ότι αντιθέτως, ενώ μειώνονται τα περιστατικά κακοποίησης, αυξάνεται ο αριθμός των πολιτών που δεν ανέχονται τέτοιες καταστάσεις και αντιδρούν!

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
32
Έχω μόνο μια ένσταση!
Το ότι υπάρχουν αυξημένες καταγγελίες δεν είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη που να αποδεικνύει ότι αυξήθηκαν τα περιστατικά κακοποίησης.
Πιστευω ότι αντιθέτως, ενώ μειώνονται τα περιστατικά κακοποίησης, αυξάνεται ο αριθμός των πολιτών που δεν ανέχονται τέτοιες καταστάσεις και αντιδρούν!
Μα αυτο ειναι το προβλημα - δεν υπαρχουν καταγγελιες. Κοσμος γνωριζει και εξαιτιας των προσωπικων δεσμων που ισως διατηρουν με τους υπευθυνους ειτε ακολουθωντας την ανοητη σκεψη του ''που να μπλεκω τωρα'', δεν αναφερει τα περιστατικα αυτα, απλα τα ανεχεται.
Υπαρχουν δυστυχως αυξημενα περιστατικα εναντι λιγων καταγγελιων.:cry:

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Πολλοι εχουν ομως το εξης σκεπτικο: οτι μπορει να κανει καποιος ανωνυμα καταγγελια στην αστυνομια,ομως η κληση με τον αριθμο τηλεφωνου καταγραφεται.Αν λοιπον ο καταγγελομενος εχει καποιον γνωστο στην αστυνομια,τοτε ισως μπορεσει να βρει ποιος εκανε την καταγγελια και να πραξει αναλογα(συμφωνα με την λογικη του παντα).Εγω πιστευω πως για αυτο φοβουνται πολλοι να καταγγειλουν τετοιες κακοποιησεις.

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
32
Πολλοι εχουν ομως το εξης σκεπτικο: οτι μπορει να κανει καποιος ανωνυμα καταγγελια στην αστυνομια,ομως η κληση με τον αριθμο τηλεφωνου καταγραφεται.Αν λοιπον ο καταγγελομενος εχει καποιον γνωστο στην αστυνομια,τοτε ισως μπορεσει να βρει ποιος εκανε την καταγγελια και να πραξει αναλογα(συμφωνα με την λογικη του παντα).Εγω πιστευω πως για αυτο φοβουνται πολλοι να καταγγειλουν τετοιες κακοποιησεις.
Συγγνωμη, αλλα δεν συμφωνω απολυτα, εν μερει ναι. Εφοσον ο κατηγορουμενος για κακοποιηση κινδυνευει να χρεωθει μεχρι το λαιμο με προστιμο ακομα και πανω απο 5.000 ή ακομα και να περασει αυτοφορω ειτε και φυλακη καποιων χρονων, δεν πιστευω πως θα τολμησει να πραξει κιολας εναντιον εκεινου που τον κατηγγειλε. Συμφωνω εν μερει διοτι πολλοι ακολουθουν το σκεπτικο του 'ασε, που να μπλεκω τωρα, ειναι και γνωστος...ασε μην το μαθει και γινω ρεζιλι', το οποιο ειναι σαχλο, αλλα δυστυχως ακουγεται απο πολλους. Ειναι θλιβερο να ακουγονται τετοια, ενω ζωα υποφερουν και βασιζονται σε ανθρωπους για βοηθεια! Εγω δηλαδη που κατηγγειλα τον ιδιο μου τον θειο και εμπλεξα με δικαστηρια ειμαι κοροϊδο?:giggle::eek::sick:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.325
Μέλη
20.092
Νεότερο μέλος
renzo