Καλή χρονιά σε όλους και απο εμάς!

Dogaholic

Active Member
5 Ιανουαρίου 2017
42
67
Ευχαριστώ για την ανάλυση !! Κ εγώ ταξίδεψα Τσεχία για να φέρω την σκυλα μου , Tyra Mineo είναι το θέμα , αν θέλεις να το δεις :) Έχεις πολύ σωστό τρόπο σκέψης !! Εγώ μένω στην Κω τα τελευταία 13 χρόνια !! Θα λατρέψεις τη ζωή στο νησί !! Έχει ποιότητα ζωής ! Μου αρέσει κ μένα πολύ το καφέ χρωμα στα ντόπερμαν !!
Έχω μεγαλώσει Αθήνα αλλά πάντα ήμουν παιδί της φύσης! Δυσκολεύτηκα λίγο στην αρχή που δεν ήξερα σχεδόν κανέναν αλλά δε το έβαλα κάτω! Δε θα γύριζα στη πόλη τώρα! Η ποιότητα ζωής που είπες! Τεράστια διαφορά! Αυτό το πράσινο και την ησυχία, τη θάλασσα..τι να λέμε.. βλέπω και διαφορά στον σκύλο μου! Νιώθω ότι το κάνω και για εκείνον και όταν τον βλέπω τόσο χαρούμενο δε θα σκεφτόμουν καν να επιστρέψω στη παλιά μας καθημερινότητα! Να χαίρεσαι τη σκυλίτσα σου και να έχει πάντα υγεία!! της στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!

εγω εχω δηλωσει προ πολου αδυναμια στα ντοπερμαν και οτι θα παρω καπια στιγμη (δεν θα το παρουσιασω ομως για ευνοητους λογους)

το αλλο νταξ,συμπαθητικο ειναι.
Μπορείς να μου το στείλεις σε προσωπικό μήνυμα όταν το πάρεις;;; Χιχι! Αναρωτιέμαι εάν ανέβαζα ένα ντόπερμαν με κομμένα αυτιά και ουρά 9-10 ετών θα μου έκαναν την ίδια επίθεση; Χλωμό..

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: ripper2.1

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Αναρωτιέμαι εάν ανέβαζα ένα ντόπερμαν με κομμένα αυτιά και ουρά 9-10 ετών θα μου έκαναν την ίδια επίθεση; Χλωμό..
που να μην ηταν και απο εκτροφειο να εβλεπες τι θα γινοταν,βεβαια εκει υπαρχει ενα δικιο απο την μια αλλα νταξ.

εχω χρονακια ακομα για να παρω ντοπ,μεχρι τοτε καλα να μαστε.

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
Έχω μεγαλώσει Αθήνα αλλά πάντα ήμουν παιδί της φύσης! Δυσκολεύτηκα λίγο στην αρχή που δεν ήξερα σχεδόν κανέναν αλλά δε το έβαλα κάτω! Δε θα γύριζα στη πόλη τώρα! Η ποιότητα ζωής που είπες! Τεράστια διαφορά! Αυτό το πράσινο και την ησυχία, τη θάλασσα..τι να λέμε.. βλέπω και διαφορά στον σκύλο μου! Νιώθω ότι το κάνω και για εκείνον και όταν τον βλέπω τόσο χαρούμενο δε θα σκεφτόμουν καν να επιστρέψω στη παλιά μας καθημερινότητα! Να χαίρεσαι τη σκυλίτσα σου και να έχει πάντα υγεία!! της στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!
Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω !!!

• Like
Reactions: Dogaholic

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Ο Τάσος όλο τα ζαχαρώνει τα ντόμπερμαν αλλά δεν θα πάρει ποτέ, το ξέρουμε όλοι αυτό :ROFLMAO::ROFLMAO:

Καλός ο Hewie αλλά αναπόφευκτα θα σταθώ κι εγώ στον Dali, ποια γέννα ήταν; Και βάλε φωτογραφίες, κι άλλες. Τον επέλεξες ή τον διάλεξε ο εκτροφέας για σένα;

Να σου ζήσουν αμφότεροι! :love:

• Like

Dogaholic

Active Member
5 Ιανουαρίου 2017
42
67
Ο Τάσος όλο τα ζαχαρώνει τα ντόμπερμαν αλλά δεν θα πάρει ποτέ, το ξέρουμε όλοι αυτό :ROFLMAO::ROFLMAO:

Καλός ο Hewie αλλά αναπόφευκτα θα σταθώ κι εγώ στον Dali, ποια γέννα ήταν; Και βάλε φωτογραφίες, κι άλλες. Τον επέλεξες ή τον διάλεξε ο εκτροφέας για σένα;

Να σου ζήσουν αμφότεροι! :love:
Κι όμως ο Hewie είναι αυτός που τόσα χρόνια με έκανε και με κάνει περήφανη με τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του! Ένας λόγος που πήρα τώρα κουτάβι είναι να μάθει δίπλα του! Όσο για το εκτροφείο που τον πήρα θεωρώ ότι τέτοια πληροφορία ίσως δώσει πάλι τροφή σε κάποιους για άσχημους σχολιασμούς και επαναστάσεις και δε θέλω να έρχομαι η να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση! Ποσό μάλλον τον εκτροφέα μας.

Καλως ηλθατε!
Καλη χρονια να χουμε ολοι με υγεια!

Βαλε κ καμια φωτο,τζαμπα ειναι!
Μέχρι κουκλί είναι αυτό καλε!!!
@Dogaholic , καλως ηρθες και να σου ζησουν τα σκυλακια σου :).
απο ποιο εκτροφειο και γεννα ειναι το ντομπερμαν;
Καλώς σας βρήκα!! Να χαίρεστε κι εσυ το δικό σας η τα δικά σας!! Από που πήρα τον Dali και ποια γεννά είναι δυστυχώς δε μπορώ να το κοινοποιήσω. Εδώ είδαν μόνο τη φωτογραφία και έγινε ολόκληρη επανάσταση. Με το δίκιο τους εκείνοι κι εγώ με το δικό μου. Αλλά επειδή δε ξέρω που μπορεί να φτάσει ο καθένας προτιμώ να το κρατήσω για εμένα! Έτσι κι αλλιώς δεν έχει σημασία τώρα! Είναι ένα σκυλάκι που ήρθε για να μείνει μαζί μας και μακάρι σε όλη του τη ζωή να έχει υγεία! Από τα αλλά έχει σίγουρα! Συγνώμη και ελπίζω να καταλαβαίνεις..

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Καλως όρισες και να χαιρεσαι τα σκυλιά σου.

Δυστυχώς, δε συμφωνω μαζί σου. Εχει σημασία. Δεν εννοώ το από που πήραμε το σκύλο ή το αν θα εχει κομμενα τα αυτιά ή οχι, την ουρά, ξεχωριστα. Όλα αυτα μαζί. God is in the detail, λενε στο χωριό μου. Οι μικρές υποχωρήσεις που κάνουμε δημιουργούν τη μεγάλη εικόνα. Και δεν εννοώ ότι εχει σημασία να ειπωθούν δημοσίως για να κριθείς ενωπιον όλων αλλά να σκεφτείς κάτι που ισως δεν ειχες σκεφτεί πριν.

@tasos malinoua λες οτι θα παρεις ντομπ αλλά δε θα το πεις εδω για ευνόητους λόγους. Αν εισαι εσύ εντάξει με την επιλογή σου, σε νοιάζει στ αληθεια τι θα πουν οι άλλοι; Φοβασαι το μάτι; :p

Προχθες, ειδα ενα κουταβι 5 μηνων, american bully(!) κομμενο. Την ιδια ιστορία, το έφεραν ετσι απ εξω. Το ειχε ηδη κανει ο εκτροφέας. Λες και δεν εχεις επιλογή να μην το παρεις. Απορώ πως μετά από τοσα χρόνια δεν έχει γίνει συνείδηση ακόμα.

Dogaholic

Active Member
5 Ιανουαρίου 2017
42
67
Καλως όρισες και να χαιρεσαι τα σκυλιά σου.

Δυστυχώς, δε συμφωνω μαζί σου. Εχει σημασία. Δεν εννοώ το από που πήραμε το σκύλο ή το αν θα εχει κομμενα τα αυτιά ή οχι, την ουρά, ξεχωριστα. Όλα αυτα μαζί. God is in the detail, λενε στο χωριό μου. Οι μικρές υποχωρήσεις που κάνουμε δημιουργούν τη μεγάλη εικόνα. Και δεν εννοώ ότι εχει σημασία να ειπωθούν δημοσίως για να κριθείς ενωπιον όλων αλλά να σκεφτείς κάτι που ισως δεν ειχες σκεφτεί πριν.

@tasos malinoua λες οτι θα παρεις ντομπ αλλά δε θα το πεις εδω για ευνόητους λόγους. Αν εισαι εσύ εντάξει με την επιλογή σου, σε νοιάζει στ αληθεια τι θα πουν οι άλλοι; Φοβασαι το μάτι; :p

Προχθες, ειδα ενα κουταβι 5 μηνων, american bully(!) κομμενο. Την ιδια ιστορία, το έφεραν ετσι απ εξω. Το ειχε ηδη κανει ο εκτροφέας. Λες και δεν εχεις επιλογή να μην το παρεις. Απορώ πως μετά από τοσα χρόνια δεν έχει γίνει συνείδηση ακόμα.
Έχετε όλο το δικαίωμα να διαφωνείτε μαζί μου. Όμως δε λέω καμία ιστορία και κανένα ψέμα. Εάν ήθελα να κρύψω κάτι δε θα έβαζα καν φωτογραφία. Το πήρα το σκυλί από τον συγκεκριμένο εκτροφέα για δικούς μου προσωπικούς λόγους. Έτσι ήρθε το κουτάβι στα χέρια μου αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους. Στη τελική δε ζήτησα κανενός τη γνώμη και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να κρίνει την επιλογή μου. Ας κρίνουμε πρώτα ο καθένας τον εαυτό μας. Το γιατί τον επέλεξα είναι δικό μου θέμα. Αλήθεια, με το να συνεχίζεται αυτή η διαμάχη τι βγαίνει; Κερδίζει καποιος κάτι;; Η απλά δε μπορείτε να αντισταθείτε στην εικόνα του Dali επειδή είναι κομμένο; Δε μπήκα εδώ ούτε για γνώμες, ούτε για διαφήμιση, ούτε για να κάνω φίλους και εχθρούς. Μπήκα να μπορώ να έχω μια επικοινωνία για το θέμα "σκύλος" και να μάθω από άλλους, άλλοι να μάθουν από εμένα χρήσιμες συμβουλές. Αυτός ήταν ο σκοπός μου. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ενοχλείστε από την εικόνα αλλά με το να κρίνετε επιλογές από το διαδίκτυο χωρίς να γνωρίζεται το άτομο είναι ανούσιο και επιπόλαιο. Ήταν η τελευταία φορά που ασχολούμαι με τα αυτιά και την ουρά. Έχουμε κι αλλά πιο σημαντικά και εποικοδομητικά να πούμε! Καλή χρόνια από εμένα.

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Κι όμως ο Hewie είναι αυτός που τόσα χρόνια με έκανε και με κάνει περήφανη με τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του! Ένας λόγος που πήρα τώρα κουτάβι είναι να μάθει δίπλα του! Όσο για το εκτροφείο που τον πήρα θεωρώ ότι τέτοια πληροφορία ίσως δώσει πάλι τροφή σε κάποιους για άσχημους σχολιασμούς και επαναστάσεις και δε θέλω να έρχομαι η να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση! Ποσό μάλλον τον εκτροφέα μας.
Όλοι έχουμε έναν Hewie.. :love:
Από χαρακτήρα πώς είναι ο μικρός; Βλέπεις να παίρνει τα μαθήματα του μεγάλου ή είναι "και τα μυαλά στα κάγκελα"; (κλασικό ντόμπερμαν δηλαδή :p )

Εντάξει, όπως είπα όλοι έχουμε έναν Hewie και καταλαβαίνω πως θες να μιλήσεις γι'αυτόν, αλλά δεν έχει και πολλούς άλλους με ντόμπερμαν εδώ μέσα (κάνει μοναξιά που λέμε), πες λίγα για τον μικρό. Τους γονείς τους είδες; Τι χαρακτήρες; Από εργασία πώς πάνε (και οι συγκεκριμένοι και στη Σερβία γενικώς); Ποιες οι εντυπώσεις σου από το εκτροφείο; Πώς σου φαίνεται ως τώρα ο Dali; Είσαι ευχαριστημένη απ'την επιλογή σου τελικά;
-Χωρίς πλάκα, μόνο Στάσου μύγδαλα δεν έχω πει ακόμα, με τρομάζω.. o_O

• Like

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αλήθεια, με το να συνεχίζεται αυτή η διαμάχη τι βγαίνει; Κερδίζει καποιος κάτι;;
Ήταν η τελευταία φορά που ασχολούμαι με τα αυτιά και την ουρά.
Αυτό που βγαίνει και κερδίζει ο σκύλος γενικότερα, είναι ότι επειδή υπάρχει πολύς κόσμος που διαβάζει τα διάφορα θέματα, θα γίνει για ακόμα μια φορά η επισήμανση ότι το κομμένο είναι αναχρονισμός, εκτός του ότι είναι παράνομο σε διάφορες χώρες. Στην περίπτωση σου προφανώς ισχύει η γενικότερη φιλοσοφία που μας διέπει του " άλλο το νόμιμο άλλο το ηθικό ".
Το ότι εσύ ασχολείσαι τελευταία φορά ....δεν λέει κάτι για τους υπόλοιπους που θέλουν να ασχοληθούν και άλλο.
Υπάρχουν άνθρωποι που ξεπερνούν πολύ εύκολα το σημείο αφετηρίας σε κάτι .......και έχουν την άποψη ότι αφού έγινε (πάντα για τους δικούς τους λόγους) ...το αφήνουμε και πάμε παρακάτω.....αλλά υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που ασχολούνται με το προβληματικό σημείο αφετηρίας.
Το δυστύχημα είναι με τα δύστυχα σκυλιά, που σε αυτό το θέμα, είναι στο απόλυτο έλεος του εκτροφέα ή του ιδιοκτήτη (και σημειώνω, ότι δυστυχώς έχω σκύλο που όταν άνοιξα το πακέτο είχε κομμένη ουρά (y) )
Να σου ζήσουν τα σκυλάκια και καλώς ήρθες.

ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Καλώς ήρθες και να σου ζήσουν και τα δυο!
Εύχομαι να μην χρειαστεί να (ξανα)ζήσουν κανένα πόνο στη ζωή τους. Πόσο ζηλεύω που μπορείς να απολαύσεις ηρεμία και τέτοιο τρόπο ζωής!!! :)

• Like

Dogaholic

Active Member
5 Ιανουαρίου 2017
42
67
Καλώς ήρθες και να σου ζήσουν και τα δυο!
Εύχομαι να μην χρειαστεί να (ξανα)ζήσουν κανένα πόνο στη ζωή τους. Πόσο ζηλεύω που μπορείς να απολαύσεις ηρεμία και τέτοιο τρόπο ζωής!!! :)
Να είστε καλά! Εύχομαι και εγώ να έχουν υγεία έως τα βαθιά γεράματα! Όχι μόνο για τα δικά μου αλλά και για όλα τα ζωάκια του φόρουμ και του πλανήτη όλου! Ο μεγάλος μου πέρασε ένα θεματάκι με την υγεία του και πέρασε 2 μήνες+ με ισχυρά αντιβιωτικα και πόνο καθώς αφαιρέσαμε και τον ορχι που έπαθε συστροφη.Στην αρχή πέσαμε σε γιατρό που ήθελε να μας φάει χρήμα αλλά ευτυχώς μου πρότειναν ένα καλό γιατρο και άνθρωπο που μας βοήθησε και τα ξεπεράσαμε όλα!!

• Like
Reactions: ripper2.1

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.669
11.091
Athens
Μπορείς να μου το στείλεις σε προσωπικό μήνυμα όταν το πάρεις;;; Χιχι! Αναρωτιέμαι εάν ανέβαζα ένα ντόπερμαν με κομμένα αυτιά και ουρά 9-10 ετών θα μου έκαναν την ίδια επίθεση; Χλωμό..
Προφανώς όχι τόσο πολύ. Η ηθική πλευρά του κοψίματος υπήρχε πάντα, αλλά στο μεταξύ απαγορεύτηκε κιόλας επισήμως.

Πάντως είναι πάρα μα πάρα πολύ κρίμα να έχεις πάρει τον σούπερ ντούπερ σκύλο από το σούπερ ντούπερ εκτροφείο και να μην μπορείς να τον κατεβάσεις σε εκθέσεις, αγώνες κλπ. στη χώρα μας τουλάχιστον. Κρίμα και για τη δουλειά του εκτροφέα δηλαδή που δεν δείχνεται.

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Πάντως είναι πάρα μα πάρα πολύ κρίμα να έχεις πάρει τον σούπερ ντούπερ σκύλο από το σούπερ ντούπερ εκτροφείο και να μην μπορείς να τον κατεβάσεις σε εκθέσεις, αγώνες κλπ. στη χώρα μας τουλάχιστον. Κρίμα και για τη δουλειά του εκτροφέα δηλαδή που δεν δείχνεται.

Σιγα να μην έπερνε σοβαρή κρίση Σερβικός σκυλος απο ιδιότη στην Ελλαδα μπροςτα σε Ελληνες εκτροφείς. Αν θελει τωρα μπορει να
τον στείλει σε έκθεση στην Σερβία που ειναι πιο σοβαρά τα
πράματα ετσι και αλλιως οι περισοτεροι κριτές Σέρβοι ειναι και
εδω. Οι δικοί μας δεν φτάνουν ουτε μεχρι το Κόσοβο.

Αλήθεια εσυ vrmode γιατι δεχτικες να αγοράσεις κομμένο σκυλί;

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Κομμένο σκυλί ?????????
Ναι γιατι απο τα γαλικά δεν λείπει η μούρη τους;

Καποιος την έκοψε και συνεχίζει να την κόβει.

Αλήθεια τι ειναι ποιο ζόρι για τον σκυλο να μην εχει αυτιά ή να
μην εχει μούρη;

Και τι πιο ανήθικο τελος πάντων;

Και μια πρόβλεψη. Επειδή η απαγόρευση ειναι πρόσφατη αν αυτη επεκταθεί και προς ανατολάς τοτε θα δούμε πχ ντόπερμαν σαν να
ειναι κομμένα χωρις να ειναι κομμένα :D

Το τεκνόλοζι θα προχωρήσει και τον εκτροφέα θα ξυπνήσει

Dogaholic με το συμπάθιο ξέχασα να πω Καλοσόρισες...

Βιλκομεν λοιπον στο μαγαζί μας....:D