Το μουτράκι σας είναι υπέροχο! Χαχα! Σας ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!! Σας στέλνουμε μια τεράστια αγκαλιά και ένα φιλη στο μουσουδακι!!Οk........ είμαι η TLilith και μόλις.... έλιωσα!!!!
Είναι απλά υπέροχος.![]()
Το μουτράκι σας είναι υπέροχο! Χαχα! Σας ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!! Σας στέλνουμε μια τεράστια αγκαλιά και ένα φιλη στο μουσουδακι!!Οk........ είμαι η TLilith και μόλις.... έλιωσα!!!!
Είναι απλά υπέροχος.![]()
Εδώ σχολιάσαμε το κόψιμο αυτιών, καθώς είδαμε να παρουσιάζεται ένα κουτάβι με κομμένα αυτιά.
Εσύ μιλάς για άλλο θέμα (την μορφολογική vs εργασιακή εκτροφή, τον λόγο ύπαρξης φυλών κοκ.). Αν μπούμε στη διαδικασία σύγκρισης τι είναι καλύτερο και χειρότερο στα περί κυνοφιλίας γενικότερα όπως το θέτεις, θα πρέπει να εμπλέξουμε 3.000 διαφορετικά θέματα (όλη τη θεματολογία του φόρουμ δηλαδή), να φτιάξουμε διλήμματα και να αρχίσουμε να ψηφίζουμε.
2ο ποστ ε?Δε μπορώ να κρατηθώ πραγματικά, σχολιάζεις τον άλλον που απέκτησε σκύλο με κομμένα αυτιά, αλλά το να κατέχεις φυλή που πραγματικά σε θερμοκρασίες άνω των 25 οC υποφέρει (περίπου 8 μήνες το χρόνο) το θεωρείς σωστό. Για μένα όποιος αγαπάει τα σκυλιά, δε θα έπρεπε να έχει γαλλικό σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Ας μην κρίνουμε λοιπόν
Υπονοώ ότι μάλλον δεν έχεις προλάβει να διαβάσει αρκετά πράγματα εδώ μέσα και ότι είναι νωρίς "να μην μπορείς να κρατηθείς πραγματικά".Τι σχέση έχει αυτό?
έχω διαβάσει πάρα πολλά πράγματα, τι σχέση έχει πόσο έχεις διαβάσει με τα ποσα post έχεις γράψει?ήμαρτον που λέει και μια ψυχήΥπονοώ ότι μάλλον δεν έχεις προλάβει να διαβάσει αρκετά πράγματα εδώ μέσα και ότι είναι νωρίς "να μην μπορείς να κρατηθείς πραγματικά".![]()
Τι εννοείς "εγώ παρανομώ, αυτός όχι"?ξερεις γιατι το λεω
γιατι μεθαυριο πχ θα βγουν να κρινουν εμενα που ετσι μου λεει το μυαλο και θα παω εγω να κοψω αφτια και ουρα ενω τον καθε ηθικο εκτροφεα που ζευγαρωνει κομμενο οχι..
εγω παρανομω,αυτος οχι.
ελα που δεν καταλαβεςΤι εννοείς "εγώ παρανομώ, αυτός όχι"?
το σοβαρος το προσπερναωΤι λες μανούλα μου και σε έχω και για σοβαρό?
"Απαγορεύεται:
γ) η εισαγωγή και εμπορία σκύλων που είναι ακρωτηριασμένοι,
δ) η αναπαραγωγή σκύλων που είναι ακρωτηριασμένοι."
"
λυπαμαι αλλα οταν εδω λεω τα χ πραγματα και στην πραγματικοτητα κανω τα ψ πραγματαΕδώ είναι ένα ιντερνετικό καφενείο, που ότι λέμε σχολιάζεται όταν εκτίθεται.
.
Οχι?δεν εχει βαλει κανεις?Έβγαλε στο φόρουμ κάποιος εκτροφέας αναγγελία γέννας με κομμένα και πέρασε αβαβά και δεν το ξέρω?
.
Mπα σε καλό σας, ζαλιστηκα με τα ναι-οχι-ισως -μπορει.Οχι?δεν εχει βαλει κανεις?
δεν ειπα κατι περι κραξιματος... για την απειλη προς καταγγελια μιλησα.. αλλο το ενα, αλλο το αλλο.. Αλλο να κραζουμε για κατι παρανομο λεγοντας και την αποψη μας και αλλο να απειλουμε εναν απλο ιδιωτη για κατι που ειναι ΠΑΝΤΟΥ γυρω μας.. σαν να κοιταμε το δεντρο και να χανουμε το δασος ενα πραγμα.. δεν ξερω ποσες ακομα παροιμιες να αναφερω για να γινω κατανοητος..Εσύ δηλαδή δεν θες να πέφτει κράξιμο σε αυτόν που έκανε την παρανομία, αλλά κράζεις τον καταγγέλοντα επειδή δεν είναι "τέρμα" καταγγελτικός?
οκ![]()