Καλή χρονιά σε όλους και απο εμάς!

Dogaholic

Active Member
5 Ιανουαρίου 2017
42
67
Οk........ είμαι η TLilith και μόλις.... έλιωσα!!!! :p:p:p:p:p
Είναι απλά υπέροχος. (y)(y)(y)
Το μουτράκι σας είναι υπέροχο! Χαχα! Σας ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!! Σας στέλνουμε μια τεράστια αγκαλιά και ένα φιλη στο μουσουδακι!!

kelepa

Member
30 Οκτωβρίου 2015
10
5
Εδώ σχολιάσαμε το κόψιμο αυτιών, καθώς είδαμε να παρουσιάζεται ένα κουτάβι με κομμένα αυτιά.
Εσύ μιλάς για άλλο θέμα (την μορφολογική vs εργασιακή εκτροφή, τον λόγο ύπαρξης φυλών κοκ.). Αν μπούμε στη διαδικασία σύγκρισης τι είναι καλύτερο και χειρότερο στα περί κυνοφιλίας γενικότερα όπως το θέτεις, θα πρέπει να εμπλέξουμε 3.000 διαφορετικά θέματα (όλη τη θεματολογία του φόρουμ δηλαδή), να φτιάξουμε διλήμματα και να αρχίσουμε να ψηφίζουμε.

Δε μπορώ να κρατηθώ πραγματικά, σχολιάζεις τον άλλον που απέκτησε σκύλο με κομμένα αυτιά, αλλά το να κατέχεις φυλή που πραγματικά σε θερμοκρασίες άνω των 25 οC υποφέρει (περίπου 8 μήνες το χρόνο) το θεωρείς σωστό. Για μένα όποιος αγαπάει τα σκυλιά, δε θα έπρεπε να έχει γαλλικό σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Ας μην κρίνουμε λοιπόν

• Like
Reactions: Dogaholic

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.087
Athens
Δε μπορώ να κρατηθώ πραγματικά, σχολιάζεις τον άλλον που απέκτησε σκύλο με κομμένα αυτιά, αλλά το να κατέχεις φυλή που πραγματικά σε θερμοκρασίες άνω των 25 οC υποφέρει (περίπου 8 μήνες το χρόνο) το θεωρείς σωστό. Για μένα όποιος αγαπάει τα σκυλιά, δε θα έπρεπε να έχει γαλλικό σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Ας μην κρίνουμε λοιπόν
2ο ποστ ε?

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.954
Απο "γ.π" σε ντοπερμαν?γιατι το εκανες αυτο στον ευατο σου :D χααχ
Να σου ζησουν και να περνατε υπεροχα!!

• Like
Reactions: ripper2.1

kelepa

Member
30 Οκτωβρίου 2015
10
5
Υπονοώ ότι μάλλον δεν έχεις προλάβει να διαβάσει αρκετά πράγματα εδώ μέσα και ότι είναι νωρίς "να μην μπορείς να κρατηθείς πραγματικά". :)
έχω διαβάσει πάρα πολλά πράγματα, τι σχέση έχει πόσο έχεις διαβάσει με τα ποσα post έχεις γράψει?ήμαρτον που λέει και μια ψυχή

• Like
Reactions: Dimi_21

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
ξερεις γιατι το λεω
γιατι μεθαυριο πχ θα βγουν να κρινουν εμενα που ετσι μου λεει το μυαλο και θα παω εγω να κοψω αφτια και ουρα ενω τον καθε ηθικο εκτροφεα που ζευγαρωνει κομμενο οχι..
εγω παρανομω,αυτος οχι.
Τι εννοείς "εγώ παρανομώ, αυτός όχι"?

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Τι εννοείς "εγώ παρανομώ, αυτός όχι"?
ελα που δεν καταλαβες
εγω παρανομω που θα κοψω η παιρνω κομμενο το σκλι μου
αυτος που ζευγαρωνει κομμενο δεν παρανομει

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Τι λες μανούλα μου και σε έχω και για σοβαρό?

"Απαγορεύεται:
γ) η εισαγωγή και εμπορία σκύλων που είναι ακρωτηριασμένοι,
δ) η αναπαραγωγή σκύλων που είναι ακρωτηριασμένοι."

Άσε τον κόσμο να εκτίθεται, πιστεύοντας ότι αυτά είναι παλαβωμάρες μελών του φόρουμ και όχι νόμος του κράτους....
Με τόσο ψάξιμο μάλιστα που πιστεύει ότι είναι παλιός νόμος μωρέ και τρέχα γύρευε, ενώ είναι φρέσκος νόμος που έχει αρχίσει να ρίχνει καμπάνες δεξιά κι αριστερά.
Φίλε πωσελένε....δεν θα το βρεις από μας, μη φοβάσαι...αλλά έχεις δημοσιεύσει μια παρανομία, κατάλαβέ το και σταμάτα τα ηρωικά μαζί με τους άλλους ήρωες που ότι θυμούνται χαίρονται.
Ασ'το να πάει στα κομμάτια.

Μην ξεχνάς ότι η διαχείριση:

"Το φόρουμ είναι αναγκασμένο να προσφέρει όλα τα στοιχεία μέλους στις αρμόδιες αρχές όποτε και αν αυτό χρειαστεί και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα του."

Η διαχείριση φαντάζομαι δεν το ξεχνάει, παρά την παροιμιώδη ευγένεια και διακριτικότητά της που μάλλον δεν θέλει να εμπίπτει το θέμα σε αυτόν κανονισμό:

"Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.

Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο Forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban
)."

Galazios

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2012
132
200
Thessaloniki
χωρις να θελω να μιλησω εκ στοματος του τασου, νομιζω το μηνυμα του ηταν με αρκετη δοση ειρωνιας.. Δηλαδη ενας ιδιωτης που θα παρει ενα σκυλι κομμενο παρανομει (και οντως ετσι γινεται βασει νομου) και τον τρεχουμε σε καταγγελιες, αλλα εναν εκτροφεα που κανει ΕΞΑΡΧΗΣ τη γεννα με εναν κομμενο επιβητορα δν τον πειραζει κανεις (για χ, ψ λογους), δηλαδη "δεν παρανομει"

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Τι λες μανούλα μου και σε έχω και για σοβαρό?

"Απαγορεύεται:
γ) η εισαγωγή και εμπορία σκύλων που είναι ακρωτηριασμένοι,
δ) η αναπαραγωγή σκύλων που είναι ακρωτηριασμένοι."
"
το σοβαρος το προσπερναω

τα ιδια λεμε λυκε μου απλα εγω τονισα οτι
απο το να το παιζουμε μαγκακια εδω μεσα λεγοντας οτι εγω πχ θα καταγγειλω εσενα που εχεις κομμενο σκλι,ας ξεκινησω πρωτα απο τις αναγγελειες γεννας που γινοντε απο κομμενα εφοσον στο διαδικτυο αυτες τις πληροφοριες τις βρισκω πλεον πολυ πολυ πιο ευκολο

αλλιως να χαμε να λεγαμε να το παιζουμε μαγκακια

• Like
Reactions: Galazios

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Έβγαλε στο φόρουμ κάποιος εκτροφέας αναγγελία γέννας με κομμένα και πέρασε αβαβά και δεν το ξέρω?
Εδώ είναι ένα ιντερνετικό καφενείο, που ότι λέμε σχολιάζεται όταν εκτίθεται.
Άλλο αυτό, και άλλο αν θέλει κάποιος να κάνει προσωπική σταυροφορία και να βγούμε να κυνηγήσουμε μάγισσες.

Galazios

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2012
132
200
Thessaloniki
το θεμα της καταγγελιας και της απειλης για κατι τετοιο, ξεπερναει τα ορια του φορουμ. Αλλο το προσωπικο κραξιμο επειδη παρουσιαστηκε ντοπερμαν με κομμενα αυτια, και αλλο η απειλη για καταγγελια. Αν ειναι τοσο μεγαλη η ευαισθησια για τα κομμενα ντοπερμαν ωστε να φτανουμε στα ορια καταγγελιας, νομιζω δεν μενουμε στα ορια του φορουμ αλλα το κανουμε γενικα. Εννοω δηλαδη, οτι αν εχει καποιος ΤΟΣΗ καψα να καταγγειλει ενα κομμενο ντοπερμαν (τον ιδιοκτητη του δηλαδη), δεν θα πρεπει περιμενει να παρουσιαστει στο φορουμ για να το κανει.. Εκει εξω ειναι ολες οι πληροφοριες με εκτροφεια κλπ που το κανουν και με μια απλη αναζητηση μπορει ο καθενας να τα βρει.. Διαφορετικα, εγω το βλεπω κατι σαν "απειλω ως εκει που με παιρνει". Αποψη μου παντα.

• Like
Reactions: ISKENDER

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
και που ξέρετε βρε παιδιά τι κάνει ο καθένας; Δηλαδή, αν εγώ θέλω να καταγγείλω τον Τάσο πχ που αναφέρει δημόσια ότι κακοποιεί τα σκυλιά του κι έχω αποδείξεις γι αυτό, που ξέρετε ότι δεν καταγγέλλω και εκτροφεία και άλλους που κακοποιούν και τα κανάλια και τον πρωθυπουργό τον ίδιο; Μη χειρότερα..το ένα δεν αναιρεί το άλλο. "Απειλώ" κάποιον λέγοντάς του ότι θα μπορούσα να τον καταγγείλω βάσει όσον γράφει δημόσια σ ένα φόρουμ άρα αυτόματα δεν καταγγέλλω καμία άλλη παρανομία στο "ριαλ λαιφ";; Κάτι χάνω..

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Εδώ είναι ένα ιντερνετικό καφενείο, που ότι λέμε σχολιάζεται όταν εκτίθεται.
.
λυπαμαι αλλα οταν εδω λεω τα χ πραγματα και στην πραγματικοτητα κανω τα ψ πραγματα
εεε ειμαι αξιος της μπυρας μου.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Οχι?δεν εχει βαλει κανεις?
Mπα σε καλό σας, ζαλιστηκα με τα ναι-οχι-ισως -μπορει.
Οταν έμεινε έγκυος η mucca της @ProudtobeGreek γιατι δεν υπήρχε πρόβλημα; Εκτος και αν υπήρχε τελικά και παίχτηκαν άλλα στα παρασκήνια.

Galazios

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2012
132
200
Thessaloniki
Εσύ δηλαδή δεν θες να πέφτει κράξιμο σε αυτόν που έκανε την παρανομία, αλλά κράζεις τον καταγγέλοντα επειδή δεν είναι "τέρμα" καταγγελτικός? :confused:
οκ (y)
δεν ειπα κατι περι κραξιματος... για την απειλη προς καταγγελια μιλησα.. αλλο το ενα, αλλο το αλλο.. Αλλο να κραζουμε για κατι παρανομο λεγοντας και την αποψη μας και αλλο να απειλουμε εναν απλο ιδιωτη για κατι που ειναι ΠΑΝΤΟΥ γυρω μας.. σαν να κοιταμε το δεντρο και να χανουμε το δασος ενα πραγμα.. δεν ξερω ποσες ακομα παροιμιες να αναφερω για να γινω κατανοητος..

• Like
Reactions: tasos malinoua