Καλημέρα... βοήθεια...

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
Αυτο θελω να πιστευω... πως καποια στιγμη η μαγια θα ηθελε την αγαπη π εισεπραττε αυτη να την εισπραξη και αλη μικρη αλεπου... θελω να το πιστευω...

συγγνωμη για το ανορθογραφο τροπο γραφης μου απλα ειμαι σε μια κατασταση και δεν κοιταω καν αν κανω λαθος..

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
φίλε santos καλησπέρα ,

τα συλλυπητήριά μου για την απίστευτη κούκλα σου , την έχω δει στο φάρο και είχα χαϊδέψει το απίστευτο τρίχωμά της που είχε γίνει θέμα συζήτησης με την γυναίκα μου στην επιστροφή για το πόσο υπέροχο σκυλί ήταν η μάγια.

δεν έχω πολλά να πω , να ζήσεις να την θημάσε γιατί και εγώ που την είδα μόνο μια φορά δεν την ξεχνάω.:(

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Το βλέπω το θέμα και δεν ήξερα τι να σου γράψω ειλικρινά!

Κουράγιο φίλε! Ζήσε τον πόνο και την απώλεια, θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά σου η σκυλίτσα! Να την θυμάσαι πάντα με χαμόγελο για τις όμορφες στιγμές σας.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.702
321
Lund, SE
Διαβάζοντας το κείμενο σου και ρίχνοντας ματιές στη φωτογραφία του προφίλ σου, κλωθογύρισα στο μυαλό μου μια άλλη στιγμή που σε μερικές ημέρες θα κλείσει μέσα μου έξι χρόνια. Ποτέ δεν ξεχνιούνται στην πραγματικότητα, είναι οι τελευταίες εικόνες. Κάθε φορά που περνάω απ' το μέρος που την άφησα πάντα σταματάω να πω κάτι. Και πάντα περνάω απ' το σπίτι του ατόμου που θεωρώ υπεύθυνο. Θα μπορούσα τότε να κάνω το ένα βήμα παραπέρα. Δεν το έκανα, δεν άφησα τη λύσσα μέσα μου να με παρασύρει σε σκέψεις τόσο σκούρες που δε θα υπήρχε γυρισμός. Κι έτσι πρέπει να κάνει ο οποιοσδήποτε. Τα σκυλιά μας είναι φιλειρηνικά, έχουν τεράστια αποθέματα αγάπης και δε ζητούν τίποτα πέρα από ένα χάίδεμα. Θα πρόδινα τη μνήμη της αν το έκανα. Θα πρόδιδα όσους έζησαν και δε ζουν πια για να μπορώ εγώ να αναπνέω, να ζω, να κοιμάμαι, να τρώω, να υπάρχω με κάθε έννοια. Αλλά δεν το ξέχασα κιόλας. Δεν άφησα τον εαυτό μου να ξεχάσει την αγάπη μου γι' αυτό το σκύλο, ούτε την θλίψη και την απόγνωση που μου προκαλεί η γνώση πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Η αληθεια ειναι πως διαβαζοντας και εγω το θεμα αρχικα απεδιδα ολη την ευθυνη στον κτηνιατρο.
Πηγαινοντας λοιπον σημερα στην κτηνιατρο τον Homer (για την μηνιαια αγωγη,ιντερσεπτορ) διηγηθηκα την ιστορια....
Την θεωρω πολυ καλη στην δουλεια της (δεδομενου οτι εχει σωσει παρα πολλα σκυλια και ειναι ενημερωμενη αρκετα!!!) και ρωτησα την γνωμη της,ακουσα λοιπον εκπληκτος την αναλυση της και καταλαβα οτι δεν ηταν και τοσο ευκολο να διαπιστωθει στις ακτινογραφιες και υπερηχους γτ το υλικο που ειναι τα καλσον ειναι μη ανιχνευσιμο και θα μπορουσε να τυχει και στον καλυτερο γιατρο.
Ισως λοιπον αυτο που ειπε ο γιατρος αρχικα να κανει μια τομη(λαπαροτομη) και να ανιχνευσει δεν ηταν και τοσο ακυρη ιδεα.
Δεν ειναι λοιπον τοσο απλα τα πραγματα στην ιατρικη(κτηνιατρικη) για να ριχνουμε ευθυνες διχως να υπολογιζουμε τις δυσκολιες!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Από χθες με τριβελίζει το θέμα....αρχικά είχα επιλέξει να μην γράψω κάτι αφού δυστυχώς όταν άρχισα να το διαβάζω είχε ήδη συμβεί το μοιραίο και θεώρησα ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω αλλά αφού συνεχίστηκε το θέμα, έρχομαι να υποστηρίξω κι εγώ την θέση του HOMER....

Όταν ο δεύτερος κτηνίατρος έκανε τις εξετάσεις, οι μέρες που είχαν περάσει, είχαν οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές στην απεικονιστική εικόνα του εντέρου του σκύλου κι αυτό ίσως είναι αυτό που του επέτρεψε να δει αυτό που δεν είδε ο πρώτος...

Μια έγκαιρη διαγνωστική λαπαροτομία, όπως ονομάζεται αυτή η επέμβαση που με τόσο σθένος λοιδωρήθηκε, είναι κάτι που γίνεται συχνότατα και στους ανθρώπους σε αρκετές περιπτώσεις....
Κι αν γίνει έγκαιρα σώζει τον ασθενή....

Βέβαια αν γινόταν όταν είχε προγραμματιστεί τελικά ήδη ηταν αργά όπως αποδείχθηκε, αφού η επέμβαση από τον δεύτερο κτηνίατρο έγινε μια μέρα νωρίτερα....

Όπως και να έχει πλέον γράφουμε έτσι για να γράφουμε....δυστυχώς ότι έγινε έγινε....

Κρίμα το σκυλάκι, να το θυμάστε πάντα και να χαμογελάτε με τιις καλές αναμνήσεις που σας έδωσε όσο έζησε μαζί σας!

Last edited:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Η αληθεια ειναι πως διαβαζοντας και εγω το θεμα αρχικα απεδιδα ολη την ευθυνη στον κτηνιατρο.
Πηγαινοντας λοιπον σημερα στην κτηνιατρο τον Homer (για την μηνιαια αγωγη,ιντερσεπτορ) διηγηθηκα την ιστορια....
Την θεωρω πολυ καλη στην δουλεια της (δεδομενου οτι εχει σωσει παρα πολλα σκυλια και ειναι ενημερωμενη αρκετα!!!) και ρωτησα την γνωμη της,ακουσα λοιπον εκπληκτος την αναλυση της και καταλαβα οτι δεν ηταν και τοσο ευκολο να διαπιστωθει στις ακτινογραφιες και υπερηχους γτ το υλικο που ειναι τα καλσον ειναι μη ανιχνευσιμο και θα μπορουσε να τυχει και στον καλυτερο γιατρο.
Ισως λοιπον αυτο που ειπε ο γιατρος αρχικα να κανει μια τομη(λαπαροτομη) και να ανιχνευσει δεν ηταν και τοσο ακυρη ιδεα.
Δεν ειναι λοιπον τοσο απλα τα πραγματα στην ιατρικη(κτηνιατρικη) για να ριχνουμε ευθυνες διχως να υπολογιζουμε τις δυσκολιες!

απλά θελησα να το γραψω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα

Και πως λοιπον η αλλη κτηνιατρος μεσα σε 5 λεπτα το διαπιστωσε και πως στισ ακτινογραφιες τισ φανηκαν καθαρα τα σημεια στο εντερο π ηταν φουσκωμενα?? μην μ λες λοιπον φιλε μ οτι δεν ηταν και κτηνιατρικο το λαθος...

Δεν γινεται επι 5 μερες να μην βρισκει τιποτα και πως γινεται μεσα σε 5 λεπτα η αλλη να καταληξει και να μ πει...

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
το προηγουμενο βραδυ πριν την παω στην καινουργια κτηνιατρο η παλια την ξαναελενξε και δεν βρηκε τιποτα... και παλι ακτινες και παλι υπερηχουσ.... μεσα σε 10 ωρες δεν αλλαζουν και πολλα.... μην με διαολιζεται τωρα σας παρακαλω πολυ... δεν ειμαι σε τετοια φαση... και δεν θελω να ξεκινησω να μιλαω οπως να ναι... γτ μ σταθηκατε ολοι και σας ευχαριστησα πολυ για αυτο.. μην τα γυρνατε τωρα ομως..

Και ξαναλεω το προηγουμενο βραδυ πριν παω στην καινουργια κτηνιατρο η παλια την ξανα ελενξε με υπερηχους ακτινες ψιλαφησμα....
Μεσα σε 10 ωρες λοιπον δεν αλλαζουν και πολλα.
Το κλεινω το θεμα εδω γτ ποναει... οποιος θελει να αποδωσει ευθυνες σε εμενα ασ το κανει. οποιος θελει στην κτηνιατρο ασ το κανει δεν με απασχολει και πολυ...

ευχαριστω για την στηριξη...
Πηρε και εμαθε οτι η μαγια τελικα πεθανε... πηρε την αλλη κτηνιατρο... στο σπιτι εδω και 3 μερες δεν εχει αξιωθει να παρει... θα παρει ομςσ καποια στιγμη για να ζητησει τα λευτα... θα τα πουμε τοτε.

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
Και πως λοιπον η αλλη κτηνιατρος μεσα σε 5 λεπτα το διαπιστωσε και πως στισ ακτινογραφιες τισ φανηκαν καθαρα τα σημεια στο εντερο π ηταν φουσκωμενα?? μην μ λες λοιπον φιλε μ οτι δεν ηταν και κτηνιατρικο το λαθος...

Δεν γινεται επι 5 μερες να μην βρισκει τιποτα και πως γινεται μεσα σε 5 λεπτα η αλλη να καταληξει και να μ πει...

Δεν ηθελε να κανει λαπαροτομη ... ηθελε να ανοιξει ολη την κοιλιτσα της....
Γ@μω τον διαολο μ γαμ0

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Λαπαροσκόπηση είναι όταν δεν γίνεται τομη, άλλα κάποιες "τρύπες" από τις οποίες βάζει ο γιατρός κάποια "εργαλεία" για να δει τι γίνεται μέσα.
Λαπαροτομία είναι μια τομή άλλοτε άλλου μήκους ανάλογα με το τι θέλει να ελέγξει ο γιατρός.

Υποθέσεις εμείς για το πότε συνέβει τι δεν μπορούμε να κάνουμε...
Αν έχεις τις εξετάσεις στα χέρια σου μπορείς να δεις πότε συνέβει τι, απλά δείχνοντάς τες σε έναν τρίτο ανεξάρτητο κτηνίατρο!Κι αν υπάρχει περίπτωση ιατρικού σφάλματος έχεις κάθε δικαίωμα και υποχρέωση αν θες να κυνηγήσεις τον υπαίτιο!

Όλα τα άλλα περί ευθυνών και σε ποιον ανήκουν είναι κάτι που δεν θεωρώ ότι έχει κανείς μας, πέρα από εσένα, κανένα δικαίωμα να κατανείμει...