Καλησπέρα! Έχω ένα βελγικό λυκόσκυλο

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Για να καταλάβω ... ο λόγος που διάλεξες να το γράψεις wolfdog αντί για Λυκόσκυλο είναι για να φαίνεται ότι λέμε διαφορετικά πράγματα?:)
Όπως και να έχει συμφωνούμε ότι ούτε τα Βελγικά ούτε τα Γερμανικά δεν είναι Λυκόσκυλα και κακώς έχει μείνει αυτή η ονομασία στον πολύ κόσμο.
κακως δεν εχει μεινει αυτη η ονομασια στον κοσμο.. καποτε τα Γ.Π τα ελεγαν λυκοσκυλα Αλσατιας.. δεν καταλαβαινω την αγανακτιση.

Βρε Ταρα.. καθε φορα ξετρελενομαι με αυτα τα κουταβια σου.... ελεος.. υπαρχουμε και λιγουρια! :D

Κοραλια που τον 'κονομησατε τον κουκλο? .. ξερεις την μαμα και τον μπαμπα του?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
[Offtopic: Λύκος σκέτο. Ακούγεται πιο ωραίο.
Και όλα τα Colley λέγονται Λάσυ! Πάει και τέλειωσε. Αφού μόνο έτσι καταλαβαίνουν τι εννοείς.
Κι όταν λες Jack Russel, πρέπει να πεις το σκυλί της μάσκας για να καταλάβουν.]

Φίλε/η το σκυλάκι σου κατ' εμέ δε θα σηκώσει τα αυτάκια του γιατί έχουν και μια περίεργη κλίση. Τι σε απασχολεί όμως αυτό; Το θέμα είναι να το αγαπάς, να το λατρεύεις και να το προσέχεις :)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
όμορφο σκυλάκι αλλά δεν είναι βέλγικο ποιμενικό γκρένενταλ....:)
..
δεν ειπα οτι ειναι... ο κτηνιατρος την εγραψε σαν βελγικο ποιμενικο γκρενενταλ και μαλιστα καθαροαιμο,, φαντασου γνωσεις ==))

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Φαινεται πολυ αρχοντικη feroza η κουκλα σου.
Το ξερω οτι της εχεις αδυναμια και φαινεται απλα την εχεις πολυ λασκα συμφωνα με αυτα που μας γραφεις συνεχεια και καμαρωνεις. Απο την αλλη αν εσενα δεν σε ενοχλει να τραβαει και να κανει τοτε δεν μου πεφτει λογος. Παντως να την χαιρεσαι. Ειναι πραγματικα κουκλα. Θυμιζει πολυ καναδεζικο λυκοσκυλο στο προσωπο με την μονη διαφορα οτι ειναι μαυρη ενω εκεινα ειναι ασπρα.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Φαινεται πολυ αρχοντικη feroza η κουκλα σου.
Το ξερω οτι της εχεις αδυναμια και φαινεται απλα την εχεις πολυ λασκα συμφωνα με αυτα που μας γραφεις συνεχεια και καμαρωνεις. Απο την αλλη αν εσενα δεν σε ενοχλει να τραβαει και να κανει τοτε δεν μου πεφτει λογος. Παντως να την χαιρεσαι. Ειναι πραγματικα κουκλα. Θυμιζει πολυ καναδεζικο λυκοσκυλο στο προσωπο με την μονη διαφορα οτι ειναι μαυρη ενω εκεινα ειναι ασπρα.
..
black solid μοιαζει που λενε οι γερμανοι.. μαυρο καναδεζικο η ελβετικο μαυρο...

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Κουκλαρα ειναι!!!!!!
Οσο για τους κτηνιατρους...αστο...μια φορα πηγα σε εναν και μου ειπε οτι ειναι Λασσυ το δικο μου :p
Εννοειται οτι δεν ξαναπατησα σ' αυτον!
Μην δινεις βαση στο τι λενε οι κτηνιατροι...
Σου ειπα οτι ειναι κουκλαρα η δικια σου???? :D

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Κουκλαρα ειναι!!!!!!
Οσο για τους κτηνιατρους...αστο...μια φορα πηγα σε εναν και μου ειπε οτι ειναι Λασσυ το δικο μου :p
Εννοειται οτι δεν ξαναπατησα σ' αυτον!
Μην δινεις βαση στο τι λενε οι κτηνιατροι...
Σου ειπα οτι ειναι κουκλαρα η δικια σου???? :D
..
..
σαν κτηνιατρος θα επρεπε να ξερει τις ρατσες οπως εγω που ειμαι οδηγος και ξερω τα σηματα ==)) και τουλαχιστον τα γκρενενταλ κανουν μπαμ απο χιλιομετρα,, ξεχωριζουν ,, και ειναι και σπανια,, ,, ολοι στα γερμανικα ποιμενικα ειναι ,,, ευχαριστω ==))

antonisxania

Member
16 Μαρτίου 2013
7
0
χανια
black solid german shepherd .. το μονο που εχω βρει οτι μοιαζει ειναι αυτο,,,,, αλλα εχει μιξη και με κατι αλλο.... απροσδιοριστο...
δεν έχει σχεση με solid black.....
στο λέω γιατί αν και δεν έχω τρομερές γνώσεις εχω εγω ενα 3 μηνών και δεν έχει και πολυ σχέση.....

Last edited by a moderator:

Sue

New Member
25 Ιουλίου 2017
2
1
34
Καλησπερα σας ειμαι νεα στο φορουμ. Ηθελα να ρωτησω και εγω για τα αυτια. Εχω τον Οσκαρ 10μηνων διασταυρωση βελγικου με γερμανικου. Τα αυτακια του τα χει ελαχιστα σηκωμενα. Λογικα δεν θα τα σηκωσει ετσι?
Επισης σκεφτομαστε να τον στειρωσουμε σε κανα 2μηνο.

Attachments

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Εχεις εναν πολυ ομορφο ημιαιμο σκυλο..... ως τέτοιος δεν εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βελγου και στην ηλικια του λογικα οχι δεν θα σηκωθουν τα αυτακια....εγω τα βρίσκω πολυ πιο ωραια οπως είναι τωρα βεβαια....

Οσο για στείρωση...εχει τα καλα της έχει τα κακά της μελετήστε τα μιληστε κ με το γιατρό σας και πάρτε την απόφαση σας...

• Like
Reactions: ISKENDER

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Εχεις εναν πολυ ομορφο ημιαιμο σκυλο..... ως τέτοιος δεν εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βελγου και στην ηλικια του λογικα οχι δεν θα σηκωθουν τα αυτακια....εγω τα βρίσκω πολυ πιο ωραια οπως είναι τωρα βεβαια....

Οσο για στείρωση...εχει τα καλα της έχει τα κακά της μελετήστε τα μιληστε κ με το γιατρό σας και πάρτε την απόφαση σας...

Που το είδες το βελγικό καλέ καθαρόαιμο Ρουμάνικο ειναι
φαίνεται και απο το μάτι του γυαλίζει :D

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Παντού Ρουμανους βλεπετε....Έτσι ευκολα τους βρισκεις νομίζετε;;;;περπατας στο δρομο να σου ενας ρουμανος;;;;;;σε λιγο θα μας πειτε οτι πρωταθλητές agility τους βρισκεις κ αυτους ετσι απλα;;;;

• Like
Reactions: mareco

Sue

New Member
25 Ιουλίου 2017
2
1
34

Καλα ναι να πω την αληθεια και εγω τον προτιμω ετσι. Ειναι και ομορφαντρας παναθεμα τον
Ευχαριστω πολυ!