Ημιαιμο ΓΛΥΚΟσκυλο!
Ειναι κουκλακι να σου ζησει!
Ημιαιμο ΓΛΥΚΟσκυλο!
γλυκοσκυλο...???? χαχαχα !!Ημιαιμο ΓΛΥΚΟσκυλο!![]()
Ειναι κουκλακι να σου ζησει!
κακως δεν εχει μεινει αυτη η ονομασια στον κοσμο.. καποτε τα Γ.Π τα ελεγαν λυκοσκυλα Αλσατιας.. δεν καταλαβαινω την αγανακτιση.Για να καταλάβω ... ο λόγος που διάλεξες να το γράψεις wolfdog αντί για Λυκόσκυλο είναι για να φαίνεται ότι λέμε διαφορετικά πράγματα?
Όπως και να έχει συμφωνούμε ότι ούτε τα Βελγικά ούτε τα Γερμανικά δεν είναι Λυκόσκυλα και κακώς έχει μείνει αυτή η ονομασία στον πολύ κόσμο.
..όμορφο σκυλάκι αλλά δεν είναι βέλγικο ποιμενικό γκρένενταλ....![]()
Φαινεται πολυ αρχοντικη feroza η κουκλα σου.
..Φαινεται πολυ αρχοντικη feroza η κουκλα σου.
Το ξερω οτι της εχεις αδυναμια και φαινεται απλα την εχεις πολυ λασκα συμφωνα με αυτα που μας γραφεις συνεχεια και καμαρωνεις. Απο την αλλη αν εσενα δεν σε ενοχλει να τραβαει και να κανει τοτε δεν μου πεφτει λογος. Παντως να την χαιρεσαι. Ειναι πραγματικα κουκλα. Θυμιζει πολυ καναδεζικο λυκοσκυλο στο προσωπο με την μονη διαφορα οτι ειναι μαυρη ενω εκεινα ειναι ασπρα.
Φαινεται πολυ αρχοντικη feroza η κουκλα σου.
...
[h=3] black solid german shepherd .. το μονο που εχω βρει οτι μοιαζει ειναι αυτο,,,,, αλλα εχει μιξη και με κατι αλλο.... απροσδιοριστο...[/h]
..Κουκλαρα ειναι!!!!!!
Οσο για τους κτηνιατρους...αστο...μια φορα πηγα σε εναν και μου ειπε οτι ειναι Λασσυ το δικο μου
Εννοειται οτι δεν ξαναπατησα σ' αυτον!
Μην δινεις βαση στο τι λενε οι κτηνιατροι...
Σου ειπα οτι ειναι κουκλαρα η δικια σου????![]()
δεν έχει σχεση με solid black.....black solid german shepherd .. το μονο που εχω βρει οτι μοιαζει ειναι αυτο,,,,, αλλα εχει μιξη και με κατι αλλο.... απροσδιοριστο...
Εχεις εναν πολυ ομορφο ημιαιμο σκυλο..... ως τέτοιος δεν εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βελγου και στην ηλικια του λογικα οχι δεν θα σηκωθουν τα αυτακια....εγω τα βρίσκω πολυ πιο ωραια οπως είναι τωρα βεβαια....
Οσο για στείρωση...εχει τα καλα της έχει τα κακά της μελετήστε τα μιληστε κ με το γιατρό σας και πάρτε την απόφαση σας...
Καλα ναι να πω την αληθεια και εγω τον προτιμω ετσι. Ειναι και ομορφαντρας παναθεμα τονΕχεις εναν πολυ ομορφο ημιαιμο σκυλο..... ως τέτοιος δεν εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βελγου και στην ηλικια του λογικα οχι δεν θα σηκωθουν τα αυτακια....εγω τα βρίσκω πολυ πιο ωραια οπως είναι τωρα βεβαια....
Οσο για στείρωση...εχει τα καλα της έχει τα κακά της μελετήστε τα μιληστε κ με το γιατρό σας και πάρτε την απόφαση σας...