τωρα που εμαθες πες το σε φιλους ή γνωστους σου που θελουν να αγορασουν ζωακι!Δεν ήξερα τι είναι το puppy mill...
τωρα που εμαθες πες το σε φιλους ή γνωστους σου που θελουν να αγορασουν ζωακι!Δεν ήξερα τι είναι το puppy mill...
Θα μιλησεις με τη σκυλίτσα?????Αν πάω και είναι όλα οκ και δω και την σκυλίτσα ΄και μιλήσουμε πιστέυτε ότι πρέπει να συνεχίζω να είμαι επιφυλακτική?
Εγω εδω σταματαω την αναγνωσηΔεν έχω σκύλο αλλά ετοιμάζομαι να πάρω ένα Αγγλικό Μπουλντόγκ.
φίλε nontakos είσαι απλά ..τυχερός!...και σε παραπεμπω :
http://www.bulldogclub.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=30
Υπαρχουν ,απο οσο ειδα πολυ προσφατα, διαθεσιμα (και πανεμορφα) κουταβια (αρσενικα+θυληκα) σε τουλαχιστον ενα εκτροφειο απο τα παραπανω.Αν θες περισσοτερη βοηθεια , στειλε μου ενα πμ![]()
Εγω φταίω...δεν άντεξα να σε περιμενω...και την έκανα εγω την ερώτηση!!!(Τι θα γίνει....λέτε ότι μου παραχωρείτε τα δικαιώματα της ερώτησης, αλλά όποτε λειπω...τσουπ...πετάγεστε και ρωτάτε!aja1
![]()
Αν δεν κανω λαθος , θα σου δωσουν απλα τα τηλεφωνα που σου παρεθεσα νωριτεραΕυχαριστώ πολύ για τα καλωσορίσματα!!!!!! Είναι πολύτιμες οι πληροφορίες. Περιμένω Φαξ από το ΚΟΕ για να με ενημερώσουν για γέννες. Αναμένουμε...