Καλησπέρα!!! Θέλω και εγώ βοήθεια!!!

Meli

Active Member
1 Οκτωβρίου 2009
37
0
Ναυπλιο
Αν πάω και είναι όλα οκ και δω και την σκυλίτσα ΄και μιλήσουμε πιστέυτε ότι πρέπει να συνεχίζω να είμαι επιφυλακτική?
Θα μιλησεις με τη σκυλίτσα?????
:):):):):):)

Αστειεύομαι φυσικά!!!
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Όπως και όλοι οι προηγούμενοι φίλοι θα σου έλεγα να μην πας καν!
Και το λέει οτι εκτεφει τόσες πολλες ράτσες το καθιστά αυτομάτως "βιομηχανία παραγωγης"

Καλή συνέχεια

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ρε γ@μωτο,μας την πεσανε,επιασε τα μικρα που τρωνε λιγο,εβαλε και το καυκασιο να φυλαει τον χωρο(τι τζαμπα θα τρωει?θα βγαζει και καμια γεννα)και ηρθε και εδεσε,να δεις που μπορει να ειναι και σε κανα προγραμμα του ΟΑΕΔ η κατι τετοιο,δεν παει καποιος απο κει να δει τι τρεχει?
Εσυ φιλη(ονομα?)?δεν ειδες οτι ουτε ενα σκυλι δεν εβαλε φωτο?
Η μηπως να μην τα ματιασουνε,που ειναι η μπουλντοκινα που περιμενει γεννα?

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Δεν έχω σκύλο αλλά ετοιμάζομαι να πάρω ένα Αγγλικό Μπουλντόγκ.
Εγω εδω σταματαω την αναγνωση:D

...και σε παραπεμπω :
http://www.bulldogclub.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=30

Υπαρχουν ,απο οσο ειδα πολυ προσφατα, διαθεσιμα (και πανεμορφα) κουταβια (αρσενικα+θυληκα) σε τουλαχιστον ενα εκτροφειο απο τα παραπανω.Αν θες περισσοτερη βοηθεια , στειλε μου ενα πμ ;)

Landser

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
74
0
Μαραθωνας
Ειχα παει στο ΝΩΕ πριν κανα χρονο...Τολμω να πω πως ειναι ενα πολυ προσεγμενο puppy mill.....Μου ειχε κανει εντυπωση επειδη ειχε πολλες ρατσες(cane corso,boxer,doberman,bullterrie,καυκασου και αλλες που δε θυμαμαι τωρα)αλλα και πολλα σκυλια!!Οι τιμες επαιζαν 550-600 ευρω και με pedigree +150.Σου φερνει οτι ρατσα θελεις απο Πολωνια..Δεν παει σε εκθεσεις τα σκυλια του απλα τα ζευγαρωνει...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Χαίρομαι αφάνταστα που κάποιος μπαίνει πριν και προλαβαίνει!
Καλώς ήρθες και από μένα, με το καλό να αποκτήσεις ότι σκυλάκι θέλεις, να είναι υγιές και "σωστό" πάνω απ΄όλα:)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
...και σε παραπεμπω :
http://www.bulldogclub.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=30

Υπαρχουν ,απο οσο ειδα πολυ προσφατα, διαθεσιμα (και πανεμορφα) κουταβια (αρσενικα+θυληκα) σε τουλαχιστον ενα εκτροφειο απο τα παραπανω.Αν θες περισσοτερη βοηθεια , στειλε μου ενα πμ ;)
φίλε nontakos είσαι απλά ..τυχερός!:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες κι από μένα!
Περιμένουμε τις εξελίξεις πια!:D

(Τι θα γίνει....λέτε ότι μου παραχωρείτε τα δικαιώματα της ερώτησης, αλλά όποτε λειπω...τσουπ...πετάγεστε και ρωτάτε!:mad::p:D:paja1:)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
(Τι θα γίνει....λέτε ότι μου παραχωρείτε τα δικαιώματα της ερώτησης, αλλά όποτε λειπω...τσουπ...πετάγεστε και ρωτάτε!:mad::p:D:paja1:)
Εγω φταίω...δεν άντεξα να σε περιμενω...και την έκανα εγω την ερώτηση!!!:D:D:D:D

nontakos

Member
29 Δεκεμβρίου 2009
16
0
Ευχαριστώ πολύ για τα καλωσορίσματα!!!!!! Είναι πολύτιμες οι πληροφορίες. Περιμένω Φαξ από το ΚΟΕ για να με ενημερώσουν για γέννες. Αναμένουμε...

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Ευχαριστώ πολύ για τα καλωσορίσματα!!!!!! Είναι πολύτιμες οι πληροφορίες. Περιμένω Φαξ από το ΚΟΕ για να με ενημερώσουν για γέννες. Αναμένουμε...
Αν δεν κανω λαθος , θα σου δωσουν απλα τα τηλεφωνα που σου παρεθεσα νωριτερα:)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Mια παρατήρηση μόνο, ο ΚΟΕ ενημερώνεται για τις γέννες των εκτροφέων 1 μήνα μετά την γέννα, γι αυτό καλό είναι να ψάχνει κανείς και μόνος του πριν κλειστούν τα κουτάβια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78