Καλησπέρα Νέο μέλος


Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Καλησπέρα σε όλους,
αποφάσισα να συστηθώ και εγώ στην παρέα σας. Ονομάζομαι Θάνος και όπως και εσείς έχω μεγάλη αγάπη για τα σκυλιά. Καταρχάς να πώ ότι διαβάζω πολλούς μήνες το φορουμ σε σχεδόν καθημερινή βάση οπότε αισθάνομαι πως τους περισσότερους απο εσάς σας ξέρω καιρό. Αποφάσισα λοιπόν να γίνει αμφίδρομη αυτή η σχέση.
Λοιπόν είμαι φοιτητής Νομικής επί πτυχίω (δηλαδή χρωστάω κάποια μαθήματα ακόμα). Είμαι αθηναίος και σε λίγο καιρό πρόκειται να αποκτήσω σκυλάκο, κάτι που προετοίμαζα πολύ καιρό και ανυπομονούσα ιδιαίτερα. Το φόρουμ με έχει βοηθήσει πάρα μα πάρα πολύ στο να αντιληφθώ τι πρέπει να αποφύγω και τι να προσέξω σε σχέση με το σκύλο οπότε δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω όλους σας σε αυτό γιατί με τη συμβολή σας ( τις καθημερινές ανταλλαγές απόψεων και ενίοτε τους διασκεδαστικούς τσακωμούς) με κάταστήσατε πιο ενημερωμένο. Λοιπόν ευελπιστώ να μην σας κούρασα , το σκυλάκι που πρόκειται να αποκτήσω ειναι staffy ( από εκτροφέα...το λεώ γιατί αν το παρέλειπα θα ανέμενα βομβαρδισμό υπενθυμήσεων χαχα). Φιλικούς χαιρετισμους Θάνος
 










Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Βρετανικό, διότι απόσο ενημερώθηκα έχει πιο ήπιο χαρακτήρα, είναι πιο μικρόσωμο και λιγότερο ενεργητικό από το amstaf. Αυτό που με προβληματίζει ειναι αν πρέπει να του ξεκινήσω εξαρχής διατροφή barf ( έχω διαβάσει τα πάντα σχετικά με τις δοσολογίες, την παρασκευη, τον τροπο αποθηκευσης κλπ) ή να του δίνω τροφή για κουταβάκια (υψηλής ποιότητας) και αφού ενηλικιωθεί και ολοκληρώσει την ανάπτυξη του να του δίνω barf. Με προβληματίζει καιρό αυτό. Κάθε συμβουλή δεκτή
 


coco

Member
15 Σεπτεμβρίου 2010
14
0
Kαλώς ήρθες συνάδελφε Θάνο (επίσης φοιτήτρια Νομικής επί πτυχίω)χεχε και με το καλό να δεχτείς το σκυλάκι σου!:)
 












kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
wellcome to the show θανος
εδώ μετράνε μόνο- τα σφάλματα ημών (το ήτα το βλέπεις)

φαντάζομαι πως ξέρεις πόση ανάγκη για εκτόνωση έχουν τα σταφάκια!!!
 










Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Καλησπέρα Κοκονι, ναι έχω ενημερωθεί για τις ανάγκες των στάφυ καθώς έκανα πάρα πολλούς μήνες έρευνα πριν καταλήξω στο σκύλο που θα πάρω.
 




Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Καταπληκτικα σκυλια τα σταφφ, χαρωπα, ανθρωποκεντρικα, ανθεκτικα και υγειη, θα το ευχαριστηθεις για πολλα χρονια.Με το καλο και να ειναι τυχερο!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.839
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU