Καλησπέρα από τις... "καινούριες" !

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Καλλονή! Ρε συ της έχεις μάθει να ποζάρει ή τον δουλεύει από μόνη της το φακό το μοντέλο?! Οι δύο τελευταίες είναι λες και το παρήγγειλες το πώς θα στηθεί!
Estranged ευχαριστούμε! *agapoylas* Και οχι, το έχει από φυσικού της πιστεύω, βοηθάει και η ομορφιά της πολύ! Η τελευταία δε, είναι φωτογραφία που δεν την παραγγείλαμε καν! :D

ωραίες και οι δύο στις φωτογραφίες!! τα κουνελάκια στις προηγούμενες είναι κάποια ράτσα και αν θέλει κάποιος κουνέλι που βρίσκει?
Δεν έχω ιδέα τί ράτσα είναι, το Marley ( ο άσπρος!) μου τον έκαναν δώρο πριν 4 χρόνια στα γεννέθλιά μου, και τη Lola τη βρήκε μια κοπελα στο δρόμο και δε μπορουσε να την κρατήσει και τη μάζεψα εγω. Έκαναν ένα μικρό κουνελάκι, το οποίο η Lola δε θέλει να θηλάσει καθόλου, και κάθε μια ώρα ( ναι, και το βραδυ...) το βάζω εγω στο στηθος της να πιει γάλα. Αν ζήσει έζησε! Νομίζω πως έχουν στα pet shops, αλλά δεν ξέρω... Δεν είχα προγραμματίσει την άφιξη κανενός από τα δύο, ούτε και του μωρού φυσικά! :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλό θα είναι να συμβουλευτείς τον κτηνίατρό σου για το πότε είναι η κατάληλη εποχή να στειρώσεις τη Lola... Αλλιώς φρόντισε να είναι χωριστά τις επίμαχες μέρες, εαν πρόκειται να τα κρατήσετε σαν πετ κι όχι σαν... μελλοντικό φαγητό.

edit: Επι πλέον, από pet shop δεν θα έπρεπε να αγοράζουμε κανένα ζωάκι. Ισχύουν για όλα που πωλούνται νόμιμα ότι ισχύει και για τα σκυλιά.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Καλώς ήρθατε να την χαίρεσαι την κουκλα σου,να είναι γερή και δυνατή και να περασετε παρεα πολλα πολλα χρονια γεματα παιχνιδι-βολτες και ομορφες στιγμες!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
@Κρητικοπουλα

Kαι αν θέλει καποιος να αγορασει εναν παπαγαλο ή ενα χρυσοψαρο ,που να απευθυνθει δηλαδη??

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Για χρυσόψαρο δεν ξέρω, δεν το εχω ψάξει... Πάντως, για παπαγάλους, καναρίνια, καρδερίνες κλπ υπάρχουν εκτροφείς. Κι αν δεν έχει στην Ελλάδα του είδους που προτιμας, οφείλεις να πας έξω, όπως θα έκανες για σκύλο... Οποιος ενδιαφέρεται βρίσκει, μη νομίζεις... Φτάνει να υπάρχει η όρεξη.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Για χρυσόψαρο δεν ξέρω, δεν το εχω ψάξει... Πάντως, για παπαγάλους, καναρίνια, καρδερίνες κλπ υπάρχουν εκτροφείς. Κι αν δεν έχει στην Ελλάδα του είδους που προτιμας, οφείλεις να πας έξω, όπως θα έκανες για σκύλο... Οποιος ενδιαφέρεται βρίσκει, μη νομίζεις... Φτάνει να υπάρχει η όρεξη.
Και γιατί όχι απο έναν ιδιώτη; Δε νομίζω στον τομέα παπαγάλοι και ψάρια να υπάρχει θέμα υπερπληθυσμού, αδεσποτων κλπ και επίσης δεν υπάρχει και το "ημίαιμο" γιατι στα πουλιά το υβρίδιο είναι ανίκανο να γονιμοποιήσει οπότε τελειώνει εκεί (αν το πάρουμε απο της άποψης πως ο εκτροφέας πιστοποιεί την καθαροαιμία) και σίγουρα (για τους παπαγάλους τουλάχιστον) κάποιος που το έχει ψάξει αφιερώνει πολύ χρόνο και χρήμα(στο θέμα υγείας κυρίως, γιατροί για πτηνά στην ελλάδα υπάρχουν λίγοι), πόσο μάλλον στα ψάρια που απο ό,τι έχω ακούσει τα ενυδρεία είναι απο μόνα τους ακριβό χόμπυ. Γιατί όχι απο έναν παθιασμένο χομπύστα λοιπόν; :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και γιατί όχι απο έναν ιδιώτη; Δε νομίζω στον τομέα παπαγάλοι και ψάρια να υπάρχει θέμα υπερπληθυσμού, αδεσποτων κλπ και επίσης δεν υπάρχει και το "ημίαιμο" γιατι στα πουλιά το υβρίδιο είναι ανίκανο να γονιμοποιήσει οπότε τελειώνει εκεί (αν το πάρουμε απο της άποψης πως ο εκτροφέας πιστοποιεί την καθαροαιμία) και σίγουρα (για τους παπαγάλους τουλάχιστον) κάποιος που το έχει ψάξει αφιερώνει πολύ χρόνο και χρήμα(στο θέμα υγείας κυρίως, γιατροί για πτηνά στην ελλάδα υπάρχουν λίγοι), πόσο μάλλον στα ψάρια που απο ό,τι έχω ακούσει τα ενυδρεία είναι απο μόνα τους ακριβό χόμπυ. Γιατί όχι απο έναν παθιασμένο χομπύστα λοιπόν; :)
Δεν θα ήθελα να το συνεχίσω γιατί χαλάμε το θέμα της Blacksatin και της όμορφης Sheeva. Δεν το έχω ψάξει άλλωστε καθώς δεν έχω μπει στη διαδικασία απόκτησης κάποιου από τα παραπάνω που είπαμε. Απλά, θεωρώ, ότι όποιος θέλει να αποκτήσει κάποιο ζώο, ακόμα και φυτό, οφείλει να το ψάξει κατά το δυνατόν περισσότερο. Εδώ στο dogforum μιλάμε για το σωστό και ηθικό τρόπο απόκτησης σκύλου, αλλά την ίδια φιλοσοφία οφείλουμε να ακολουθούμε και για τις υπόλοιπες μορφές ζωής, αν δε θέλουμε να είμαστε υποκριτές. Άλλωστε, vas, ακόμα και στην απόκτηση καθαρόαιμου σκυλιού, αυτόν τον παθιασμένο χομπίστα δεν ψάχνουμε? Που να κάνει εκτροφή από μεράκι και με ψυχή και να είναι μερακλής?

Blacksatin με συγχωρείς που οδήγησα τη συζήτηση τόσο εκτός θέματος... Αν σε ενοχλεί, ζήτα από κάποιον moderator είτε να τα διαγράψει είτε να τα μεταφέρει. Ευχαριστώ για την ανοχή.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Πήγαμε για καφεδάκι στη Μαρίνα Φλοίσβου σήμερα και είπαμε να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες να τις μοιραστούμε μαζί σας! ;-)

Μιλάμε σε αυτή τη φωτογραφία μου θυμίζει πολύ το δικό μου αγόρι, τον Savio!

photo 2.JPG

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Blacksatin με συγχωρείς που οδήγησα τη συζήτηση τόσο εκτός θέματος... Αν σε ενοχλεί, ζήτα από κάποιον moderator είτε να τα διαγράψει είτε να τα μεταφέρει. Ευχαριστώ για την ανοχή.
Ούτε καν, δεν πειράζει, σωστά τα λες :D . Δεν υπάρχει εκτροφέας κουνελιων στην Ελλάδα, οχι τέτοιων πάντως, το είχα κοιτάξει όταν μου έφεραν δώρο τον Marley.

Σας ευχαριστώ όλους για τα όμορφα σχόλια! :D

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Nικολάκη ε? Χαχαχαχ καπνούς θα βγάλει ο πατέρας! Ομορφιές τρελές κ τα 3! (κ το μαύρο μούτρο - το ξέρουμε αυτό?)