Νικολέτα, καλώς όρισες!
Και ζητάμε συγγνώμη που δυσάρεστα πράγματα γράφονται στο θέμα σου...
Παίζουν ρόλο τα γονίδια... παίζει ρόλο το περιβάλλον (π.χ. διατροφή)... παίζει ρόλο η γενικότερη εικόνα διαβίωσης...
Τι να πω, ειλικρινά δεν ξέρω... σαν κwλ@γερος που είμαι, σε σχέση με εσάς τους υπόλοιπους, το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι: "όταν φτάσεις στο σημείο να θες να κάνεις δηλώσεις... οποιεσδήποτε δηλώσεις... καλύτερα να σκέφτεσαι χίλιες φορές και να μιλάς μία"...
Υ.Γ. Cargo, R.I.P.
Και ζητάμε συγγνώμη που δυσάρεστα πράγματα γράφονται στο θέμα σου...
Δεν ξέρω τι ιδέες σου μπαίνουν, Θοδωρή, αλλά μόλις διάβασα... σκέφτηκα κι εγώ, άμεσα, κάτι: Ευτυχώς η Μόκα μου (επίσης, ετεροθαλής αδελφούλα του Cargo), που ζυγίστηκε προ 15 ημερών... είναι μόνο 44,5 κιλά!Δεν ξέρω Κώστα, ωστόσο επειδή ειναι ετεροθαλής αδελφός του δικού μου όσο να ναι μου έχουν μπει ιδέες...
Ολα παίζουν ρόλο... και δεν μπορούμε να απαντήσουμε εύκολα......Μπορει αραγε η διατροφη αν δεν ειναι σωστη να δημιουργησει τοσο σοβαρο προβλημα και να φυγει ετσι γρηγορα ενα σκυλι ή ειναι κληρπνομικο....? ...
Παίζουν ρόλο τα γονίδια... παίζει ρόλο το περιβάλλον (π.χ. διατροφή)... παίζει ρόλο η γενικότερη εικόνα διαβίωσης...
Τι να πω, ειλικρινά δεν ξέρω... σαν κwλ@γερος που είμαι, σε σχέση με εσάς τους υπόλοιπους, το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι: "όταν φτάσεις στο σημείο να θες να κάνεις δηλώσεις... οποιεσδήποτε δηλώσεις... καλύτερα να σκέφτεσαι χίλιες φορές και να μιλάς μία"...
Υ.Γ. Cargo, R.I.P.