Καλησπέρα σε όλους!! [Bullmastiff]

Marvin_6

Member
27 Ιανουαρίου 2013
15
0
Είμαι η Νικολέττα και πριν από 2 χρόνια απέκτησα το Marvin, bull mastiff. Το γεγονός ότι ένα τόσο μεγάλο σκυλί μπορεί να είναι τόσο ''ήρεμο'' κάνει πολλούς να απορούν. Συνηθισμένη στα κατοικίδια και κυρίως στα σκυλάκια ήξερα πως θα αντιμετωπίσω κάτι διαφορετικό. Φυσικά έχω πολλές απορίες που θα ήθελα να μου λύσουν άτομα που γνωρίζουν την ράτσα. Αυτό το '' διαφορετικό'' είναι ότι καλύτερο έχω ζήσει.. και μέχρι και σήμερα κάθε φορά που ακούω το ροχαλητό του γελάω ξανά και ξανά....:D

Last edited:

Marvin_6

Member
27 Ιανουαρίου 2013
15
0
Όμορφες μπουνταλόφατσες...Τον χαρισαν σε έναν φίλο μου ο οποίος δεν μπορουσε να το κρατήσει και ευτυχώς τον πήρα εγώ.Μόλις τον είδα τρελάθηκα.

Να και ο όμορφος!

321353_10200358782041509_59500133_n.jpg

Marvin_6

Member
27 Ιανουαρίου 2013
15
0
Στην αρχή νόμιζα πως κάτι έχει και είναι τόσο ήρεμος, μετά καταλαβα πως απλά είναι αρκετα διαφορετικός σε σχεση με άλλες ράτσες και λιιιιγο πιο τεμπέλης κ υπναρας αλλα πλεον συνειδητοποίησα και εντυπωσιαστηκα με την ζωντανια και τις δυνατότητες που έχει τέλικα και ας είναι τεράστειος....

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ωραίος ο Μαρβιν, να τον χαίρεσαι!
Αντε, να δούμε και έναν υποξανθο (fawn) :)

Υγ. Διάβασε το sub forum, έχει αρκετό υλικό για την φυλη μας , θα σου αρέσει.

Marvin_6

Member
27 Ιανουαρίου 2013
15
0
Καλησπέρα σας..!! Μεγαλώσαμε 1 χρόνο αλλά είμαστε και πάλι εδώ! Μπορω να πω ότι με μπρεδευει αρκετα το forum , βασικά οι τοοοοσες πολλες συζητήσεις που γίνονται εδω μέσα.. ψάχνω και εγω συζήτηση με θέμα την στείρωση και μου βγάζει πολλές!! ..αν μπορεί κάποιος ας με κατατοπίσει σχετικά..... και για το come back σας έχω φωτογραφίες απο το άλλο μου μισό! ....

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Καλα τι τυπος ειναι αυτος!!!!!Παιδαρας το αγορι σου!Να τον χαιρεσαι!......Οσον αφορα την στειρωση,δεν γνωριζω για να σ πω κατι...το ψαχνω κ εγω!

Sent from my Windows phone

Marvin_6

Member
27 Ιανουαρίου 2013
15
0
βρε παιδιά δεν μπορώ να βάλω φωτογραίες αλλά δεν ξέρω γιατί... την επιλέγω και πατάω upload (κάτι τέτοιο) και τίποτα.... και avatar προσπαθώ αλλά βγάζει error..ποιος μπορεί να μου φωτίσει τον δρόμο..??

local_t

New Member
18 Νοεμβρίου 2013
3
0
Προσπαθησα να ανεβασω και εγω φωτογραφιες της δικιας μου bullmastifinas αλλα χωρις επιτυχια...
Κανενας παλιος να μας υποδειξει πως γινεται???

Marvin_6

Member
27 Ιανουαρίου 2013
15
0
Ίσως να έχει προβλημα το forum..Θηλυκο ? τελεια! μέχρι σημερα γνωριζα μόνο αρσενικους ...

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
πασ στο photobucket.com κανεισ login ανεβαζεις τισ φωτος και μετα στα δεξια σου εχει ενα url η αλλιωσ μια διευθυνση την αντιγραφεις και ερχεσε μετα στο φορυμ και επιλεγεις ανεβασμα φωτος..Εκει διαλεγεις την επιλογη απο url ξεκληκαρεις την επιλογη που εχει ακριβωσ απο κατω (λεει να αποθηκευση το αντιγραφο στο φορουμ) και πατασ οκ.. :D