Καλησπέρα σε όλους!! [Bullmastiff]

Marvin_6

Member
27 Ιανουαρίου 2013
15
0
Σας ευχαριστώ,

πραγματικά μεχρι σήμερα δεν είχα βρει απάντηση σε αυτη την διαφορετίκη φατσουλα, και με αυτο που διαβασα προβληματιστηκα και θέλω να μάθω περισοτερες πληροφοριες. απλά πιστευα ότι μπορεί ο παππους του να ηταν Dogue de Bordeaux αλλά δεν με πειραζε φυσικά γιατι δεν το αγόρασα το πηρα τυχαία από κάποιον και αφου ειναι μέχρι τώρα καλά στην υγεία του και σουπερ χαρακτήρας δεν με νοιαζει!! πριν από 6 μήνες περίπου τον ζυγισα και ήταν 57 . ειναι λιγο χοντρουλης?? τωρα πρεπει να εχει παρει 2-3...

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Δεν υπαρχει λόγος για να προβληματιστεις , το σύνδρομο dudleyism δεν επηρεάζει την υγεία του σκύλου σου, απλά δεν πρέπει να το ζευγαρωσεις.
Το βάρος του ακούγεται φυσιολογικό ωστόσο η κλινική του εικόνα δείχνει αν ειναι παχύς ή οχι.
Για παράδειγμα ο δικός μου στα 58 κιλά τώρα δεν τον λες παχύ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Marvin_6

Member
27 Ιανουαρίου 2013
15
0
Σας ευχαριστώ!!!! με αυτα που κάνει με χει εντυπωσιασει.. ακουει αρκετα και δειχνει οτι με αγαπαει κιολας πολυ!! δεν δειχνει καλη συμπεριφορα στα παιδια ομως και ανησυχω με αυτο.

Καλα ειναι πολύ όμορφος ο Ricos!!!!δεν έχω συναντήσει ποτε από κοντά την ράτσα αυτή δυστυχώς..

τα σαλακια τους να έλειπαν μονο..............!!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Καλα ειναι πολύ όμορφος ο Ricos!!!!δεν έχω συναντήσει ποτε από κοντά την ράτσα αυτή δυστυχώς..

τα σαλακια τους να έλειπαν μονο..............!!
1)Στην φωτό ειναι ο Solo, o Ricos ειμαι εγω. Ωστόσο σε ευχαριστούμε και οι δυο

2) Bullmastiff χωρίς σαλια , δεν γίνετε!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Δεν υπαρχει λόγος για να προβληματιστεις , το σύνδρομο dudleyism δεν επηρεάζει την υγεία του σκύλου σου, απλά δεν πρέπει να το ζευγαρωσεις.
Το βάρος του ακούγεται φυσιολογικό ωστόσο η κλινική του εικόνα δείχνει αν ειναι παχύς ή οχι.
Για παράδειγμα ο δικός μου στα 58 κιλά τώρα δεν τον λες παχύ

58kg? λιγα πολυ λιγα! Ενα αλλο, "γνωστο" μας μπουλμαστιφ βλεπω εχει φτασει τα..... 80.

Πολυ ομορφος ο Σολο, οπως και ο σκυλακος του τοπικ.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Last edited:

Marvin_6

Member
27 Ιανουαρίου 2013
15
0
[FONT=Verdana, Geneva, sans-serif]Solo και Ricos πάνε μαζί άρα είμαστε οκ!! Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκε ο solo.....? και να σε ρωτήσω .. με τις βόλτες πως τα πάει? κουράζεται εύκολα? γιατι γενικά απ' όσα εχω διαβάσει για την ράτσα δεν αντέχουν και πολυ... και ο δικός μου βέβαια λίγα πράγματα ..ειδικά το καλοκαίρι δεν κουνιέται με ΤΙΠΟΤΑ![/FONT]

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Οντως.....αλλα ειδα το θεμα εδω με τα κιλα, πετυχα και "αλλου" το ποστ με τα αλλα κιλα και δε κρατηθηκα....

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
[FONT=Verdana, Geneva, sans-serif]Solo και Ricos πάνε μαζί άρα είμαστε οκ!! Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκε ο solo.....? και να σε ρωτήσω .. με τις βόλτες πως τα πάει? κουράζεται εύκολα? γιατι γενικά απ' όσα εχω διαβάσει για την ράτσα δεν αντέχουν και πολυ... και ο δικός μου βέβαια λίγα πράγματα ..ειδικά το καλοκαίρι δεν κουνιέται με ΤΙΠΟΤΑ![/FONT]
Το καλοκαίρι υποφέρει με την ζέστη, και για αυτο δεν τον βγάζω τις ωρες που εχει έντονο ήλιο.
Γενικά δεν ειναι σκύλος με απίστευτη ενέργεια, θα τον βγάλω βόλτα,θα περπατησουμε κανά 20 με 30 λεπτά και μετα θέλει να παει να αραξει. Θα έλεγα περισσότερο οτι φυλάει ενέργεια παρά την σπαταλαει άσκοπα.Πιο πολυ δείχνουν υποτονικα παρά ειναι αυτά τα σκυλια.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ξερει καποιος τι εγινε;;;;
Κώστα , δυστυχώς ο Cargo "εφυγε". Μετα απο αδιαθεσία , τον πήγαν στην κλινική για να δουν τι εχει και εκεί του βρήκαν νεφρική ανεπάρκεια,η οποία δημιούργησε τοξικωση. Όλα αυτά σε 3 μέρες μέσα.

Last edited:

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Κώστα , δυστυχώς ο Cargo "εφυγε". Μετα απο αδιαθεσία , τον πήγαν στην κλινική για να δουν τι εχει και εκεί του βρήκαν νεφρική ανεπάρκεια,η οποία δημιούργησε τοξικωση. Όλα αυτά σε 3 μέρες μέσα.
Ναι το έμαθα ότι "έφυγε" .....ρε γμτ!!!
Θοδωρή ξέρεις τ μπορεί να το προκάλεσε???

Marvin_6

Member
27 Ιανουαρίου 2013
15
0
Το καλοκαίρι υποφέρει με την ζέστη, και για αυτο δεν τον βγάζω τις ωρες που εχει έντονο ήλιο.
Γενικά δεν ειναι σκύλος με απίστευτη ενέργεια, θα τον βγάλω βόλτα,θα περπατησουμε κανά 20 με 30 λεπτά και μετα θέλει να παει να αραξει. Θα έλεγα περισσότερο οτι φυλάει ενέργεια παρά την σπαταλαει άσκοπα.Πιο πολυ δείχνουν υποτονικα παρά ειναι αυτά τα σκυλια.

Ναι, ακριβώς ετσι και ο δικός μου.. !το καλοκαίρι ειδικά μόνο βράδυ βγαίνουμε βόλτα.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ναι το έμαθα ότι "έφυγε" .....ρε γμτ!!!
Θοδωρή ξέρεις τ μπορεί να το προκάλεσε???
Δεν ξέρω Κώστα, ωστόσο επειδή ειναι ετεροθαλής αδελφός του δικού μου όσο να ναι μου έχουν μπει ιδέες.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Κριμα, μεγαλο κριμα.....

Μπορει αραγε η διατροφη αν δεν ειναι σωστη να δημιουργησει τοσο σοβαρο προβλημα και να φυγει ετσι γρηγορα ενα σκυλι ή ειναι κληρπνομικο....?