Καλος ορθοπαιδικος;;;

Status
Κλειδωμένο θέμα

lavender77

Member
12 Δεκεμβρίου 2015
6
1
Θα ήταν ευκολο να μου προτεινετε καλους ορθοπαιδικους, έχοντας καταπροτίμηση προσωπική αποψη;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Γιατροί υπάρχουν εκατοντάδες, από πάνω στα Ρίζια του Έβρου μέχρι κάτω στην Γαύδο!
Εσύ σε ποια περιοχή ενδιαφέρεσαι?

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
67
Aθήνα
Αν κατοικουσα εκτος αττικης θα το εγραφα. Οποτε σας ελυσα την απορια.
Έλυσες αυτή, μου δημιούργησες μια άλλη...Πως ειναι δυνατόν κάποιος που ζητά βοήθεια να είναι ερειστικός και αντι να ζητήσει συγγνώμη, να προσπαθει να «βγει κι από πάνω» για κάτι που ήταν δική του παράλειψη!

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
67
Aθήνα
«Οπως στρωσεις έτσι θα κοιμηθεις» λέει ό σοφός λαός.
Και την ανάγκη δεν την έχουμε εμείς...

lavender77

Member
12 Δεκεμβρίου 2015
6
1
Τωρα τι να σας πω...εχω τον πονο μου εχω και τις βλακειες τις δικες σας. Μην γραψετε τιποτα σχετικο με ορθοπαιδικο, παιξτε με τα lego σας.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
67
Aθήνα
Τωρα τι να σας πω...εχω τον πονο μου εχω και τις βλακειες τις δικες σας. Μην γραψετε τιποτα σχετικο με ορθοπαιδικο, παιξτε με τα lego σας.
Οποιος έχει πόνο φρόντιζει να έχει τους τρόπους για να πάρει οπωσδήποτε απάντηση, εσύ μαλλον δεν πονάς, αφού κάνεις τα πάντα για να μην πάρεις απάντηση!
Επειδή η ζωή αποκλείεται να μην στο έχει διδάξει, εφ όσον δεν στο δίδαξαν οι γονείς σου, πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά αγαπητή μου!

lavender77

Member
12 Δεκεμβρίου 2015
6
1
Εχεις δικιο...διαβαζεις βουλωμενο γραμμα. Και για να σου μαθω τροπους εναλλακτικους με τους οποιους μπορει να τεθει μια ερωτηση: ξεχασες να γραψεις την περιοχη σου ή κατι τετοιο. Το στυλακι απο τον εβρο ως την γαυδο με απωθει. Παρακαλω να απαντησετε στους εχοντες τροπους και οχι σε μενα. Αφηστε με στο μηδενικο μου επιπεδο. Καλο σας βραδυ.

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Το "έχω τον πόνο μου" δεν δικαιολογεί περίεργες και εριστικές αντιδράσεις/απαντήσεις. Ιδίως όταν ζητάς μια πληροφορία που σε καίει. Και στο λέω με κάθε φιλική διάθεση καθότι δεν έχω να χωρίσω και τίποτα άλλωστε. :) Αν όλοι που είχαμε τους πόνους μας αντιδρούσαμε έτσι, δεν θα λεγόταν dogforum.gr, αλλά Τ.Γ.Ψ (Τσακωμένο Γκρουπ Ψυχοθεραπείας :p).

Πάνω στο θέμα μας τώρα, προσωπική εμπειρία από μένα δεν παίζει γιατί δόξα το Θεό δεν χρειάστηκε ποτέ. Παρόλα αυτά έχω ακούσει και διαβάσει πολλά καλά για τον Βλαχόπουλο (Νέα Σμύρνη; )..

lavender77

Member
12 Δεκεμβρίου 2015
6
1
Το "έχω τον πόνο μου" δεν δικαιολογεί περίεργες και εριστικές αντιδράσεις/απαντήσεις. Ιδίως όταν ζητάς μια πληροφορία που σε καίει. Και στο λέω με κάθε φιλική διάθεση καθότι δεν έχω να χωρίσω και τίποτα άλλωστε. :) Αν όλοι που είχαμε τους πόνους μας αντιδρούσαμε έτσι, δεν θα λεγόταν dogforum.gr, αλλά Τ.Γ.Ψ (Τσακωμένο Γκρουπ Ψυχοθεραπείας :p).

Πάνω στο θέμα μας τώρα, προσωπική εμπειρία από μένα δεν παίζει γιατί δόξα το Θεό δεν χρειάστηκε ποτέ. Παρόλα αυτά έχω ακούσει και διαβάσει πολλά καλά για τον Βλαχόπουλο (Νέα Σμύρνη;)..
Σ ευχαριστω πολυ!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Εχεις δικιο...διαβαζεις βουλωμενο γραμμα. Και για να σου μαθω τροπους εναλλακτικους με τους οποιους μπορει να τεθει μια ερωτηση: ξεχασες να γραψεις την περιοχη σου ή κατι τετοιο. Το στυλακι απο τον εβρο ως την γαυδο με απωθει. Παρακαλω να απαντησετε στους εχοντες τροπους και οχι σε μενα. Αφηστε με στο μηδενικο μου επιπεδο. Καλο σας βραδυ.
Εμένα να δεις πως με απωθεί το να μπαίνεις για θέμα ΚΥΡΙΩΣ υγείας και ενώ καίγεσαι για μία απάντηση ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ να στα βγάζω με το τσιγγέλι...

Δούλεψε το λίγο, γιατί μπορεί να βρεθείς σε έκτακτη ανάγκη και να χρειαστεί να δώσεις πολλές πληροφορίες μαζεμένες και να κάψεις φλάντζα...

tryphon13

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
180
334
ATHENS
Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που βρίσκω τη συμπεριφορά του ελεεινή.. Ωράιο επίπεδο ο 'κύριος'.

tryphon13

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
180
334
ATHENS
Ο admin Κοιμάται??? δεν θα επέμβει επιτέλους?????? Αυτός συνεχίζει να την μπαίνει σε όλον τον κόσμο. Βοήθεια ζήτησε ο ανθρωπος δεν έκανε κάτι κακό και αμέσως να τον ειρωνευτείτε και να τον κράξετε

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Χαλαρώστε βρε παιδιά...εντάξει δεν είναι απαραίτητο να έχουν όλοι την εμπειρία ενός φόρουμ. Πόσοι και πόσοι δεν έχουν μπει που ζητάνε μια πληροφορία ...και δεν έχουν σκεφτεί ότι πρέπει να βάλουν και συμπληρωματικές διευκρινήσεις ; :)

tryphon13

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
180
334
ATHENS
Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι ερώτηση θεωρεί σημαντική.

Μπορεί να μην το σκέφτηκε μέσα στο αγχος του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σκύλος του. Αμέσως να τον προσβάλλετε και να το διώξετε από το forum.... έλεος πια

• Like
Reactions: Siegfried

Status
Κλειδωμένο θέμα