Έλυσες αυτή, μου δημιούργησες μια άλλη...Πως ειναι δυνατόν κάποιος που ζητά βοήθεια να είναι ερειστικός και αντι να ζητήσει συγγνώμη, να προσπαθει να «βγει κι από πάνω» για κάτι που ήταν δική του παράλειψη!Αν κατοικουσα εκτος αττικης θα το εγραφα. Οποτε σας ελυσα την απορια.
Οποιος έχει πόνο φρόντιζει να έχει τους τρόπους για να πάρει οπωσδήποτε απάντηση, εσύ μαλλον δεν πονάς, αφού κάνεις τα πάντα για να μην πάρεις απάντηση!Τωρα τι να σας πω...εχω τον πονο μου εχω και τις βλακειες τις δικες σας. Μην γραψετε τιποτα σχετικο με ορθοπαιδικο, παιξτε με τα lego σας.
Σ ευχαριστω πολυ!Το "έχω τον πόνο μου" δεν δικαιολογεί περίεργες και εριστικές αντιδράσεις/απαντήσεις. Ιδίως όταν ζητάς μια πληροφορία που σε καίει. Και στο λέω με κάθε φιλική διάθεση καθότι δεν έχω να χωρίσω και τίποτα άλλωστε.Αν όλοι που είχαμε τους πόνους μας αντιδρούσαμε έτσι, δεν θα λεγόταν dogforum.gr, αλλά Τ.Γ.Ψ (Τσακωμένο Γκρουπ Ψυχοθεραπείας
).
Πάνω στο θέμα μας τώρα, προσωπική εμπειρία από μένα δεν παίζει γιατί δόξα το Θεό δεν χρειάστηκε ποτέ. Παρόλα αυτά έχω ακούσει και διαβάσει πολλά καλά για τον Βλαχόπουλο (Νέα Σμύρνη..
Εμένα να δεις πως με απωθεί το να μπαίνεις για θέμα ΚΥΡΙΩΣ υγείας και ενώ καίγεσαι για μία απάντηση ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ να στα βγάζω με το τσιγγέλι...Εχεις δικιο...διαβαζεις βουλωμενο γραμμα. Και για να σου μαθω τροπους εναλλακτικους με τους οποιους μπορει να τεθει μια ερωτηση: ξεχασες να γραψεις την περιοχη σου ή κατι τετοιο. Το στυλακι απο τον εβρο ως την γαυδο με απωθει. Παρακαλω να απαντησετε στους εχοντες τροπους και οχι σε μενα. Αφηστε με στο μηδενικο μου επιπεδο. Καλο σας βραδυ.
Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που βρίσκω τη συμπεριφορά του ελεεινή.. Ωράιο επίπεδο ο 'κύριος'.Εχεις δικιο...διαβαζεις βουλωμενο γραμμα. Και για να σου μαθω τροπους εναλλακτικους με τους οποιους μπορει να τεθει μια ερωτηση: ξεχασες να γραψεις την περιοχη σου ή κατι τετοιο. Το στυλακι απο τον εβρο ως την γαυδο με απωθει. Παρακαλω να απαντησετε στους εχοντες τροπους και οχι σε μενα. Αφηστε με στο μηδενικο μου επιπεδο. Καλο σας βραδυ.