Καλημέρα σε όλους/ες. Είμαι ο Χριστόφορος και αυτό το κουκλάκι είναι η Ήρα. Είμαι 25 και είναι η πρώτη φορά που μεγαλώνω ένα σκυλάκι. Η Ήρα είναι 3,5 μηνών και την βρήκαν παρατημένη μαζί με τα αδερφακια της. Φθλοξενουνταν σε σπίτι για λίγο καιρό και έτσι την υιοθετησα. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι ράτσα είναι αλλά πιθανότατα μου είπαν ότι είναι ελληνικός ποιμενικος μαζί με κάτι άλλο και όταν ενηλικιωθει θα φτάσει τα 20 με 25 κιλά. Το γεγονός ότι είναι μεσαίου μεγέθους με είχε φοβίσει λίγο αρχικ, γιατί γνωστοί μου που γνωρίζουν από σκύλους μου είπαν ότι για πρώτο ίσως έπρεπε να διαλέξω ένα μικρού μεγέθους. Ωστόσο, την ερωτεύτηκα διότι είναι αξιαγάπητη και πανέξυπνη και αποφάσισα ότι με προσπάθεια, καλή θέληση και συμβουλές από έμπειρους ιδιοκτήτες θα τα καταφέρω να τη μεγαλώσω σωστά. Τα πηγαίνουμε μέχρι στιγμής εξαιρετικά, με έχει εμπιστευτεί και είναι παιχνιδιαρικο κουτάβι, με τα δαγκωματακια που αυτό συνεπάγεται. Πιστεύω μέρα με τη μέρα το ζήτημα με τα δαγκωματακια βελτιώνεται. Τα πάει τέλεια με άλλα σκυλιά και γάτες είναι πολύ κοινωνική και της άρεσε να ξαπλώνει στα μαξιλάρια της και να κοιμαται. Πολλά είπα, χάρηκαμε για τη γνωριμία και καλώς σας βρήκαμε.