Καλώς σας βρήκαμε

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εγώ, που θέλω να πιάσω τα προγούλια της και να τα τσιμπάω με τις ώρες, έχω πρόβλημα γιατρέ μου?:rolleyes:

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
πςςςςςς γαλακτερο κοριτσι!

Ζαχαρούχο γάλα την είπε πρόσφατα μια φίλη μας :)

Εγώ, που θέλω να πιάσω τα προγούλια της και να τα τσιμπάω με τις ώρες, έχω πρόβλημα γιατρέ μου?:rolleyes:
Εσύ να κανονίζεις καλύτερα το πρόγραμμά σου για να μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις :)

Τώρα που είπες για προγούλια, θυμήθηκα ότι πρόσφατα ο George A αναφέρθηκε στο πόσο mastiff έχουν "μέσα" τους τα labrador. Αν τύχει και δει το θέμα, πολύ θα ήθελα περισσότερη πληροφόρηση πάνω σε αυτό :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Τώρα που είπες για προγούλια, θυμήθηκα ότι πρόσφατα ο George A αναφέρθηκε στο πόσο mastiff έχουν "μέσα" τους τα labrador. Αν τύχει και δει το θέμα, πολύ θα ήθελα περισσότερη πληροφόρηση πάνω σε αυτό :)
Κι εμένα επίσης θα με ενδιέφερε αυτή η πληροφορία. Είναι οφθαλμοφανές πλέον από τις κεφάλες τους και την διάπλαση τους ότι έχουν μαστίφ, θα ήθελα κι εγώ λεπτομέρειες.
Κούκλα η Μπονίτα. :)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
η νύφη μας.... *agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*

τι όμορφες φωτογραφίες του κοριτσιού μας!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Το ότι είναι όμορφη, είναι το λιγότερο.
Είναι πολυυυυυυυύ καλό παιδί!!!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Λαμπραντορ ειναι? *agapoylas*
Απορτ κανει,μπαλακι παιζει και στο σπιτι εχει συμπεριφορα αξιοζηλευτη!
Αλλο ενα εξαιρετικο δειγμα φυλης!
- Τι αλλο να θες????
-ενα τσοπανο-εργασιακο
ζουζουνιαρααααααααααα!!!!ναι

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Καλημέρα παίδες :)

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!:)

Η Bonny, αν και δεν είμαι αντικειμενικός φυσικά, έχει εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικό σκυλί.

Η συμβίωση μαζί της είναι αρμονική και είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που μοιράζεται τη ζωή της μαζί μας:)