Καλώς σας βρήκαμε

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Nα το ξεπεράσει και πάλι Μπόνυ σας εύχομαι και είμαι κι εγώ σίγουρη ότι αυτό θα συμβεί!
Είναι ένα από τα πιο γλυκά και καλοσυνάτα σκυλιά που έχω γνωρίσει, και έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Nα το ξεπεράσει και πάλι Μπόνυ σας εύχομαι και είμαι κι εγώ σίγουρη ότι αυτό θα συμβεί!
Είναι ένα από τα πιο γλυκά και καλοσυνάτα σκυλιά που έχω γνωρίσει, και έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!
Δε αλλάζω ούτε τόνο...+1000000

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Kαλή επιτυχία εύχομαι Τάκη, και εγώ την έχω συμπαθήσει πολύ απο τότε που την είδα στα Αθίκια.

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Τοσο τρυφερο και γλυκο πλασμα:)
Ολα καλα να πανε για το κοριτσακι σας...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Το κορίτσι μας.... η αγάπη που της έχουμε είναι δεδομένη και μεγάλη! (εγώ και ο Ο εννοώ) και είμαστε κοντά της και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα γιατί απλά για εμάς η φαμίλια takisft είναι οικογένεια μας!

Δημήτρη!!!!!! τώρα και safe sex! θα μπορούμε να τα φέρνουμε σε επαφή τα ερωτευμένα χωρίς άγχος!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Όλα καλά θα πάνε για το Μπονιτάκι και θα βγει δυνατό από την περιπέτειά της :)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Μια χαρα θα τα παει, μη φοβαστε!!! Καλη επιτυχια!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Φαινεται πολυ γλυκια σκυλα! Δεν την εχω γνωρισει(ουτε προκειται..:(),αλλα δεν μπορει τοσοι ανθρωποι να το λενε και μην ειναι το καλυτερο κοριτσι.Καλη επιτυχια με την θεραπεια σας και η καλοσυνατη υπαρξη της να συμπληρωνει για πολλαααα χρονια την οικογενεια σας.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Βλέμμα σοβαρό, ήρεμο, διεισδυτικό, με μία νότα μελαγχολίας.
Από τα σκυλιά που λατρεύεις από την πρώτη στιγμή .
ζεστασιά...
Κι εμενα ζεστασια μου προκαλεσε το βλεμμα της και ηρεμια.
Τελεια ματια γεματα σιγουρια και αγαπη!!
Όμορφη, γλυκιά και ...γμ τους χαρακτήρες!
Η Μπόνυ έχει βάλει τον πήχυ τόσο ψηλά... που ακόμα και ο Casper την αγάπησε!!!:)

...Πραγματικά η μικρή είναι θείο δώρο για την οικογένεια μου...
...και έτσι θα παραμείνει... για πολλά χρόνια, Τάκη!:)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Περαστικα στο κοριτσακι σας.
Με τετοια αγαπη και φροντιδα δεν υπαρχει περιπτωση να μην ξεπερασει το οποιο προβλημα.
Ολοι ευχομαστε το καλυτερο για την Μπονυ που απο οτι καταλαβα ειναι οσο γλυκια δειχνει και πολυ αγαπητη σε οσους την εχουνε γνωρισει.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Πανεμορφη η Μπονυ :)

ευχομαι ολα να πανε καλα, που με τοση αγαπη που παιρνει δεν αμφιβαλλω καθολου :D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
οχι μόνο όνειρο! Απλά το καλύτερο πλάσμα! Ειδικά όταν κινείται και κάνει χαρούλες (δηλ συνέχεια) και πηγαίνει το πίσω συστημα σαν ξεβιδωμένο... *agapoylas*

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δεν έχω λόγια να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για όλα αυτά που γράφετε και κάνετε για μας...

Μου δίνετε κουράγιο για την συνέχεια...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Καλό σας κουράγιο και περαστικά σ'αυτό το πλάσμα που από τα μάτια και μόνο φαίνεται πόσο υπέροχο είναι. Γιατί περαστικά θα είναι.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Περαστικά στο κορίτσι το όμορφο!
Κουράγιο και υπομονή σε σας, όλα θα πάνε καλά για το Μπονιτάκι ΜΑΣ!
Είναι πράγματι από τα πιο γλυκά και αξιολάτρευτα πλάσματα που έχω συναντήσει...*agapoylas*