Καλώς σας βρήκα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Doom μόνo doom δεν είσαι. Χάρηκα όσο δεν μπορείς να φανταστείς διαβάζοντας το πρώτο σου ποστ που υπάρχουν παιδιά σαν εσένα. Με εντυπωσίασε η ειλικρηνεια σου, που δεν ωραιοποίησες τίποτα για το παρελθόν σας ως κάτοχοι σκύλων, και πάνω από όλα που ξέρεις τι σου γίνεται, τι θέλεις και τι δεν θέλεις, και τι είναι οι άνθρωποι γύρω σου. Θαυμάζω την υπευθυνότητα σου και που αντί να αποποιείσαι ευθύνες άλλων ουσιαστικά όταν είδες ότι δεν πρόκειται να ανταπεξέλθουν τις ανέλαβες εσύ. Είμαι σιγούρη ότι θα μεγαλώσεις έναν υπέροχο σκύλο όπως είμαι σίγουρη ότι είναι τυχερός που βρέθηκε κοντά σου. Μην παραιτηθείς σε καμία περίπτωση και συνέχισε όπως τωρα με αυτό το πλάσμα που εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα.
Ένοιωσα την ανάγκη να σου πω ένα μεγάλο μπράβο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Μπράβο σου ρε μικρέ. Μέχρι στιγμής είσαι σούπερ!!!
Πάρα πολύ ωραίο το crate. Που το βρήκες; Ούτε που έχω ξαναδεί.
Αν θέλεις μόνο, βάλτου από κάτω κανένα χαλάκι/πατάκι, οτιδήποτε έχεις πρόχειρο, να είναι και πιο σταθερό και πιο αθόρυβη η λαμαρίνα και πιο ζεστό.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Χίλια μπράβο!
Παρακολουθώ το θέμα σου από την αρχή, κάνεις πολύ καλή δουλειά, μπράβο σου!
Φανταστικό crate :)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
326
Lund, SE
Καλώς ήρθες. Μαθαίνεις και εξελίσσεσαι κι αυτό είναι καλό για 'σενα και κατά προέκταση για το νέο σου φιλαράκι. Συνέχισε έτσι φίλε μου.

Κι αν μου επιτρέπεις, μια άποψη χωρίς ωστόσο να θέλω να γίνω πολύ παρεμβατικός, κάποιοι άνθρωποι για τους όποιους λόγους είναι κυκλοθυμικοί, δεν έχει νόημα πίστεψε με να θυμώνουμε μαζί τους, απλά κάθε φορά που προκύπτει κάποιο θέμα να είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε εμείς όλες τις ευθύνες κι αν τυχόν τελικά συν το χρόνο αναλάβουν κι εκείνοι κάποιες να τις δεχόμαστε ως ευχάριστες αλλαγές μα να μη τις παίρνουμε σα δεδομένες και σταθερές.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
παιδες στο θεμα crate ο Doom.. μας εβαλε τα γυαλια ;)

το να τρωει μονο απο σενα το ειπα γιατι ειχατε ενα ιστορικο δηλητηριασεων..
αν και δεν ειναι ευκολο να το μαθει ο σκυλος...

Δεν πειραζει για την μπατζινα, οταν ανεβω πανω θα κερασω εγω!! :D

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Τώρα διάβασα όλη την ιστορία σου!!!!νομίζω οτι το "μπράβο και συγχαρητήρια" είναι το λιγότερο που μπορώ να σου πω!!!
και το μικρό κουκλί είναι!!!

Υ.σ Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο crate!!!!!είναι τέλειοοοοοο!!!!!!απο που το πήρες????:D:p

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Καλά, τώρα είδα τις απαντήσεις σας. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με συγκινείτε! Σας ευχαριστώ όλους σας! Είχα να ακούσω τόσα μπράβο... Βασικά δεν ξανάκουσα ποτέ τόσα μπράβο. Και πάλι ευχαριστώ!

Μπράβο σου ρε μικρέ. Μέχρι στιγμής είσαι σούπερ!!!
Πάρα πολύ ωραίο το crate. Που το βρήκες; Ούτε που έχω ξαναδεί.
Αν θέλεις μόνο, βάλτου από κάτω κανένα χαλάκι/πατάκι, οτιδήποτε έχεις πρόχειρο, να είναι και πιο σταθερό και πιο αθόρυβη η λαμαρίνα και πιο ζεστό.
Το crate/κλουβί/δενξέρωπωςλέγεται το αγόρασα από Καρδίτσα. Κρικέλης Τάσος στη Λεωφόρο Δημοκρατίας. Έχει ακόμα ένα ίδιο σε ροζ για κοριτσάκια :p
Όποιος ενδιαφέρεται να του δώσω το τηλέφωνό του :D

Να σου πω, mareco πως δεν είναι λαμαρίνα αυτό από κάτω. Είναι ένα πλαστικό-αδιάβροχο πατάκι που ήρθε μαζί με το πάρκο. Στην πορεία θα πάρω μαξιλάρι μεγάλο να του βάλω μέσα να κοιμάται, δε νομίζω να καταφύγω σε χαλάκι. Αυτό που έχει τώρα καθαρίζεται και εύκολα σε περίπτωση που γίνει κάποιο ατύχημα μέσα.

το να τρωει μονο απο σενα το ειπα γιατι ειχατε ενα ιστορικο δηλητηριασεων..
αν και δεν ειναι ευκολο να το μαθει ο σκυλος...

Δεν πειραζει για την μπατζινα, οταν ανεβω πανω θα κερασω εγω!! :D
Ιιιιιιιι μπατζίνα θα με κεράσεις; Να φέρεις κάτι από τον τόπο σου που δεν το έχω φάει 4653654782 φορές! :p

Αυτό που λες για το να τρώει μόνο από μένα... θα μας πάρει χρόνο. Και εμένα και αυτουνού. Δεν ξέρω πως. Αλλά έχει ακόμα πολλά να μάθει. Προς το παρόν δεν τον αφήνω από τα μάτια μου όταν δεν είναι στο crate.

Πάρτε και μερικές σημερινές pics.

http://imageshack.us/g/225/18112011535.jpg/http://img651.imageshack.us/img651/6214/18112011558.jpg

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αχαχαχαχαχα....τι ζουζούνι είναι αυτό ? Πολύ όμορφο και περιποιημένο ;)
Μπράβο σου να το χαίρεσαι...:)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μουστακαλής ο μικρός ε?Κουκλάκι είναι Μπράβο σουυυυ....καλά το γκρειτ απλά τέλειο!!!

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Αχαχαχαχααχαχα! Είναι λίγο σαν ασχημόπαπο, αλλά μου έδωσαν το τηλέφωνο μιας κοπέλας που ασχολείται με το grooming. Ίσως να την καλέσω να το περιποιηθεί λίγο γιατί εγώ δεν ξέρω :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Οταν σου μιλάω για πατάκι, δεν εννοώ για μέσα στο crate.
Ανάμεσα σε πάτωμα και crate ;)
Μοναδική φάτσα το τυπάκι :p

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Πολυ ομορφο,να σου ζησει!
Προσεξε με τους καλλωπισμους μην βουτηξει καμμια μηχανη και το κανει κουρουπα!!!
Τερριεδοτριχα εχει δεν χρειαζεται πολλα πραγματα,λιγο στριπαρισματακι μονο.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Οταν σου μιλάω για πατάκι, δεν εννοώ για μέσα στο crate.
Ανάμεσα σε πάτωμα και crate ;)
Μοναδική φάτσα το τυπάκι :p
Μάλλον μπερδεύτηκα. Δεν είναι ακριβώς crate. Από κάτω είναι ανοιχτό εκτός αν βάλεις αυτό το κάλυμα που ήταν μαζί στη συσκευασία. Δεν έχει ούτε κάγκελα ούτε πλαστικό. Θα μπει χαλί ούτως ή άλλως τώρα που θα στρώσουμε. Αν και έχει ερωτευτεί αυτή τη μάλλινη τη μπλούζα στο καλαθάκι του και δε νομίζω να κρυώνει. Κάτω από 20 βαθμούς σπάνια πέφτει η θερμοκρασία μέσα.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Ελπίζω να καταλάβει γρήγορα ο σκυλάκος σου πόσο τυχερός είναι που έπεσε στα χέρια σου.
Συνέχισε έτσι και όλα θα πάνε μια χαρά;).