Κοίταξε, εκτροφέα που θα τόλμαγε να στείλει σκύλο ασυνόδευτο κάπου,δεν θα τον εμπιστευομουν. Νομίζω είναι σύμπτωμα ανευθυνότητας, η οποία ειλικρινά εύχομαι να Μην ανάγεται σε κανένα άλλο πεδίο της εκτροφής του.Κατα πάσα πιθανότητα ναι έχουν ξαναστείλει εκτός Αμερικής αν δεν κάνω λάθος και Ιταλιά έχουν στειλει. Υπάρχει μια περίπτωση να έρθει και ο ίδιος ο εκτροφέας μέχρι κάποιο σημείο και να πάμε εμείς μετά να τον πάρουμε, θα δείξει αλλά δεν το συζητησαμε πολύ γιατί κατα 90% θα πάμε εμείς να τον πάρουμε γιατί έχουμε κλείσει ήδη εισητήρια. Απλά σε στην χειρότερη που γίνει κάτι τόσο σοβαρό ή ακυρωθεί η πτήση που ενταξεί δεν νομίζω.
Επειδή έχω μιλήσει με πόλλους εκτροφείς (όχι σκυλιών, γάτων αλλά δεν νομίζω να έχει διαφορά) είναι άπειροι αυτοί που στέλνουν τα γατιά τους σε άλλες χώρες είτε είναι Ελληνες και τα στέλνουν έξω είτε είναι απο εξωτερικό και τα στέλνουν Ελλάδα.Κοίταξε, εκτροφέα που θα τόλμαγε να στείλει σκύλο ασυνόδευτο κάπου,δεν θα τον εμπιστευομουν. Νομίζω είναι σύμπτωμα ανευθυνότητας, η οποία ειλικρινά εύχομαι να Μην ανάγεται σε κανένα άλλο πεδίο της εκτροφής του.
Ναι το προσεξα και εγώ απλά νόμιζα οτι είχε ήδη αναγνωριστεί εντάξει να σας πω την αλήθεια εμένα δεν με πειράζει. Εξάλλου (αν πω χαζομάρα μην πέσετε να με φάτε) νομίζω πως και τα πιτμπουλ δεν είναι αναγνωρισμένη φυλή... Συγνώμη εαν κανα λαθος!!!Παντως το λεει και η ιδια η εκτροφεας πως ελπιζει καποια μερα να αναγνωριστει το λευκο χρωμα και απο τον Επισημο κυνολογικο φορεα(ACK)
Δεν έχει καμία σχέση όμως το τι είναι άλλες φυλές.Ναι το προσεξα και εγώ απλά νόμιζα οτι είχε ήδη αναγνωριστεί εντάξει να σας πω την αλήθεια εμένα δεν με πειράζει. Εξάλλου (αν πω χαζομάρα μην πέσετε να με φάτε) νομίζω πως και τα πιτμπουλ δεν είναι αναγνωρισμένη φυλή... Συγνώμη εαν κανα λαθος!!!
Τα American Pitbull Terrier ειναι αναγνωρισμενα απο το AKC οχι απο το FCI και τα American Staffordshire Terrier ειναι αναγνωρσιμενα και απο τα δυο.Ναι το προσεξα και εγώ απλά νόμιζα οτι είχε ήδη αναγνωριστεί εντάξει να σας πω την αλήθεια εμένα δεν με πειράζει. Εξάλλου (αν πω χαζομάρα μην πέσετε να με φάτε) νομίζω πως και τα πιτμπουλ δεν είναι αναγνωρισμένη φυλή... Συγνώμη εαν κανα λαθος!!!
Ναι για το FCI ελεγα οτι δεν είναι αναγνωρισμένα τα πιτμπουλ. Νομίζα οτι και σε άλλες φυλές το ασπρο είναι ελάττωμα. Στα γερμανικά ποιμενικά επίσης δεν ισχυεί αυτό; Η κάνω λάθος;Τα American Pitbull Terrier ειναι αναγνωρισμενα απο το AKC οχι απο το FCI και τα American Staffordshire Terrier ειναι αναγνωρσιμενα και απο τα δυο.
εντιτ: το fci δεν αναγνωριζει λευκο στα schnauzer αλλα εδω που τα λεμε, τα παντα ρει
στειλε μου και εμενα πλς το λινκ του εκτροφειου πριν πεθανω απο περιεργια
http://www.fci.be/Nomenclature/Standards/181g02-en.pdfΕιναι αναγνωρισμενο το ασπρο σαν τεταρτο χρωμα απο την FCI ως εκ τουτου παιρνουν μερος κανονικα.
Μονο στις μινιατουρες.
πω ναι εχεις τερμα δικιο, τωρα ειδα και τα αλλα δυο. τα μικρα ειναι κομπλε ασπρα, δικο μου λαθος.Αυτο ειναι το προτυπο του γιγαντα.....
Παιδια και στα γερμανικά δεν είναι λάθος να βγεί μακρύτριχο; Δεν παιρνει μέρος σε εκθέσης νομίζω και δεν το αναφέρει μέσα το πρότυπο, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν είναι καθαρόαιμο ή απο καλους γονείς σωστα; Απ οσο ξέρω στα μακρύτριχα απλά πλεφτει η τιμή τους ενα κατοστάρικο κάτω.
Μηπως προσφατα εγιναν δεκτα; Δεν ξέρω πάντος ειχασ μιλησει με εναν ελληνα εκτροφεα πριν χορνια και μου ειπε οτι επειδη βγηκε μακρυτριχο το δινω πιο φτηνα γτ δεν μπορει να το παει σε εκθεση.Τα μακρυτριχα γπ παιρνουν κανονικα μερος στις εκθεσεις και δεν πεφτει καθολου η τιμη τους![]()
Τα American Pit Bull Terrier για το AKC είναι απαγορευμένη λέξη. Το μπερδεύεις με το UKC ή το ADBA.Τα American Pitbull Terrier ειναι αναγνωρισμενα απο το AKC οχι απο το FCI και τα American Staffordshire Terrier ειναι αναγνωρσιμενα και απο τα δυο.
εντιτ: το fci δεν αναγνωριζει λευκο στα schnauzer αλλα εδω που τα λεμε, τα παντα ρει
στειλε μου και εμενα πλς το λινκ του εκτροφειου πριν πεθανω απο περιεργια