Καναπές εν απουσία μου....


despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Εγώ άμα βάλω πλαστικά μπουκάλια και άλλα θορυβώδη αντικείμενα πάνω στον καναπέ θα νομίζουν τα σκυλιά ότι έχουμε Χριστούγεννα, δεν θα το πιστεύουν και θα τρελλαθούν από την χαρά τους :p :p :p
κι εμενα το ιδιο:D
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Τι ιδιο προβλημα εχω εγω αλλα με το κρεβατι....εκανα το λαθος οταν ηταν μικρουλης ,ακομα, να τον αφηνω να κοιμαται μαζι μας....και τωρα παλευω να τον κανω να μαθει οτι εχει δικο του κρεβατι να κοιμαται...!ολα καλα πλεον δεν ανεβαινει ουτε καν να δει μηπως και τον αφησουμε αλλα οταν σηκωνομαστε , οταν λειπουμε παει και κοιμαται στο μαξιραλι!τον μαλωνω να του δειξω οτι δεν θελω να το κανει!
Πιστευα οτι ειναι και στην ρατσα του σκυλου να κανει παντα το δικο του εστω και οταν δεν τον παρακολουθουμε!
Για να καλυψω εγω το κρεβατι θα πρεπει να μετακινω ολη την τραπεζαρια υπερδιπλο βλεπετε....δεν λεει νομιζω!:D
Έλα ρε, αυτό κόβεται εύκολα. Εδώ τα κατάφερα εγώ με το κακομαθημένο Μουφ και του λέω ένα αυστηρό "OFF!", το βουτάω απ' το κολλάρο και το βγάζω με αποφασιστικότητα. Μετά δεν ανεβαίνει χωρίς πρόσκληση. Επιπλέον τελευταία κοιμάμαι άνευ Μουφ και κλείνω και την πόρτα διότι ο κύριος με ξυπνάει στις 3-4 το πρωί!!

Οπότε τώρα δεν έχουμε προβλήματα. Στον καναπέ τον αφήνω αλλά τον έχω σκεπάσει με παρτάλια για να μην τον λερώνει. Άλλωστε είναι μπροστά στο παράθυρο και το Μουφ θέλει να κόβει κίνηση διότι μπορεί να έρθουνε κιόλας στυγνοί εγκληματίες και να μας σκοτώσουνε όλους (αμ πως! Με τόσους μπάτσους στη γειτονιά).:D:D
 


sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Εγώ άμα βάλω πλαστικά μπουκάλια και άλλα θορυβώδη αντικείμενα πάνω στον καναπέ θα νομίζουν τα σκυλιά ότι έχουμε Χριστούγεννα, δεν θα το πιστεύουν και θα τρελλαθούν από την χαρά τους :p :p :p
Αυτό ακριβώς εννοούσα!! :D:D:D
 


chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
βρε kopritis τόσο φοβερό πρόβλημα συμπεριφοράς είναι να ανεβαίνει στον καναπέ όταν λείπεις; Στην θέση σου θα αγόραζα ένα ριχτάρι ειδικά για εκείνον και θα το έβαζα πριν φύγω, ότι άλλο και να κάνεις είναι ημίμετρο... ακόμα και τα τραπεζάκια δεν διορθώνουν το πρόβλημα απλά το καλύπτουν... άσε τον μικρούλη να ξεκουράζετε εκεί όταν λείπεις η μυρωδιά σου είναι πιο έντονη και αισθάνετε μεγαλύτερη ασφάλεια...
Αυτό έκανα , αγόρασα ριχτάρι για το κρεββάτι μου, ήμουν σίγουρος ότι με το που έφευγα για δουλειά την άραζε πάνω. Αλλωστε προδόθηκε μόνη της άφησε ίχνη την περίοδο του οίστρου της.
 


keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Και μεις δεν θέλαμε να ανεβαίνει στην αρχή και δεν τολμούσε να ανέβει αφού ήταν απαγορευμένη περιοχή αλλά ένα πρωί την έπιασα επ'αυτοφώρω[ame="http://www.youtube.com/watch?v=7SZzHprm_sQ"]YouTube - sleeping beauty[/ame] και ήταν τόσο αστεία και γλυκιά που δεν μπορούσα να την μαλώσω.Αυτό που με ενοχλεί είναι πως σκάβει και ανακατεύει τους καναπέδες,δεν ξαπλώνει απλά.Όπως και να'χει τώρα της επιτρέπεται να ανεβαίνει.Είναι καλό κορίτσι όμως και της αξίζει η παραχώρηση του δικαιώματος;)
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Γείτσες!!!Αχαχαχαααααααααααα ΘΕΑ η Μάγια! Και έτσι όπως της μιλάς καλή μου, ποια απαγορευμένη περιοχή? Θα σκεφτόταν η πριγκιπέσσα "μεζέ δε θα μου δώσει που κοιμήθηκα στον καναπέ?" :p:p:p
 




keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Ναι είχε ΚΑΙ σκεπαστεί με το σεντόνι που ήταν πάνω στον καναπέ.Είχε θαφτεί στην κυριολεξία,δεν φαινόταν τπτ:D.Πώς να μαλώσεις αυτή την φάτσα???
 


roza

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
72
0
εμενα η γκρετα ανεβαινει ποτε ποτε στον καναπε για να σωθει απο το ρεξ! οταν την παραστριμωξει και δεν εχει ορεξη να μαλωσει αλλο κανει μια και χραπ πανω. ειναι το μοναδικο σημειο που δεν την τραβαει .καθεται λιγα λεπτα για την ακριβεια γινεται ενα με τον καναπε και μετα κατεβαινει. αν της φωναξω να κατεβει αμεσως το κανει αλλα μερικες φορες που την αφησα για να δω που το παει παρατηρησα οτι απλα θελει να ξεφυγει απο το ρεξ για λιγο ή τουλαχιστον αυτο καταλαβα..πως το εξηγειτε αυτο? συγνωμη για την καταχρηση του τοπικ φιλε κοπριτακο ...
 


insanity

Well-Known Member
1 Απριλίου 2009
48
0
Γερακας Αττικης
Εμεις παντως που το αφησαμε μονο του για 2 ωρες(πρωτη φορα μετα απο 15 μερες που τον πηραμε,και δεν πηγαμε ουτε για καφε) δεν εκανε απολυτως τιποτα!ουτε μια ζημια....και λερωσε μονο πανω στις πανες!Δεν το περιμενα....που οταν ειμαι μαζι του ειμαι ολο "οχι" γιατι θελει να δαγκωσει τα παντα!("Τα παντα ολα" που λεει κι ενας παλιος:p)
συγνωμη για την καταχρηση του τοπικ φιλε κοπριτακο ...
+1
 


nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Eγω απο εχθες παλευω να της κοψω το να ανεβαινει στο κρεβατι...γινεται μπαχαλο.Η μανα μου παρατησε το ρολο και αρχισε να πεταει κουβερτες!Μεγαλη ζημια.
Οταν ακουει ''οχι!κατω!'' ,βαζει μονο τη μουσουδα στο κρεβατι κ ειναι σαν κλαμμενο γατι!:(
 


nyfitsa

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2009
128
0
Καλημέρα σας!
Ξεθάβω αυτό το θέμα για να μην φτιάξω καινούριο και θέλω τη συμβουλή σας.
Το "πρόβλημα" με τον καναπέ το απέκτησα πρόσφατα γιατί πολύ απλά πιο πριν δεν είχα καναπέ...:p

Το υπνοδωμάτιο το κλείνω όταν φεύγω (με το που έπιασε κρύο άρχισε ν' ανεβαίνει) αλλά έτσι κι αλλιώς δεν του έχω επιτρέψει ποτέ να έρθει στο κρεββάτι μου.

Στον καναπέ δεν ανεβαίνει όταν είμαι σπίτι, ούτε όταν κοιμάμαι το βράδυ. Θα ανέβει κατόπιν δικής μου εντολής και θα κατέβει με τον ίδιο τρόπο. Κλασσικό λαμόγιο βέβαια, με το που φύγω τον οικειοποιέιται! Και βέβαια δεν προλαβαίνω να τον πιάσω επ' αυτοφώρω γιατί μόλις ακούσει ασανσέρ τρέχει στο κρεββάτι του και τον βρίσκω με ύφος "έγινε κάααααατι; Δεν ξέεεεεερωωωωω..."

Χθες έβαλα αλουμινόχαρτο. Έπιασε! Σήμερα ξαναέβαλα.

Και ρωτώ: για πόσο καιρό πρέπει να το βάζω; επίσης, πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να πιάσει το κόλπο; γιατί ο σκύλος μόνο ηλίθιος δεν είναι και είμαι σίγουρη ότι αν μια μέρα δε βάλω πάλι θ' ανέβει.

Και κάτι άλλο, για να πιάσει όλο αυτό πρέπει να του κόψω τελείως τον καναπέ; να μην ανεβαίνει ούτε με εντολή δική μου; εννοώ μήπως έτσι μπερδεύεται ο σκύλος...

Γιαααααα πείτε...:D
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Κατ' εμέ, δεν πρέπει να ανεβαίνει ούτε με δική σου εντολή.
Το κρεβάτι του, είναι στον ίδιο χώρο με τον καναπέ; Δεν μπορεί με κάποιο τρόπο να περιορίζεται σε έναν χώρο χωρίς κρεβάτια και καναπέδες;
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Εγώ ένα δεν καταλαβαίνω: γιατί δεν πρέπει ο σκύλος να ανεβαίνει στον καναπέ? Αν δε θέλετε τρίχες και έτσι, καλύψτε τον με τίποτα σεντόνια και άλλα συναφή όπως κάνει ο περισσότερος κόσμος.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Ναι βρε Sara.Το θέμα όμως δεν τι είναι αν πρέπει ή όχι. Το θέμα είναι, τι κάνεις αν δεν θέλεις να ανεβαίνει.
Κι εγώ προσωπικά, δεν θέλω να ανεβαίνουν πουθενά. Και ευτυχώς δεν το κάνουν, από μόνα τους.
 


nyfitsa

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2009
128
0
Ναι, το κρεββάτι του είναι στον ίδιο χώρο με τον καναπέ. Ο μόνος χώρος που υπάρχει είναι το μπάνιο, 2 δωμάτια είναι όλο κι όλο το σπίτι και το υ/δ το κλείνω.
Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να μην ανεβαίνει. Η τρίχα πάει στο καλό αλλά να βλέπεις παντού στάμπες απ΄το "όργανό" του, εεεε δε μπορώ σιχαίνομαι! Προς το παρόν βάζω κάλυμμα...
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Ε, βάλε κάλυμμα. Εγώ αγόρασα ένα φτηνιάρικο παπλωματοειδές στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας και δυο παρτάλια της μαύρης συμφοράς από το Στρατό Σωτηρίας (ΝΑΙ, ΟΝΤΩΣ!), τα 'πλυνα με Αριέλ, τους έβαλα και Σουπλίν στο τελευταίο ξέβγαλμα και από δω παν κι οι άλλοι. Έτσι το Μουφ ανεβαίνει ανενόχλητο στον καναπέ ΤΟΥ και φυλάει καραούλι στο σπίτι ΤΟΥ, όπου μου επιτρέπει να κατοικοεδρεύω και να τον ταΐζω. Και να δείτε που και ο από μόνος του λαχουράτος και άκρως μικροαστικός καναπές παραμένει καθαρός και τελικά και τα παρτάλια κάνουν ωραίο εφφέ με την πολυχρωμία τους σε σημείο που η πιο μικροαστή και ψείρα περί την καθαριότητα από τις Ελληνίδες φίλες μου με παίνεψε για το άριστο γούστο μου! Και ναι, το εννοούσε!

Και κοιτάξτε εδώ ομορφιά και χάρη: σας κάνει δηλαδή καρδιά να ξερριζώσετε αυτό το υπέροχο ον από τον καναπέ ΤΟΥ?!

 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι εμείς έχουμε το θέμα του καναπέ.... Μόνο όταν λείπουμε και όχι πάντα, αλλά αφήνει τις άσπρες τρίχες που είναι αποδεικτικό σημάδι... Η αλήθειά είναι ότι έχουμε αρχίσει να παραιτούμαστε. Ηλεκτρική και ρολό και άγιος ο θεός! Έχει και συγκεκριμένη γωνιά στον καναπέ, αγαπημένη θέση!
 


nyfitsa

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2009
128
0
Tο αν κάποιος θέλει ή όχι το σκύλο του στον καναπέ, στο κρεββάτι κτλ. είναι προσωπική του επιλογή.

Πέραν της λύσης του καλύμματος (το οποίο από μαύρο έγινε πουά από τις στάμπες:paja1::D) έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;
Mareco εσύ λες να του κόψω τον καναπέ εντελώς για να μην τον μπερδεύω;
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Εγώ αν δεν ήθελα να ανεβαίνουν, θα τους το έκοβα μαχαίρι. Ποτέ και πουθενά (κρεβάτι/καναπε/πολυθρόνα). Οχι μιά έτσι και μια γιουβέτσι.
Δεν εννοώ "βίαια" και με δυνατό μάλωμα και λοιπά έτσι; Με ήπιο τρόπο και σε βάθος χρόνου.
Θεωρώ ότι αλλιώς, τους το κάνουμε πιο δύσκολο να συνηδειτοποιήσουν ποιό είναι το επιθυμητό. Ξεκάθαρα πράγματα.

Αυτό με την "στάμπα" όμως που λες, είναι άλλο θέμα. Αν έχει τέτοιο θέμα α) γιατί έχει; και β) και στο πάτωμα να κάθεται θα σου λερώνει...