Καρδιά...

Elina...

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2008
244
0
Πειραιάς
Παιδία, sorry αλλά δεν μου είχε ξανατύχει στο παρελθόν με άλλα σκυλιά που είχα αλλά αυτό που κάνει είναι κάτι σαν να φτερνίζεται,αλλά για 4 δευτερόλεπτα περίπου και όχι παραπάνω και όχι πάντα!

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ανυσηχιτικό!!! Φαίνεται! ;)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Οχι το κανει και η δικια μας οταν πολυσυγχιζεται. συνεχομενα κανα δυο, αλλο αυτο (ελπιζω οχι σοβαρο) αλλο το βηχαλακι. Να τον περνεις κατευθειαν αγκαλιτσα λιζα οταν γυρνας να μην ερχεται σε ενταση.. ε και τσεκαπ. Προσεχουμε για να εχουμε!!

elenar075

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2010
86
0
Nεα Σμυρνη
- Καμιά φορά στη βόλτα, ενώ δεν έχουμε περπατήσει ή τρέξει πολύ, απλά ξαπλώνει κάτω και αρνείται να συνεχίσει.

Πείτε μου τώρα. Εϊναι παράλογο που ανησυχώ?
Και γω ανησυχω ...εχει αυτη την "συνηθεια" στην βολτα!! Σημερα εκανε στειρωση η Γουεντυ. εκανε αρρυθμιες την ωρα της ναρκωσης.Ο γιατρος μου ειπε οτι τα χρειαστηκε...και μου συνεστησε να προσεχω με αυτο το σκυλι της ολικες αναισθησιες.Ειναι μολις 19 μηνων.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
@elenar075

το μέλος που απευθύνεσαι δεν γράφει πια στο φόρουμ.

Ο γιατρος μου ειπε οτι τα χρειαστηκε...και μου συνεστησε να προσεχω με αυτο το σκυλι της ολικες αναισθησιες.Ειναι μολις 19 μηνων.
Όσον αφορά αυτό δεν είναι θεωρητικά θέμα του ιατρού για το είδος της αναισθησίας που θα χρειαστεί (μακάρι όχι ξανά..) σε "ανάλογες" περιπτώσεις?

Ο ιατρός έχει διαγνώσει κάποια καρδιοπάθεια?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
και ακτινογραφία.. ;)

Ένας έμπειρος ιατρός "πιάνει την καρδία"..με μία απλή ακρόαση..