Κατάπιε διχτάκι..

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Νταξει... Απο τη μια να του πεις μπραβο κι απο την αλλη να αναρωτιεσαι γιατι το εβαλε στο στομα του...

• Like
Reactions: l.Kyveli

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ο Τζιμάκος και η Λούση δεν επρόκειτο ποτέ να το βάλουν στο στόμα τους. Το ίδιο και τα περισσότερα σκυλιά που γνωρίζω.
Και αυτός μου έκανε εντύπωση που το έβαλε γιατί τα μεταλικά αντικείμενα γενικά δεν τα προτιμά, ακόμη και αλουμινόχαρτο δεν έχει βάλει ποτέ στο στόμα. Τα λαμπ το έχουν αυτό να δοκιμάζουν με το στόμα τα πάντα αλλά αυτός ο κόπρος παραείναι.

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Κι αν μασάει σίδερα και κανει το λιοντάρι...
τρέμει σαν το ψάρι στην Μυρτω εμπρός.....

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Iskender να στο αλλάξω λίγο; Μου επιτρέπεις;

Κι οσό μασάει σίδερα και κάνει το λιοντάρι
Τρέμει σαν το ψάρι η κυρά-Μυρτώ

Κομμάτι απο φαλτσέτα, μπρρρρρ. Μα πως το έπιασε το μάτι του καν, πολύ παραπάνω το στόμα του..:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πωωωωω....ε...όχι και ξυραφάκι ....και εγώ θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά το φίμωτρο σε πρώτη φάση.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
μπορει να ηθελε να ξουριστει πιο μετα και σκεφτηκε αν το κρατησει καβα.

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
Κι αν μασάει σίδερα και κανει το λιοντάρι...
τρέμει σαν το ψάρι στην Μυρτω εμπρός.....
καλά θα κάνει να τρέμει γιατι αν δεν το σκοτώσει η κυβέλη θα το κάνω εγώ!

μα γιατι;;; γιατι ξυραφι;; γιατι;:eek:

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
αν είχα τέτοιο θέμα κι εγώ tah έβαζα φίμωτρο...
τώρα με τους εμετούς πήγε η ψυχή μου στην κουλούρι... και δεν είναι σκυλί που τρώει από κάτω... ήθελα επίσης να σου πω ότι αυτές οι ενέσεις που προκαλούν εμετό δεν είναι και οι πιο αθώες καλύτερα να μάθει σιγά σιγά το φίμωτρο και να γίνει μέρος της ζωής του παρα αν έχεις εσύ το άγχος έφαγε δεν έφαγε κατάπιε η δεν κατάπιε...
σκέψου το Μυρτώ ;)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εγώ πάντως βρε παιδί μου, θα του είχα βάλει ήδη φίμωτρο.
Είναι τραγική η κατάστασή του :(
Είναι επικινδυνη πλέον για τη σωματική του ακεραιότητα, η κατάσταση!

Ghost

Well-Known Member
28 Απριλίου 2014
105
27
39
πωπω παναγία μου κ χριστέ μου .. οχι ενα αλλα 10 φιμωτρα θα είχα βάλει!!! Εμένα έχει μια βδομάδα έβγαλε καινουργιο κόλπο, παίρνει απο κατω πετρες και κάθεται και τις μασάει σαν τσιχλες! κλατσ κλουτσ κλατσ κλουτσ... εν το μεταξύ ενω έχω προσπαθήσει με τι μη με τι ανταλλαγες παιχνίδια κ μεζεδες τπτ... αμα βρει βολική πετρούλα θα την πάρει να την μασήσει! Και όχι τπτ ταραζομαι κ προσπαθω να μην την ταράξω και αυτην κ την καταπιει! Ρε παιδια είναι δυνατον να είναι τοσο χαζο να καταπιει πετρες? μηπως να της το αφήσω να το κανει?

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
πωπω παναγία μου κ χριστέ μου .. οχι ενα αλλα 10 φιμωτρα θα είχα βάλει!!! Εμένα έχει μια βδομάδα έβγαλε καινουργιο κόλπο, παίρνει απο κατω πετρες και κάθεται και τις μασάει σαν τσιχλες! κλατσ κλουτσ κλατσ κλουτσ... εν το μεταξύ ενω έχω προσπαθήσει με τι μη με τι ανταλλαγες παιχνίδια κ μεζεδες τπτ... αμα βρει βολική πετρούλα θα την πάρει να την μασήσει! Και όχι τπτ ταραζομαι κ προσπαθω να μην την ταράξω και αυτην κ την καταπιει! Ρε παιδια είναι δυνατον να είναι τοσο χαζο να καταπιει πετρες? μηπως να της το αφήσω να το κανει?
το να το καταπιεί σίγουρα μπορεί να συμβεί αλλα επίσης μπορεί να σπάσει και δόντι!!!

Ghost

Well-Known Member
28 Απριλίου 2014
105
27
39
το να το καταπιεί σίγουρα μπορεί να συμβεί αλλα επίσης μπορεί να σπάσει και δόντι!!!
Πωπω... τι μασουλιτιρια της εχω παρει τι απο τα κοκκαλα τα τετοια μέχρι κ αυτο που δεναμε τις κουρτίνες της έδωσα να μασαει... ερωτας με τις πέτρες! Μηπως να της πεταξω καμια πετρα στο πόδι οταν θα μασαει πετρα παλι για να της θεωρήσει κατι κακό? Τόσο πανεξυπνα πλάσματα να βάζουν σε τοσο κίνδυνο τον εαυτό τους?

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Τώρα το πήρα χαμπάρι και έκατσα και το διάβασα απ την αρχή..Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ! Και μάλιστα ένας απο τους λόγους με τα θέματα του ήπατος που έχουμε, ίσως να οφείλεται κι εκεί (αν και είναι απίθανο). Είναι ψυχωτικό το σκυλί. Κυριολεκτικά ΖΕΙ για το φαγητό. Οτιδήποτε μυρίζει σαν τροφή, είναι απομεινάρι τροφής, έχει πάνω του τροφή..Άπειρες φορές έχω χώσει το χέρι στο στόμα για να αφαιρέσω ότι χαζομάρα μπορεί να φανταστεί κανείς. Άλλες φορές δεν τα έχω καταφέρει. Σκορπιό, κόκκαλα πουλιού, μια ολόκληρη σακούλα haribo, χαρτάκια και παραχαρτάκια, έντομα, σάπια σύκα, αρακάς..είναι λίγα απο τα πράγματα που την έχω πιάσει να τρώει. Πλέον ειμαστε κέρβεροι απο πάνω της λόγω του θέματος με το συκώτι αλλά είναι εξουθενωτικό και δεν έχει πάντα το αποτέλεσμα που θα ήθελα..

εντιτ: αν δε κάνω λάθος, στην ίδια ομάδα είναι τα κοκερ και τα ριτρίβερ. Επαναφοράς. Κάτι δεν πάει καλά μ αυτά τα σκυλιά..

• Like
Reactions: l.Kyveli

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Κι εγώ θα έβαζα φίμωτρο και της είχα βάλει στην αρχή που ήταν πιο μικρή...Τώρα ακούει πιο πολύ και δεν χρειάζεται ..

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Το καλο ειναι οτι κρατησες την ψυχραιμια σου και ειπες drop it αντι να αρχισεις να ουρλιαζεις. Φανταζομαι οτι ακολουθει κατσαδα αλλα και που ακολουθει...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Το καλο ειναι οτι κρατησες την ψυχραιμια σου και ειπες drop it αντι να αρχισεις να ουρλιαζεις. Φανταζομαι οτι ακολουθει κατσαδα αλλα και που ακολουθει...
Δεν ήξερα τι ήταν αυτό που είχε βάλει στο στόμα του μέχρι να το φτύσει και να το πιάσω στο χέρι μου. Γι'αυτό και διατήρησα την ψυχραιμία μου.

Όσο για το φίμωτρο. Δεν το θεωρώ λύση και είναι κάτι που θα κάνει τον σκύλο πολύ θλιμμένο. Αυτός κολλάει την μύτη του στο έδαφος και μυρίζει συνεχώς, ακούς τον αέρα που μπαινοβγαίνει από τα μάγουλα του. Με το φίμωτρο θα χάσει τα αβγά και τα πασχάλια.

Άλλωστε δεν είναι η λύση στο πρόβλημα αλλά κουκούλωμα. Η λύση είναι να δουλέψω την εντολή μη μόλις λοκάρει σε κάτι που θέλει να καταπιεί, την εντολή drop it, και να φτάσουμε σε ένα σημείο να μην βάζει τίποτα στο στόμα του από κάτω.

• Like
Reactions: Nizinny

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν ήξερα τι ήταν αυτό που είχε βάλει στο στόμα του μέχρι να το φτύσει και να το πιάσω στο χέρι μου. Γι'αυτό και διατήρησα την ψυχραιμία μου.
Kyveli καταλαβαίνω γιατί δεν θέλεις να του βάλεις φίμωτρο, αλλά αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση είτε θα πρέπει να το πάρεις απόφαση είτε... Δεν θέλω να σκέφτομαι τι ακολουθεί το δεύτερο είτε...
Καλά θα κάνεις να το δουλέψεις το drop it κι άλλο (αν κι αυτή τη φορά λειτούργησε άψογα) γιατί σε πιο λαχταριστό αντικείμενο παίζει και να μην το κάνει. Αλλά από τη στιγμή που ξέρεις ότι είναι κάτι παραπάνω από ηλεκτρική σκούπα, μέχρι να φτάσεις στο επίπεδο που επιζητείς, τα μάτια σου ΣΥΝΕΧΕΙΑ στη μουσούδα του και περιμετρικά αυτής. Με τέτοιο σκύλο πρέπει να ξέρεις ανα πάσα στιγμή τι έχει στο στόμα του ή τι είναι διαθέσιμο να γίνει εν δυνάμει mouth tested (or tasted).

Ελπίζω ο Βασιλιάς να μη σε κάνει να περάσεις άλλες λαχτάρες (καλά ούτε κι ο Τζιμάκος με το Λουλουδάκι να σε περάσουν) γιατί τώρα τελευταία μου φαίνεται σας κυνηγάει μαύρο συννεφάκι.

Goufy

Active Member
20 Ιουλίου 2013
40
34
Σε αυτό το σημείο, και μιλώντας πάλι για λαμπ μια ευχάριστη νότα.
Χθες το πρωί βγάζοντας τον Γούφυ βόλτα, πριν βγούμε από το σπίτι ξετρυπώνει από μια γωνία ένα κουκλάκι που ανήκει στον Μπο. Στον ίδιο δεν δίνω κουκλάκια γιατί ως γνωστό θα καταλήξουν στο στομάχι του.
Το αρπάζει όλο χαρά στο στόμα, εξέχει το κουκλάκι (ένα σκυλάκι ήταν) από τις δύο μεριές και δεν το αφήνει με τίποτα. Να μην τα πολυλογώ, έπρεπε να βλέπατε έναν σκύλο να πηγαίνει όλη τη βόλτα με το κουκλάκι στο στόμα, να μην τρέχει, να μην μυρίζει, να μη σκύβει το κεφάλι μην τυχόν και ανοίξει το στόμα του και του το πάρω.
Πήγαμε έτσι, γυρίσαμε και το άφησε μόνο για να φάει.
Μήπως είναι η λύση και για μας αντί για φίμωτρο;;

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
Να κουβαλάει ένα λαμπραντόρ κάτι στο στόμα του είναι μέσα στη φύση του. Είναι κάτι που τους αρέσει πολύ να κάνουν.

Να κουβαλάει ένα λάμπ κάτι και να μην το αφήνει να πεσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρά μόνο όταν το ζητήσει ο χειριστής του, είναι κάτι πολύ επιθυμητό και απαραίτητο στα σκυλιά εργασίας.

Να του το αναπτύξεις αυτό θα σου προτεινα. Άσε που να βλέπεις ένα ριτρίβερ να κουβαλάει κάτι εντελώς περήφανο και χαρωπό είναι γ@μώ τις εικόνες. :)