καλά θα κάνει να τρέμει γιατι αν δεν το σκοτώσει η κυβέλη θα το κάνω εγώ!Κι αν μασάει σίδερα και κανει το λιοντάρι...
τρέμει σαν το ψάρι στην Μυρτω εμπρός.....
Οντως, φαντάσου να το κατάπινε.Εγώ πάντως βρε παιδί μου, θα του είχα βάλει ήδη φίμωτρο.
Είναι τραγική η κατάστασή του![]()
Είναι επικινδυνη πλέον για τη σωματική του ακεραιότητα, η κατάσταση!Εγώ πάντως βρε παιδί μου, θα του είχα βάλει ήδη φίμωτρο.
Είναι τραγική η κατάστασή του![]()
το να το καταπιεί σίγουρα μπορεί να συμβεί αλλα επίσης μπορεί να σπάσει και δόντι!!!πωπω παναγία μου κ χριστέ μου .. οχι ενα αλλα 10 φιμωτρα θα είχα βάλει!!! Εμένα έχει μια βδομάδα έβγαλε καινουργιο κόλπο, παίρνει απο κατω πετρες και κάθεται και τις μασάει σαν τσιχλες! κλατσ κλουτσ κλατσ κλουτσ... εν το μεταξύ ενω έχω προσπαθήσει με τι μη με τι ανταλλαγες παιχνίδια κ μεζεδες τπτ... αμα βρει βολική πετρούλα θα την πάρει να την μασήσει! Και όχι τπτ ταραζομαι κ προσπαθω να μην την ταράξω και αυτην κ την καταπιει! Ρε παιδια είναι δυνατον να είναι τοσο χαζο να καταπιει πετρες? μηπως να της το αφήσω να το κανει?
Πωπω... τι μασουλιτιρια της εχω παρει τι απο τα κοκκαλα τα τετοια μέχρι κ αυτο που δεναμε τις κουρτίνες της έδωσα να μασαει... ερωτας με τις πέτρες! Μηπως να της πεταξω καμια πετρα στο πόδι οταν θα μασαει πετρα παλι για να της θεωρήσει κατι κακό? Τόσο πανεξυπνα πλάσματα να βάζουν σε τοσο κίνδυνο τον εαυτό τους?το να το καταπιεί σίγουρα μπορεί να συμβεί αλλα επίσης μπορεί να σπάσει και δόντι!!!
Δεν ήξερα τι ήταν αυτό που είχε βάλει στο στόμα του μέχρι να το φτύσει και να το πιάσω στο χέρι μου. Γι'αυτό και διατήρησα την ψυχραιμία μου.Το καλο ειναι οτι κρατησες την ψυχραιμια σου και ειπες drop it αντι να αρχισεις να ουρλιαζεις. Φανταζομαι οτι ακολουθει κατσαδα αλλα και που ακολουθει...![]()
Kyveli καταλαβαίνω γιατί δεν θέλεις να του βάλεις φίμωτρο, αλλά αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση είτε θα πρέπει να το πάρεις απόφαση είτε... Δεν θέλω να σκέφτομαι τι ακολουθεί το δεύτερο είτε...Δεν ήξερα τι ήταν αυτό που είχε βάλει στο στόμα του μέχρι να το φτύσει και να το πιάσω στο χέρι μου. Γι'αυτό και διατήρησα την ψυχραιμία μου.