Κατάπιε κομμάτια ξύλου...

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Kριμα πραγματικα.Θλιβομαι οταν ακουω για σκυλακια να χανονται για αλλο λογο εκτος απο γεραματα...κριμα γμτ...
Και πραγματικα οταν ειδα τα πρωτα ποστ σου,οπου ελεγες...
Δεν εκανε, Απλα τα εμβολια κ το σιροπι κ μου ειπε οτι θα ειναι καλα.
Οποτε να φανταστω αυριο πρωι να τι πρεπει να κανω.. Ηταν απαραιτητο να κανει ? να ξερω αν ειναι να αλλαξω κτηνιατρο να μην παιδευομαι !
και που κατεληξε η περιπετεια αυτη.εγω στη θεση σου θα πηγαινα να πω ενα "ευχαριστω" στον κτηνιατρο που σου ειπε οτι ολα θα πανε καλα.Ετσι απλα για να μαθει ποσο καλα πηγαν...

Και που'σαι...οσο βαρια κι αν ειναι η θλιψη σου,σηκωσε το κεφαλι κοιτα μπροστα και αναμενουμε να διαβασουμε ευχαριστα πραγματα...για νεο φιλαρακι σου ισως...

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
εχω χασει κι εγω σκυλο μου και μπορω να σε καταλαβω πως νοιωθεις....ειναι πολυ κριμα γιατι ηταν τοσο μικρουλης.......να τον σκεφτεσαι με μια γλυκεια αναμνηση..........................:( να ξερεις ομως πως τιποτα δε σταματαει εδω...και πανω απο ολα μην απογοητευεσαι.......

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Ψάχνω να βρω λόγια να σε παρηγορήσω αλλά......δεν βρίσκω:(:(.
Εύχομαι μόνο να το ξεπεράσεις γρήγορα.
Λυπάμαι για το φιλαράκι σου:(.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δεν τους καταλαβαινω κι αυτους τους κτηνιατρους. Του εκανε κοπο να κανει μια ακτινογραφια,
μπορει και να ειχε σωθει το κουταβι. Τα ματια μας 14, ετσι οπως παει δεν πρεπει να εμπιστευομαστε
κανεναν.