Καταχωρηση microchip στον Πανλ.Κτηνιατρικο Συλλογο

Afroditi&Silva

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
83
0
Θεσσαλονίκη
Παιδια καλησπερα,

Ποια διαδικασια εχετε ακολουθησει για να καταχωρησετε το τσιπακι του σκυλου σας?
Εχετε καλεσει απο περιεργεια να δειτε αν οντως υπαρχουν τα στοιχεια σας στη βαση δεδομενων?

Σε παλαιοτερα θεματα που διαβασα ειδα οτι το κανει ο κτηνιατρος.
Εμενα αφου συμπληρωσε και σφραγισε τα απαραιτητα μου εδωσε το χαρτακι το λευκο που αποστελλεται στον Συλλογο και μου ειπε να το στειλω μονη μου συστημενο, οπως και εκανα, και να τους ζαλισω στα τηλεφωνα γιατι αλλιως δεν παιζει να το περασουν.
Το συστημενο εφυγε 18 Απριλη παραδοθηκε την επομενη, και ειπα να κανω την πρωτη αποπειρα 1 βδομαδα μετα την αποστολη του, οποτε και καλεσα στον συλλογο.
Η κοπελα απολυτα συνεργασιμη ειπε πως ειναι πολυ νωρις να εχει περαστει και να καλεσω σε 3 μηνες. Ρωτησε αν ειμαι κτηνιατρος και της ειπα οτι απλα εστειλα μονη μου συστημενα το χαρτι με τα στοιχεια. Προσφερθηκε να ψαξει για να δει αν το εχει παραλαβει αλλα δεν το βρηκε πουθενα.
Ειπε να καλεσω παλι σε 10 μερες οπως και εκανα. Αλλη κοπελα αυτη τη φορα, ειπε θα με καλεσει αυτη μετα τις 4 ακομα περιμενω τηλεφωνο της. Με λιγα λογια καθε φορα μιλαω με διαφορετικο ατομο και ακρη δεν βγαζω.
Τι μπορω να κανω? Εχουν περασει σχεδον 5 μηνες, παρολα αυτα παραμενω ευγενικη, αλλα ειλικρινα δεν ξερω μεχρι ποτε!
Αν οντως το καταχωνιασαν καπου και χαθηκε, τι κανω εγω?
Σκεφτομαι ολα εκεινα τα σκυλακια που βρισκονται χαμενα "χωρις καταχωρημενο αριθμο μικροτσιπ" και απλα κανω το σταυρο μου να μη βρεθω σ' αυτη τη θεση!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Κανονικά έπρεπε να το έχει στείλει ο κτηνίατρος, ο οποίος καταβάλλει και κάποιο σχετικό παράβολο.
Φαντάζομαι έχεις κι εσύ το κίτρινο αντίγραφο ε;

Σε περίπτωση απώλειας του σκύλου πάντως [ο μη γένοιτο], τους παίρνεις και επισπεύδουν εκτάκτως την διαδικασία, ακριβώς για να μπορέσεις να το βρεις.

Την απόδειξη του συστημένου την έχεις;

Afroditi&Silva

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
83
0
Θεσσαλονίκη
Κανονικά έπρεπε να το έχει στείλει ο κτηνίατρος, ο οποίος καταβάλλει και κάποιο σχετικό παράβολο.
Φαντάζομαι έχεις κι εσύ το κίτρινο αντίγραφο ε;

Σε περίπτωση απώλειας του σκύλου πάντως [ο μη γένοιτο], τους παίρνεις και επισπεύδουν εκτάκτως την διαδικασία, ακριβώς για να μπορέσεις να το βρεις.

Την απόδειξη του συστημένου την έχεις;
Τα πληρωσα ολα εγω απο τη τσεπη μου, αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο.
Εχω το πρασινο χαρτακι, εστειλα το λευκο και το τριτο χαρτακι -κιτρινο?- το κρατησε ο κτηνιατρος.
Την εχω την αποδειξη, ναι.
Με βαση το tracking number ειδα οτι 19 Απριλη το παρελαβαν.

Τι να κανω, να τους πρηξω λιγο ακομα?

mareco εσενα το τσιπακι σου ειναι καταχωρημενο με τα στοιχεια σου στο συλλογο?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
mareco εσενα το τσιπακι σου ειναι καταχωρημενο με τα στοιχεια σου στο συλλογο?
Πολλαααά χρόνια τώρα :)
Αλλά πλάκα-πλάκα, θα πάρω να ρωτήσω και για τον μικρό, που το βάλαμε μόλις κανά μήνα πριν :rolleyes:

Ομως, εγώ σε όλα, έχω κίτρινα αντίγραφα...

Afroditi&Silva

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
83
0
Θεσσαλονίκη
Εμενα παντως το εστειλε ο κτηνιατρος και επιβεβαιωσα μετα απο 10 μερες. Ηταν καταχωρημενο κανονικα με τα στοιχεια μου.
μη μου λες τετοια.. :(
τωρα με την υποχρεωτικη σημανση, ισως εχει αυξηθει και ο φορτος εργασιας κατα πολυ

Afroditi&Silva

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
83
0
Θεσσαλονίκη
Πολλαααά χρόνια τώρα :)
Αλλά πλάκα-πλάκα, θα πάρω να ρωτήσω και για τον μικρό, που το βάλαμε μόλις κανά μήνα πριν :rolleyes:

Ομως, εγώ σε όλα, έχω κίτρινα αντίγραφα...
Μαλλον ο κτηνιατρος σας δεν το παει το κιτρινο και το ξεφορτωνεται ;)
Περαν της πλακας, πρασινο και κιτρινο ειναι αντιγραφα αυτου που συμπληρωνεται χειρογραφα.
Εμενα πανω πανω γραφει "πιστοποιητικο ηλεκτρονικης ταυτοποιησης"
Και στο κιτρινο λογικα πρεπει να το λεει.

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ρε παιδιά, το χαρτάκι που'χω εγώ είναι ροζ... (Κι ο Ρας μια χαρά καταχωρημένος, τσεκαρισμένο)

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Εγω τον δηλωσα και μετα απο 2-3 μηνες που πηρα τηλεφωνο τον Π.Κ.Σ. μου ζητησαν τον αριθμο του michrochip και ειπαν οτι εχει καταχωρηθει.Απο τοτε δεν εχω ξαναπαρει τηλεφωνο,αλλα σκεφτομαι να παρω εστω 1 φορα για επιβεβαιωση.

Οσο για το αντιγραφο,πρεπει να κοιταξω αν το εχω γιατι δε μπορω να θυμηθω...

Πλεον ολοι οι σκυλοι ειναι καταχωρημενοι στον Π.Κ.Σ. η καπου αλλου?Εχω την εντυπωση οτι ειχα διαβασει οτι βασει καινουριου νομου θα δημιουργηθει νεα βαση δεδομενων.Ισχυει κατι τετοιο?

Afroditi&Silva

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
83
0
Θεσσαλονίκη
πως επιβεβαιωνεις οτι το εστειλε ο κτηνιατρος και εχει καταχωρηθει?
Τα γραφεία του Συλλόγου είναι ανοικτά, κάθε:

Δευτέρα - Παρασκευή: 8:00 - 16:00

Τηλ.: 210 52 02 901 και 210 52 26 769
Fax: 210 52 02 935

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: [email protected]

Afroditi&Silva

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
83
0
Θεσσαλονίκη
Εγω τον δηλωσα και μετα απο 2-3 μηνες που πηρα τηλεφωνο τον Π.Κ.Σ. μου ζητησαν τον αριθμο του michrochip και ειπαν οτι εχει καταχωρηθει.Απο τοτε δεν εχω ξαναπαρει τηλεφωνο,αλλα σκεφτομαι να παρω εστω 1 φορα για επιβεβαιωση.

Οσο για το αντιγραφο,πρεπει να κοιταξω αν το εχω γιατι δε μπορω να θυμηθω...

Πλεον ολοι οι σκυλοι ειναι καταχωρημενοι στον Π.Κ.Σ. η καπου αλλου?Εχω την εντυπωση οτι ειχα διαβασει οτι βασει καινουριου νομου θα δημιουργηθει νεα βαση δεδομενων.Ισχυει κατι τετοιο?
Το ιδανικο θα ηταν να εχει προσβαση ο καθε νομιμος κτηνιατρος σε μια ενιαια βαση δεδομενων που θα καταχωρει τα στοιχεια του ιδιοκτητη ταυτοχρονα με την τοποθετηση του μικροτσιπ στο ζωο.
Αλλα,. αν το σκεφτονται τωρα, φαντασου ποτε θα το υλοποιησουν!!

Προς το παρον, ολα γινονται μεσω Συλλογου. Ειναι και το 'αν' θα το στειλει ο κτηνιατρος,'αν' θα περαστει καποια στιγμη απο τους υπαλληλους εκει,'αν' δεν χαθει καπου στο ενδιαμεσο.. πολλα τα "αν"

Ποιο ετος του εβαλες τσιπακι?

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Το ιδανικο θα ηταν να εχει προσβαση ο καθε νομιμος κτηνιατρος σε μια ενιαια βαση δεδομενων που θα καταχωρει τα στοιχεια του ιδιοκτητη ταυτοχρονα με την τοποθετηση του μικροτσιπ στο ζωο.
Αλλα,. αν το σκεφτονται τωρα, φαντασου ποτε θα το υλοποιησουν!!

Προς το παρον, ολα γινονται μεσω Συλλογου. Ειναι και το 'αν' θα το στειλει ο κτηνιατρος,'αν' θα περαστει καποια στιγμη απο τους υπαλληλους εκει,'αν' δεν χαθει καπου στο ενδιαμεσο.. πολλα τα "αν"

Ποιο ετος του εβαλες τσιπακι?
Πριν κανα χρονο...

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Δεν φταίει ο Κτηνίατρος , το πιθανότερο ,για την μη καταχώρηση .

Στο ίδιο κτήριο που βρίσκεται ο Π.Κ.Σ , στον ακριβώς κάτω όροφο , βρίσκεται κάτι σαν κέντρο απεξάρτησης ( ? ) , προστασία τοξικομανών ( ? ) ... κάτι τέτοιο .
Και αποδεδειγμένα και δεκάδες φορές κατα το παρελθόν , έχουν βρεθεί να τους πιάνου να παίρνουν να ανοίγουν και να πετάνε/κρατάνε τα γράμματα που έρχονται με την ένδειξη " Προς ΠΚΣ "
Οπότε και χάνονται .

Αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται συστημένα η αποστολή και όχι με τα ΕΛ.ΤΑ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Είμαστε κάπως off topic, αλλά τα συστημένα των ΕΛ.ΤΑ., ασφαλώς και τα εμπιστεύεσαι.

Afroditi&Silva

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
83
0
Θεσσαλονίκη
Δεν φταίει ο Κτηνίατρος , το πιθανότερο ,για την μη καταχώρηση .

Στο ίδιο κτήριο που βρίσκεται ο Π.Κ.Σ , στον ακριβώς κάτω όροφο , βρίσκεται κάτι σαν κέντρο απεξάρτησης ( ? ) , προστασία τοξικομανών ( ? ) ... κάτι τέτοιο .
Και αποδεδειγμένα και δεκάδες φορές κατα το παρελθόν , έχουν βρεθεί να τους πιάνου να παίρνουν να ανοίγουν και να πετάνε/κρατάνε τα γράμματα που έρχονται με την ένδειξη " Προς ΠΚΣ "
Οπότε και χάνονται .

Αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται συστημένα η αποστολή και όχι με τα ΕΛ.ΤΑ
Συστημενο το εστειλα, οχι απλο και με βαση το tracking number εγινε επιδοση μια μερα μετα την αποστολη του.Το περιεργο ομως ειναι οτι 10 μερες μετα που καλεσα οχι μονο το χαρτακι με τα στοιχεια του τσιπ δεν βρισκανε, αλλα ουτε καν το φακελο -σε περιπτωση που δεν ειχε ανοιχτει ακομα-.

Μπορει να κανω και λαθος, δεν ξερω, αλλα αν για καποιο λογο δεν το παρεδιδαν τα ΕΛΤΑ, δεν θα μου επιστρεφοταν ο φακελος?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea