Αυτο κανω και τωρα αλλα επειδη χρειάζεται 3 πακέτα την εβδομαδα ( και θα παει χρονια) ελεγα μηπως εβρισκα καμια πιο οικολογική εναλλακτικη.Με τον Κούκη χρησιμοποιούσαμε πάνες αδιάβροχες (ανθρώπινες για κρεβάτι- είναι πιο φτηνές). Ούτε να πλένεις ούτε τίποτα, πετάς και βάζεις άλλη.
Στο μπαλκονι και πλυσιμοΑυτο κανω και τωρα αλλα επειδη χρειάζεται 3 πακέτα την εβδομαδα ( και θα παει χρονια) ελεγα μηπως εβρισκα καμια πιο οικολογική εναλλακτικη.![]()
Το γκρεμλιν αν χρειαστει παει, τον εχω εκπαιδευσει. Η κοντη υπαρχουν μερες που μπορει να παει 10-12 φορες και σιγουρα οταν κοιμαμαι ή λειπω 8 ωρο θα παει ενδιαμεσα, δεν ειναι δυνατον για λόγους ασφαλειας να εχω ανοικτα (συν οτι εχω και 2 γατες και ενα γκρεμλιν που θα σηκωσει τη γειτονια) ή να κανω τον πορτιέρη.Στο μπαλκονι και πλυσιμο. Εχει αλλα κακα βεβαια.
Έχω χρησιμοποιήσει εναναχρησιμοποιούμενα-πλενόμενα και συνεχίζω να χρησιμοποιώ κατά διαστήματα. Έχει αρνητικά και θετικά, όπως όλα. Είναι λίγο χειρότερα στη συγκράτηση μυρωδιάς από τα μιας χρήσης. Αν τα αλλάζεις συχνά όμως αυτό δεν είναι ιδιαιτετα πρόβλημα. Όταν τα έβαλα πρώτη φορά μετά από χρήση κατευθείαν στο πλυντήριο δεν καθάρισαν σωστά. Έπρεπε να το φανταστώ εδώ που τα λεμε. Από τοτε τα ξεβγαζω πρώτα 1-2 χέρια με σκέτο νερό ή 2 φορές στο πλυντήριο.