Κατσαριδες

Dogo95

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
141
161
30
Καλησπερα! Πριν λιγο καιρο μετακομισα σε ενα ισογειο με αυλη για να χει χωρο ο μικρος..Ως γνωστον τα ισογεια τα καλοκαιρια ειναι η καλυτερη φωλια γ τις κατσαριδες..Δεν εχω μεσα στο σπιτι αλλα που κ που εμφανιζονται στην αυλη αλλα νεκρες γιατι ειχαν κανει απεντομωση..Ο μικρος σημερα εφαγε μια..Υπαρχει περιπτωση να παθει κατι? Να τον παω σε εφημερευον?

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Αν δε πεθανει απ'αυτό πυ σκότωσε τη κατσαρίδα δε θα πάθει τίποτα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
Αν δε πεθανει απ'αυτό πυ σκότωσε τη κατσαρίδα δε θα πάθει τίποτα.
Τι ακριβώς λες; :rolleyes::p

@Dogo95 εκτός που ο σκύλος σου είναι τέρμα αηδίας :sick::sick::sick: θεωρητικά, δύσκολο να πάθει κάτι. Το πολύ, να κάνει κανάν εμετό. Κλασσική συμβουλή, έχε τον κανά 24ωρο τον νου σου.

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
απο την κατσαριδα δεν παθαινει τιποτα...φουλ πρωτεινη ειναι...απο το εντομοκτονο ομως μπορει ανετα...προσωπικα θα επαιρνα ενα τηλ τον κτηνιατρο...

υ.γ. ο λογος που δεν κανω απεντομωση ειναι αυτος ακριβως...δυστυχως τα ντογκο εχουν ενα θεμα με οτιδηποτε κινειται...το ακομη δυστυχεστερο ειναι οτι ειναι πολυ γρηγορα...εχω δει τον μαλακα να πιανει μυγα στον αερα, την ωρα που αυτη εκανε αναποδο λουπ...πεταλουδακια,μυγες μελισσουλες ειναι στην ημερησια διατροφη μας...δεν τρωει γυμνοσαλιαγκες και σαμιαμιδια,αλλα τα κανει να παθουν καρδιακη προσβολη...

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
υ.γ. ο λογος που δεν κανω απεντομωση ειναι αυτος ακριβως...δυστυχως τα ντογκο εχουν ενα θεμα με οτιδηποτε κινειται...
Εγώ κάνω οικολογική απεντόμωση και μου είπαν πως ακομα και την ίδια την πάστα που βάζουν για τις κατσαρίδες να φάει, όλα καλά.

• Like
Reactions: reinmeister2

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Εγώ κάνω οικολογική απεντόμωση και μου είπαν πως ακομα και την ίδια την πάστα που βάζουν για τις κατσαρίδες να φάει, όλα καλά.
αυτή η οικολογική απεντόμωση σκοτώνει και την Γερμανική κατσαρίδα ?

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
ναι...εχω υπ οψιν,αλλα ρε συ εχω τεραστιες επιφυλαξεις για το κατα ποσο οντως ισχυει και ειλικρινα δεν παιρνω το ρισκο...εχω φροντισει φυσικα να αποκλεισω την προσβαση κατσαριδων μεσα στο σπιτι,διοτι στην αντιθετη περιπτωση φλερταριζα με το εμφραγμα απο τις τσιριδες της γυναικας...

:sick::sick::sick::sick::sick:

Αηδίας κι ο δικός σου rein
μια ψυχη,εδω διπλα μου,βλεπει τι γραφεις και συμφωνει απολυτως μαζι σου...

εγω ξερεις τι λεω...γυναικες...:cool:

Dogo95

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
141
161
30
ρε παιδια ας ειναι αηδιας εγω τον αγαπαω τον μπαχασα να μην μ παθει τιποτα θελω..εχει τρελα οτι βλεπει να πεταει η να κινειται περπαταει τρεχει να τ πιασει..:(

• Like
Reactions: l.Kyveli

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
αυτή η οικολογική απεντόμωση σκοτώνει και την Γερμανική κατσαρίδα ?
Δεν ξέρω να ξεχωρίζω τις κατσαρίδες για να είμαι ειλικρινής :D θεωρητικά, η απεντόμωση γίνεται για παντός είδους έντομα που εισβάλουν στα σπίτια.

• Like
Reactions: ntoulis

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Οι σκύλοι τρώνε έντομα. Είναι φυσιολογικό και ομολογώ ότι μου φαίνεται απίστευτο ότι φαίνεται παράξενο ή αηδιαστικό. Όλοι οι σκύλοι με πρόσβαση σε σχετική εξοχή (χώμα, φυτά κλπ) τρώνε και μυρμήγκια και κατσαρίδες και σαλιγκάρια, και γενικώς ό,τι κινείται και δεν παθαίνουν τίποτα. Τώρα, αναλόγως το εντομοκτόνο που σκότωσε την κατσαρίδα, δεν ξέρω τι παθαίνει το σκυλί.

Dogo95

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
141
161
30
και εγω αυτο αναρωτιεμαι..νομιζα οτι ολα τα σκυλια ετρωγαν εντομα και τετοια κ λεω μπας κ ετυχε πουθενα και ξερουν..αλλα οπως φαινεται μονο ο αηδιας μ τα κανει :LOL:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.656
11.070
Athens
Σας έχω κατσαριδο-hunter πρωτοκλασάτο. Eξολοθρεύει κατσαρίδες, σκαθάρια, δυστυχώς και σαμιαμίδια και ότι έρπει γενικώς, εν ριπή οφθαλνού και αναλαμβάναι και φύλαξη χώρου από τέτοιους εισβολείς.

Πέρα από πλάκα, από την κατσαρίδα την ίδια δεν παθαίνει κάτι. Κοινό έντομο είναι. Άμα είναι και Μαδαγασκάρης είναι και ανθρώπινη γκουρμεδιά σε κάποιες χώρες ευτυχώς μακριά μας.

Αν τώρα η κατσαρίδα έχει κάνει μπάνιο σε εντομοκτόνο εκεί θα ανησυχούσα.

Dogo95

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
141
161
30
Σιγουρα ηταν νεκρη οταν την εφαγε..εχουν κανει απεντομωση οποτε θα το γφαγε το φαρμακι της.. :notworthy:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
Στις 8 ώρες που έχουν περάσει από το πρώτο ποστ σου, έως το #15 και στις άλλες 8, μέχρι αυτή την ώρα που το συζητάμε, έχει εμφανίσει κάποιο σύμπτωμα;

Dogo95

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
141
161
30
ελειπα ολο το απογευμα και ημουν δουλεια με ειχε φαει η αγωνια οτι θα γυρισω και θα ειναι τεζα...αλλα ολα καλα γυρισα σπιτι και τα χε κανει χαλια ολα οποτε μια χαρα ειν τ παιδι μ :LOL::LOL: τετοια χαρα που ειδα το σπιτι χαλια δεν εχω ξαναζησει:ROFLMAO: σας ευχαριστω γ τα σχολια σας!

• Like
Reactions: mareco

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Όλοι οι σκύλοι με πρόσβαση σε σχετική εξοχή (χώμα, φυτά κλπ) τρώνε και μυρμήγκια και κατσαρίδες και σαλιγκάρια, και γενικώς ό,τι κινείται και δεν παθαίνουν τίποτα.
Τα σαλιγκάρια μπορούν να βλάψουν τον σκύλο αν τα φάει.

Η κατσαρίδα αν δεν πέθανε από... φυσικά αίτια υποθέτω θα μπορούσε επίσης να τον βλάψει, αν και δεν ξέρω για τι ποσότητα εντομοκτόνου μιλάμε. Ποσότητες εντομοκτόνων σίγουρα καταναλώνουμε κι εμείς με τα φρούτα και τα λαχανικά μας χωρίς άμεσες συνέπειες.

• Like
Reactions: mareco and Orilis

Shelly

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2016
67
73
Καλησπέρα,παιδιά,επειδή κ 'μεις μετακομίζουμε σε λίγους μήνες σε σπίτι με αυλή κτλ πείτε μας,πώς θα προστατευτούμε από έντομα όλων των ειδών..'ντάξει τα αρωματικά φυτά που διώχνουν κουνούπια κτλ αλλά επί της ουσίας πως θα προστατέψω την αυλή από τέτοια διάφορα?? οικολογική απεντόμωση πώς γίνεται κ πόσο κρατάει? ποιοί άλλοι τρόποι υπάρχουν?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr