Κινδυνος ξαφνικα ( τσιμπιμα εντομου?).

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Οχι καλε, μια χαρά θα ειναι.... θα πηρε τον Ερμή βόλτα μετά τη δουλειά και θα αργησε να μπει!
Το πολύ πολύ να μπει να μας πει ότι βρήκε κ αλλα γατιά!
Μην βάζεις κακό....

@manolo για εμφανίσου....

• Like
Reactions: Orilis and epial

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Παρόν :)

Ο Ερμής σήμερα είναι μια χαρά. Βασικά κάνα δίωρο μετά τις ενέσεις, του πέρασε το πρηξιμο και από διάθεση φουλ.
Αντίθετα εγώ έχω ένα χέρι και ένα ποδι διπλάσια από το άλλα και μια πλάτη κατακοκκινη και πρησμενη.
Έχω φάει και τρελό κράξιμο που δεν πήγα σε νοσοκομείο. Αλλά δεν μασαω. Από διάθεση είμαι κομπλέ και ετοιμάζομαι για τετραήμερο καμπινγκ. :rolleyes:

Και σήμερα βγήκαμε αργά για βόλτα γιατί είχα δουλειά και καθώς μας έπιασε το βράδυ σε κοντινό χωματοδρομο, κλασικά πάω να πιάσω ένα ξύλο να του το πετάξω, αλλά τελικά δεν ήταν ξύλο αλλά φίδι.:eek:
Ευτυχώς το έπιασα από την ουρά και όχι από την πλευρά του κεφαλιού.
Όλοι είμαστε καλά. Και εγώ και ο Ερμής και το φίδι. :)

• Like
Reactions: epial

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
βρηκα πιο κατω ένα χωριο και λουστηκα με δυνατο σπιτικό ξύδι, γιατι τιποτα άλλο δεν υπήρχε.
Έχω την εντύπωση ότι είναι μακράν το καλύτερο φάρμακο για τσιμπηματα. Αρκεί να το βάλεις άμεσα. Και φυσικό.

@ghelly Δεν μασαμε λέεεμεεε

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Έχω την εντύπωση ότι είναι μακράν το καλύτερο φάρμακο για τσιμπηματα. Αρκεί να το βάλεις άμεσα. Και φυσικό.

@ghelly Δεν μασαμε λέεεμεεε
για τα τσιμπήματα και κάθε έμβιο ον που θα σε πλησιάσει...

Ασε τα δεν μασάμε γιατι σε βλέπω να σε τσιμπάει σφήκα στη γλώσσα και θα σου πω μετά αν μασας...

Mandy.D.A.S

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
88
86
58
Μανολο, παρε και κανα ξυλο μαζι σου στη βολτα βρε παιδι μου, ασε αυτα που ειναι κατω!
Ενοχλεις και τα ζωντανα οχι τιποτα αλλο..:p

Περαστικα σε ολους ευχομαι!

• Like
Reactions: Orilis and manolo

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Θρίλερ, έτσι;;;;;;; Περαστικά και στους δύο και - @manolo, έλεος, πήγαινε παιδάκι μου (sic) να σε δει κανάς γιατρός, και κάνε και έναν εξορκισμό μετά (τί ευχέλαια λέτε ω-ρε παιδιά;;) να είμαστε σίγουροι :giggle:

'Ωραίες' οι ιστορίες σας, δε λέω, αλλά σα την περσινή δική μου όπου έφαγα καλαμαράκι σε ταβέρνα στην άκρη του πουθενά στην Κίμωλο και ΜΕΣΑ στο καλαμαράκι είχε σφίγγα όπου μου δάγκωσε γλώσσα-χείλη-τα πάντα και κοάλα και πρήστηκα σα-να-μην πω, πέρα από το σοκ, νομίζω δεν υπάρχει! Ακόμη το σκέφτομαι και ανατριχιάζω.... μιλάμε για το απόλυτο horror story. Ευτυχώς, αν και είμαι αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα, πρήστηκα μεν, δεν πέθανα δε ! Ο αγροτικός γιατρούλης (ίσα που είχε βγάλει γένια) με διαβεβαίωσε από το τηλέφωνο ότι αφού είχαν περάσει ήδη 20 λεπτά από το τσίμπημα, είχα μεν πρηστεί αλλά ανέπνεα ακόμη, μάλλον θα την 'έβγαζα καθαρή'. Ε, καμιά ώρα αργότερα βρεθήκαμε κιόλα και αφού έκανε τηλεκόνφερανς με τον καθηγητή του (!!!!!) μου βάρεσε και μία στον πωπό, οπότε ήρθα στα ίσα μου. Ονειρεμένες στιγμές, πραγματικά, αλησμόνητες!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αντίθετα εγώ έχω ένα χέρι και ένα ποδι διπλάσια από το άλλα και μια πλάτη κατακοκκινη και πρησμενη.
@manolo Δεν χάνεις τίποτα να πας μια βόλτα στο νοσοκομείο....πολλές φορές κάτι τέτοια κάνουν και επιβραδυνόμενη αλλεργική αντίδραση και μπορεί να χρειαστεί και φαρμακευτική αγωγή. Ειδικά αν ετοιμάζεσαι για κατασκήνωση ....δεν χάνεις κάτι να πας να σου ρίξουν μια ματιά...

Last edited:

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
@dnassib Πωπό ήθελε να δει ο αλήτης!

To κακό με τις σφήκες είναι ότι αν εγκλωβιστούν σε τσιμπάνε πολλές φορές. Ενώ οι μέλισσες μία.
Και έχω την εντύπωση ότι το τσίμπημά τους πονάει πιό πολύ από των μελισσών!
Μια φορά οδηγώντας μοτοσυκλέτα, μου μπήκε μία απ το μανίκι και μέχρι να καταφέρω να σταματήσω χωρίς να τσακιστώ, είχα φάει 6-7 τσιμπήματα στη μασχάλη και το στήθος!
Από την άλλη, αν ενοχλήσεις φωλιά, άντε να στην πέσει καμμιά διμοιρία ή στην χειρότερη περίπτωση μέχρι λόχος σφήκες, ενώ με τις μέλισσες με απελπισία διαπίστωσα, ότι έχεις να αντιμετωπίσεις από μεραρχία και πάνω...
(τις αντιστοιχίες των της αεροπορίας δεν τις γνωρίζω, οπότε περέθεσα των του στρατου ξηρας!)

• Like
Reactions: manolo

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Να θυμόμαστε ότι το κεντρί της μέλισσας μπορεί να μείνει στο δέρμα και μετά το έντομο πεθαίνει....δεν συμβαίνει το ίδιο με την σφήκα.

• Like
Reactions: Orilis

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Η φρικη δεν ειναι αυτή!
Α απόλυτη φρίκη ειναι να έχεις ένα νέφος γύρω σου όπου και να πηγαίνεις, να ακούς το βζζζζζζ και να νοιωθεις δεκάδες τσιμπιές

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Μιας και μύρισε άνοιξη, και ως υπενθύμιση προς όλους, προσοχή σε οτιδήποτε περπατάει, έρπει και πετάει (μην πω και κολυμπάει)! Εμένα το άρπαξε το κεντρί στη γλώσσα πριν λίγο ο Kaiser, παραλίγο να φάει και την ίδια τη μέλισσα, αλλά το βρήκα και το έβγαλα αμέσως. Ούτε πόνος, ούτε οίδημα. Η τύχη του πρωτάρη..

• Like
Reactions: vrmode