Κοινωνικοποιηση


Portgas D. Ace

Active Member
23 Αυγούστου 2018
32
7
30
Καλησπερα παιδια υαπρχει καποια ηλικια που θεωρειτει οριο οσων αφορα την κοινωνικοποιηση των σκυλων?
εχω ενα ημιαιμο λαμπραντορ που ειναι 14 μηνων.
 


Portgas D. Ace

Active Member
23 Αυγούστου 2018
32
7
30
Να προσθέσω ότι μάλλον είναι αρκετά φοβικό σκυλί όταν μπαίνει κάποιος άντρας στο σπίτι που του είναι άγνωστος ή τον βλέπει σπάνια ψάχνει τραπέζι να κρυφτεί από κάτω
 


ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
40
14 μηνών;;; αουτς...άργησες λίγο. Η κοινωνικοποίηση αρχιζει πολύ πιο πρίν στους 2-3 μήνες. Καλύτερα να απευθυνθείς σε επαγγελματία εκπαιδευτή.
 


Portgas D. Ace

Active Member
23 Αυγούστου 2018
32
7
30
Δεν είναι ότι είναι επιθετικός με τα άλλα σκυλιά. Τον έχω πάει σε πάρκο 2-3 φορές μπαίνει μέσα και αρχίζει να τρέχει γύρω γύρω και τα άλλα σκυλιά τον κυνηγάνε φαντάσου μόλις πετάει κάποια ώρα σταματάει αλλά όταν πάει κάποιο σκυλί να τον μυρίσει τρέχει πάλι
 


ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
40
Δεν είναι μόνο η επιθετικότητα σημάδι έλλειψης κοινωνικοποίησης, αλλά και η φοβικοτητα προς αλλα σκυλιά και ανθρώπους. Τώρα σε αυτήν την ηλικία, το να τον πηγαίνεις στο πάρκο να αλληλεπιδρά με άλλα σκυλιά μπορεί να τον στρεσαρει και να κάνει περισσότερο κακό από ότι καλό. Γι αυτό καλό θα ήταν να μιλήσεις με έναν εκπαιδευτή.
 




ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
40
Έχεις να μου προτείνεις κάποιον Στην περιοχή της Αθήνας?
Nope, γιατι δεν μένω Αθήνα. Εδώ που είμαι πίνουμε ρακές :p. Κάνε ενα ξεχωριστό θέμα με τίτλο " ζητείται εκπαιδευτής στην ταδε περιοχή". Σίγουρα θα σου προτείνουν μπολικους.