Κοκόνι... με τι?


sandraDee

Member
15 Μαρτίου 2019
6
7
45
Καλησπέρα,

Μου χάρισαν ένα γλυκύτατο θηλυκό κουταβάκι (από μαμά κοκόνι 7 κιλών - δεν γνωρίζω αν είναι καθαρόαιμη). Μου είπαν ότι και ο μπαμπας είναι κοκόνι αλλά μεγαλύτερος από τη μαμά. Το κουταβάκι μας όμως είναι 10 εβδομαδων και ήδη 4 κιλά (σας βλέπω που γελάτε :LOL:), και να πω την αλήθεια φέρνει πιο πολύ σε Ε.Π, με λίγο πιο μυτερή μουσουδίτσα ίσως. Είναι δυνατόν να ζευγάρωσε η μικρόσωμη μαμά με Ε.Π.? Ή υπάρχει πιθανότητα ο μπαμπας να έχει Ε.Π. στο dna του, και να "πήρε" μόνο από αυτό το κουταβάκι μας?

Να σημειώσω ότι ο κτηνίατρος υπολογίζει βάσει τωρινού βάρους να πιάσει τα 20 κιλά, άντε τα 15 αφού είναι μικρόσωμη η μαμά. Το σκυλάκι το αγαπάμε όπως και να έχει, αλλά θα ήθελα να ξέρω πόσο μεγάλο θα γίνει και αν είναι μιξ με Ε.Π.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις απόψεις.
 
  • Like
Reactions: Vania


tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
την μαμα την ειδες;;;;;
κανεις δεν ξερει να σου πει σιγουρα,2 μηνων μαλινουα πχ ζυγιζει 4 κιλα και φτανει στα 25.οποτε αν δεν εχεις δει ουτε την μαμα...............
να σας ζησει
 


sandraDee

Member
15 Μαρτίου 2019
6
7
45
ευχαριστώ πολύ! Έχω δει σε φωτογραφίες τη μαμά, είναι μικρόσωμο σκυλάκι (γύρω στα 10 κιλά το πολύ την κάνω, 7 μου είπαν ότι είναι).